Ne diycem ki doktora bu sefer işlerine karışıldığı için ters yapabiliyorlarBana doktor verdi siz genede bir söyleyin doktorunuza klomen ile vakit kaybetmeyin Ben pişman oldum günde 3 kere klomen içtiğim halde bir işe yaramadı olan vücuduma oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diycem ki doktora bu sefer işlerine karışıldığı için ters yapabiliyorlarBana doktor verdi siz genede bir söyleyin doktorunuza klomen ile vakit kaybetmeyin Ben pişman oldum günde 3 kere klomen içtiğim halde bir işe yaramadı olan vücuduma oluyor
Evet bir âdetin 3 günü birde 21. Günü bakılıyor doktor vardır bir bildiği o zamanÖzele gidiyorum adetin 3.günü baktı benim hormonlarıma
Sizin klomenle hiç mi gelişmedi benim geçen ay geç olgunlaştı yine ama 2 yumurtam büyüdü sağda 18cm solda 19cm sonrasında çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadıBana doktor verdi siz genede bir söyleyin doktorunuza klomen ile vakit kaybetmeyin Ben pişman oldum günde 3 kere klomen içtiğim halde bir işe yaramadı olan vücuduma oluyor
21.günü baktıkları sadece progesteron muEvet bir âdetin 3 günü birde 21. Günü bakılıyor doktor vardır bir bildiği o zaman
Aynen sadece ona baktılar sağlıklı çatlıyor mu falan diye21.günü baktıkları sadece progesteron mu
Bende ona bakmadıAynen sadece ona baktılar sağlıklı çatlıyor mu falan diye
Ovülasyon testim bugün böyle çıktı neden acaba çatladığını mı gösteriyor buİnşallah bu defa büyümüştür. Pazartesi muayene sonrası haber ver merak ettim:)
İstersen doktoruna söyle vardır bir açıklamasıBende ona bakmadı
Gerek duymamıştır yüksek ihtimalİstersen doktoruna söyle vardır bir açıklaması
Belki deGerek duymamıştır yüksek ihtimal
Ovülasyon testinin şuan negatif çıkması saçma değil mi dün kontrole gittiğimde yumurtalar daha tam büyümemiş demişti pazartesi tekrar çağırdıBelki de
Ben tek çizgi gördüm. Çatlama günü çift olması gerekiyor. Ayrıca şimdi yapmana gerek yok ki, henüz çatlatma ignen yapılmadı.Ovülasyon testim bugün böyle çıktı neden acaba çatladığını mı gösteriyor bu
Bu testin olayı şu, yumurtlama yakın değilse tek çizgi, yumurtlama yakınsa çift çizgi çıkıyor. Çift çizgi iyice netleşince de 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. Ama biz zaten çatlatma iğnesi kullandık ve iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor.Bu testlerden çok almıyorum ama bazı markalar iyi değil yanlış gösteriyor benim başıma geldi
Aynen ben bir kere yaptım hep tek çizgiydi sonradan araştırdım iyi bir marka değilmişBu testin olayı şu, yumurtlama yakın değilse tek çizgi, yumurtlama yakınsa çift çizgi çıkıyor. Çift çizgi iyice netleşince de 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. Ama biz zaten çatlatma iğnesi kullandık ve iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor.
Sende var mı bir gelişme adet oldun muBu testin olayı şu, yumurtlama yakın değilse tek çizgi, yumurtlama yakınsa çift çizgi çıkıyor. Çift çizgi iyice netleşince de 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. Ama biz zaten çatlatma iğnesi kullandık ve iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor.
Ben hiç kullanmadım:))Aynen ben bir kere yaptım hep tek çizgiydi sonradan araştırdım iyi bir marka değilmiş
Yok henüz olmadım ama progrstan kullanıyordum o gecikme yapabilirmişSende var mı bir gelişme adet oldun mu
Doğrudur bazı ilaçlar gecikme yapabiliyor bazı gişeler de klomen de gecikme yapmışYok henüz olmadım ama progrstan kullanıyordum o gecikme yapabilirmiş
Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra mı yapmak gerekiyor bunlarıBen tek çizgi gördüm. Çatlama günü çift olması gerekiyor. Ayrıca şimdi yapmana gerek yok ki, henüz çatlatma ignen yapılmadı.