- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 23
- 25
Hepimiz aynıyız nerdeyseHakkımızda hayırlısı olsun. Bu süreçte çevremde kimseye paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaştım. İğne vurulduktn bu yana burda belirtiler ve bir sürü yazılar okudum öyle böyle geçti zaman. Sebebini bilmediğim bir ruh hali var hassas ve buruk hissediyorum sonu hayr olur inşallah.
Evet bende anlatamadığım için zaten çok doluyum bide üzerine aylardır hiç bir sebep olmamasına rağmen olmuyo.Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu süreçte çevremde kimseye paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaştım. İğne vurulduktn bu yana burda belirtiler ve bir sürü yazılar okudum öyle böyle geçti zaman. Sebebini bilmediğim bir ruh hali var hassas ve buruk hissediyorum sonu hayr olur inşallah.
Çok istiyoruz ya ondan. Salmak lazımmış ama ben salamıyorumEvet bende anlatamadığım için zaten çok doluyum bide üzerine aylardır hiç bir sebep olmamasına rağmen olmuyo.
bu durumda hepimiz hamile olmalıyızH
Hepimiz aynıyız nerdeyse
Hadi bakalım inşallahOlmazsam akşama kadar eşim gelince bi acile gidip baktırıcam
Bende salamıyorum işte. Eşimde diyor neden olmuyo neden olmuyo. Yahu olmuyor işte. Vücuduma hormon alan ben iğne olan ben soru sorulan ben. NEDEN OLMUYO. Olası yok demekkiÇok istiyoruz ya ondan. Salmak lazımmış ama ben salamıyorum
Bu arada çıplak gözle görülen bir çizgi var testte em başından beri. Kuruduğu için daha belli ama Şuan yinede yükselemiyorum mod olarak.Çok istiyoruz ya ondan. Salmak lazımmış ama ben salamıyorum
Stres yapıyor insan . benim eşimde benden stresli ona pek konuşamıyorum ümitlenme diyor. Boşuna heveslenmek istemiyor. Tamamenn ne yaşıyorsam kendi içimde ve bu ruhsal olarak iyi hissettirmiyor. Bide regl önceside ruh halim çok değişir. KarmakarışığımBende salamıyorum işte. Eşimde diyor neden olmuyo neden olmuyo. Yahu olmuyor işte. Vücuduma hormon alan ben iğne olan ben soru sorulan ben. NEDEN OLMUYO. Olası yok demekki
Belirsizlikler hevesi kursakta bırakıyor...Bu arada çıplak gözle görülen bir çizgi var testte em başından beri. Kuruduğu için daha belli ama Şuan yinede yükselemiyorum mod olarak.
Aynen öyle dün mesela heyecanlıyım gidiyorum geliyorum teste bakıyorum gösteriyorum yine mi bakıcaz diyo. E denemeyelim o zaman ara verelim yani bu ay da olmazsa ben vücut olarakta kafa olarakta çok yoruldum dedimStres yapıyor insan . benim eşimde benden stresli ona pek konuşamıyorum ümitlenme diyor. Boşuna heveslenmek istemiyor. Tamamenn ne yaşıyorsam kendi içimde ve bu ruhsal olarak iyi hissettirmiyor. Bide regl önceside ruh halim çok değişir. Karmakarışığım
Erkekler yaratılış gereği farklılar. Biz daha duygusal canlılarız. Her ay belirti beklemek olmaması gerçekten yıpratıcı her konuda...Aynen öyle dün mesela heyecanlıyım gidiyorum geliyorum teste bakıyorum gösteriyorum yine mi bakıcaz diyo. E denemeyelim o zaman ara verelim yani bu ay da olmazsa ben vücut olarakta kafa olarakta çok yoruldum dedim
Kendime randevu almıştım zaten cumartesiye. Ona da ürolojiden aldım aynı güne. Dedim sende gideceksin takviye vs alacaksınErkekler yaratılış gereği farklılar. Biz daha duygusal canlılarız. Her ay belirti beklemek olmaması gerçekten yıpratıcı her konuda...
İyi yapmışsın.Kendime randevu almıştım zaten cumartesiye. Ona da ürolojiden aldım aynı güne. Dedim sende gideceksin takviye vs alacaksın
Bizimde öyleEvet bende anlatamadığım için zaten çok doluyum bide üzerine aylardır hiç bir sebep olmamasına rağmen olmuyo.
Testim çok gıcık yaBizimde öyle
İğnenin etkisi geçmiş en azından, 2 gün sonra bi daha test yap bence 14 gün olmuş oluyo hem. bu akşama kadar olmazsam acile gitcem bendeTestim çok gıcık ya
Aa silik çıkmışşTestim çok gıcık ya
ben yanlış gördüm galibaTestim çok gıcık ya
Merakla bekliyoruzİğnenin etkisi geçmiş en azından, 2 gün sonra bi daha test yap bence 14 gün olmuş oluyo hem. bu akşama kadar olmazsam acile gitcem bende
Siliklik var en başından beri çıplak gözle görülüyodu kuruyunca belirginleşmişben yanlış gördüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?