Kist dediğiniz hemorajik kist mi oluyorYani normal şartlarda Perşembe günü bat günümdü. Gebelik ve adet dışında üçüncü bir ihtimal daha var o da kist olma olasılığı. Bekleyip göreceğiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist dediğiniz hemorajik kist mi oluyorYani normal şartlarda Perşembe günü bat günümdü. Gebelik ve adet dışında üçüncü bir ihtimal daha var o da kist olma olasılığı. Bekleyip göreceğiz.
Bende balık yağı d vitamini folik asit hepsini kullanıyorum aslında semizotu da tüketiyorum klomen 5 gün boyunca 3*1 kullandım ona rağmen geç olgunlaşıyor garipYok hayatım kilo için demedim yumurta geliştirici gıdaların çok etkisi oluyor. Bak mesela keten tohumu semiz otu zeytin yağı balık bunları bol tükettim ve yumurtalarım geçen ay rekor milimetreye ulaştı:) normalde max 17 oluyordu geçen ay 23 oldu. Gebe kaldım mı hayır, ama büyüdü mü büyüdü:)
Aslında bakılması lazım oda yumartalma ile alakalı sağlıklı çatlayıp çalışmadığına bakılıyor ben tedaviye başlayana kadar 3 defe tüm hormonlarıma baktı kontrolüne git tatmin olmaz ise doktorunu değiştir benceHayır progesteron bakılmadı
Sürekli doktora gidiyorum hiç aksatmıyorum önceki doktorumdan memnun kalmamıştım yeni değiştirdim ilk başta baktı hormonlarıma sonrasında klomen ovitrelle denedik olmadı şimdi ikinciye deneyelim dedi olmazsa üçüncüye de deniycek yine olmazsa rahim filmi çekeriz dediAslında bakılması lazım oda yumartalma ile alakalı sağlıklı çatlayıp çalışmadığına bakılıyor ben tedaviye başlayana kadar 3 defe tüm hormonlarıma baktı kontrolüne git tatmin olmaz ise doktorunu değiştir bence
Doktorum tatmin ediyor açıkçası net bir şekilde söylüyor ne yapmam gerektiğini o yüzden devam edicem bakalımAslında bakılması lazım oda yumartalma ile alakalı sağlıklı çatlayıp çalışmadığına bakılıyor ben tedaviye başlayana kadar 3 defe tüm hormonlarıma baktı kontrolüne git tatmin olmaz ise doktorunu değiştir bence
Devlete mi gidiyorsun özele mi hormanlarına baktırdı ise oda içindedir adetin 21. Günü bakılıyor progesteronaSürekli doktora gidiyorum hiç aksatmıyorum önceki doktorumdan memnun kalmamıştım yeni değiştirdim ilk başta baktı hormonlarıma sonrasında klomen ovitrelle denedik olmadı şimdi ikinciye deneyelim dedi olmazsa üçüncüye de deniycek yine olmazsa rahim filmi çekeriz dedi
Doktor iyi ise sıkıntı yok doktor çok önemliDoktorum tatmin ediyor açıkçası net bir şekilde söylüyor ne yapmam gerektiğini o yüzden devam edicem bakalım
Özele gidiyorum adetin 3.günü baktı benim hormonlarımaDevlete mi gidiyorsun özele mi hormanlarına baktırdı ise oda içindedir adetin 21. Günü bakılıyor progesterona
Evet iyi başka bir arkadaşımın önerisiyle gittim bilgili bir doktorDoktor iyi ise sıkıntı yok doktor çok önemli
Tıptaki ismi tam olarak nedir bilmiyorum ama yeterli olgunluğa ulaşan yumurta çatlamayip kiste dönüşebiliyor diye okudum birçok yerde. Yine de bir uzmana danışmak lazım, yanıltıcı bilgi vermiş olmayayım.Kist dediğiniz hemorajik kist mi oluyor
İnşallah bu defa büyümüştür. Pazartesi muayene sonrası haber ver merak ettim:)Bende balık yağı d vitamini folik asit hepsini kullanıyorum aslında semizotu da tüketiyorum klomen 5 gün boyunca 3*1 kullandım ona rağmen geç olgunlaşıyor garip
Ama maalesef doktor ne derse onu kullanıyoruz femera daha uygun olsa onu verirdi heralde diye düşünüyorum o yüzden doktoru dinliyorumAhh şunu da ekleyeyim femara klomene göre daha sağlıklı yumurta oluşturuyor mesela klomenle 3 yumurta oluyorsa femara ile 1 yumurta oluyor ama sağlıklı oluyor.
Siz doktora kendiniz mi söylediniz femerayı kullanmak istiyorum diyeArkadaşlar klomen değilde femara kullanın derim. Bende 2 ay klomen kullandım yumurta gelismiyordu femara kullandigim ay yumurtalar istenilen büyüklüğe geldi. Ki biz pcos'lular olarak yumurta gelismesi de bizim için büyük bir sevinc
İnşallah Tabiki yazarım yine buradan muhtemelen büyüdüyse çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorumİnşallah bu defa büyümüştür. Pazartesi muayene sonrası haber ver merak ettim:)
Ben özele gidiyordum beğenmedim değiştirdim oda femara verdi ücreti az fazla ama etkili bir ilaçAma maalesef doktor ne derse onu kullanıyoruz femera daha uygun olsa onu verirdi heralde diye düşünüyorum o yüzden doktoru dinliyorum
Hemorajik kist kanamalı kist olarak geçiyor adetim sürekli gecikiyordu ve sebebi bu hemorojik kistti bende 2-3 kez oldu hemorojik kist oluşuyor ve adet olmamı engelliyordu geçen ay klomen ovitrelle kullandıktan sonra tam günümde adet oldum kist oluşmadı bakalım bu ay nasıl olucakTıptaki ismi tam olarak nedir bilmiyorum ama yeterli olgunluğa ulaşan yumurta çatlamayip kiste dönüşebiliyor diye okudum birçok yerde. Yine de bir uzmana danışmak lazım, yanıltıcı bilgi vermiş olmayayım.
Bana doktor verdi siz genede bir söyleyin doktorunuza klomen ile vakit kaybetmeyin Ben pişman oldum günde 3 kere klomen içtiğim halde bir işe yaramadı olan vücuduma oluyorSiz doktora kendiniz mi söylediniz femerayı kullanmak istiyorum diye
Bana onu söylemedi iki doktor daBen özele gidiyordum beğenmedim değiştirdim oda femara verdi ücreti az fazla ama etkili bir ilaç