Hangi markaydıAynen ben bir kere yaptım hep tek çizgiydi sonradan araştırdım iyi bir marka değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi markaydıAynen ben bir kere yaptım hep tek çizgiydi sonradan araştırdım iyi bir marka değilmiş
Aynen ben bir kere yaptım hep tek çizgiydi sonradan araştırdım iyi bir marka değil
benim şuan yumurtlama yakın olması lazım neden tek çizgi çıktı onu anlamadımBu testin olayı şu, yumurtlama yakın değilse tek çizgi, yumurtlama yakınsa çift çizgi çıkıyor. Çift çizgi iyice netleşince de 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. Ama biz zaten çatlatma iğnesi kullandık ve iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor.
Hatırlamıyorum senin elindeki gibiydi modeliHangi markaydı
Bünyemiz ecza deposuna döndü. Kim bilir hangi ilaç şu anda neleri bozuyor..Doğrudur bazı ilaçlar gecikme yapabiliyor bazı gişeler de klomen de gecikme yapmış
Yok hayatım, çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra zaten 24- 36 saat sonra çatlıyor. Test falan yapmaya gerek yok ki. O testler yumurtlama zamanını bilmeyenler için. Bizimki belli. İğneden bir veya bir buçuk gün sonra...Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra mı yapmak gerekiyor bunları
Ama canım yumurtan büyümemiş ki çatlaması yakın olsunbenim şuan yumurtlama yakın olması lazım neden tek çizgi çıktı onu anlamadım
Artı med benim kullandığımHatırlamıyorum senin elindeki gibiydi modeli
Evet canım doğru söylüyorum sürekli düşünmeden edemiyor insanÇok kafana takma şuan da zaten doktor kontrolü altındasın canım iyi düşün iyi olsun
Ben normalde düzensiz adet olduğum için hiç bilemiyordum o yüzden elimde kalmıştı bir yapayım dedim böyle çıkınca da şaşırdılYok hayatım, çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra zaten 24- 36 saat sonra çatlıyor. Test falan yapmaya gerek yok ki. O testler yumurtlama zamanını bilmeyenler için. Bizimki belli. İğneden bir veya bir buçuk gün sonra...
Evet gerçekten öyle sürekli her gün bir sürü ilaç içiyoruzBünyemiz ecza deposuna döndü. Kim bilir hangi ilaç şu anda neleri bozuyor..
Çok doğru diyorsun ben de 1 aydır ilaç kullanmıyorum hamilelik ile ilgili baya ilaç vermişlerdi kullandım artık kullanmıyorum piskolojik olarak zaten yıprandıkBünyemiz ecza deposuna döndü. Kim bilir hangi ilaç şu anda neleri bozuyor..
Aa evet düzensiz adette mantıklı.. ama çatlatma iğnesi olunca pek gerek kalmıyorBen normalde düzensiz adet olduğum için hiç bilemiyordum o yüzden elimde kalmıştı bir yapayım dedim böyle çıkınca da şaşırdıl
Hak veriyorum sana ama biraz bastırmaya çalış en azından doktora kidene kadarEvet canım doğru söylüyorum sürekli düşünmeden edemiyor insan
Benim de oydu galiba 5 tane almıştım eczanedenArtı med benim kullandığım
Ben folik asit, demir ilacı, B12, glifor, progestan.. ayh sayarken yoruldumÇok doğru diyorsun ben de 1 aydır ilaç kullanmıyorum hamilelik ile ilgili baya ilaç vermişlerdi kullandım artık kullanmıyorum piskolojik olarak zaten yıprandık
İki tane senden eksik hepsini kullandım bir i mom diye vitamin ilacı kullandım ondan çok memnun kaldım hormanlarımı baya düzene soktu özellikle demirBen folik asit, demir ilacı, B12, glifor, progestan.. ayh sayarken yoruldum
Benim folik asit 4 tane kaldı. Bu defa aldığımda demir ve B12 ihtiva eden markadan alacağım. Bari bir hapla kurtulayım.İki tane senden eksik hepsini kullandım bir i mom diye vitamin ilacı kullandım ondan çok memnun kaldım hormanlarımı baya düzene soktu özellikle demir
Bende çok fazla kullanıyorum estrofem folik asit d vitamini balık yağı bir de folik asit çok uzun süredir kullanıyorum doktor kullan diyor fazla kullanmanın bi zararı yok mu acabaBen folik asit, demir ilacı, B12, glifor, progestan.. ayh sayarken yoruldum
Evet 5li paket aynısı muhtemelen yanlış mı göstermişti sizdeHak veriyorum sana ama biraz bastırmaya çalış en azından doktora kidene kadar
Benim de oydu galiba 5 tane almıştım eczaneden
İşte i mom hepsini kapsıyor birde ocean mummy folik asit iç bir şey düzeltmedi ben de i mom çok faydası olduBenim folik asit 4 tane kaldı. Bu defa aldığımda demir ve B12 ihtiva eden markadan alacağım. Bari bir hapla kurtulayım.