Bende akıntı yok çok ilginç regl öncesinde başlardı tek tük dün gelmişti bugün yok henüz.Aynıyım. Regl belirtim vs yok akıntım var sadece sende ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akıntı yok çok ilginç regl öncesinde başlardı tek tük dün gelmişti bugün yok henüz.Aynıyım. Regl belirtim vs yok akıntım var sadece sende ne var ne yok
İşte insan vücudu değişiyor ama ben biraz umudumu kaybettim gibiBende akıntı yok çok ilginç regl öncesinde başlardı tek tük dün gelmişti bugün yok henüz.
Az önce arkadaşım da öyle diyo. Ayy çatladım yemin ederim baksana dedi. Kız dur akşama kadar bekliyim sonra olumsuz oluyo dedim. Doktoruma da sordum bugün test yapabilirsin dedi bilmiyorum yapsam mı kızlar bi şey de hissetmiyorum. Yaptıktan sonra adet oluyorum genelde onun için biraz beklemek istiyorum ama 8 inde çatladı hissettim bunu. Eminim yani o yüzden dün adet olmam lazımdı ilk defa heyecanlanıp umutlanmıyorum Allahım nasip mi etti acaba onun için mi umursamıyorum acaba şu anAslında bugün versene belli olur 16. Gün olmuş senin yerine ben heyecanlaniyorum
Bugün negatif çıktı diye miiİşte insan vücudu değişiyor ama ben biraz umudumu kaybettim gibi
Hadi al yap bir testAz önce arkadaşım da öyle diyo. Ayy çatladım yemin ederim baksana dedi. Kız dur akşama kadar bekliyim sonra olumsuz oluyo dedim. Doktoruma da sordum bugün test yapabilirsin dedi bilmiyorum yapsam mı kızlar bi şey de hissetmiyorum. Yaptıktan sonra adet oluyorum genelde onun için biraz beklemek istiyorum ama 8 inde çatladı hissettim bunu. Eminim yani o yüzden dün adet olmam lazımdı ilk defa heyecanlanıp umutlanmıyorum Allahım nasip mi etti acaba onun için mi umursamıyorum acaba şu an
Güzel haberlerini bekliyoruz. Beklemek sabır işiBenim bugün 10. Günüm tahmini regl günüme 1 hafta var bakalım ne olacak
Evet galibaBugün negatif çıktı diye mii
Burda çok okudum test negatif çıkıp kanda pozitif olanEvet galiba
Git ay nasip bu işler doktorunda test yapabilirsin demiş ne bekliyorsunnnAz önce arkadaşım da öyle diyo. Ayy çatladım yemin ederim baksana dedi. Kız dur akşama kadar bekliyim sonra olumsuz oluyo dedim. Doktoruma da sordum bugün test yapabilirsin dedi bilmiyorum yapsam mı kızlar bi şey de hissetmiyorum. Yaptıktan sonra adet oluyorum genelde onun için biraz beklemek istiyorum ama 8 inde çatladı hissettim bunu. Eminim yani o yüzden dün adet olmam lazımdı ilk defa heyecanlanıp umutlanmıyorum Allahım nasip mi etti acaba onun için mi umursamıyorum acaba şu an
İnşallah bu kez olur. Hepinize güzel haberler veririmGüzel haberlerini bekliyoruz. Beklemek sabır işi
Ay inşallahAz önce arkadaşım da öyle diyo. Ayy çatladım yemin ederim baksana dedi. Kız dur akşama kadar bekliyim sonra olumsuz oluyo dedim. Doktoruma da sordum bugün test yapabilirsin dedi bilmiyorum yapsam mı kızlar bi şey de hissetmiyorum. Yaptıktan sonra adet oluyorum genelde onun için biraz beklemek istiyorum ama 8 inde çatladı hissettim bunu. Eminim yani o yüzden dün adet olmam lazımdı ilk defa heyecanlanıp umutlanmıyorum Allahım nasip mi etti acaba onun için mi umursamıyorum acaba şu an
Yaptım az önce ama kaset testti. Erken gebelik testi değil ilk başta çok hafif gözükmeyecek kadar bi silik çizgi gördüm daha sonra göremedim belki de psikolojik olarak bilmiyorum bugün de adet olmazsam yarın erken gebelik testi yapıcam bi deHadi al yap bir test
İnşallah yaİnşallah bu kez olur. Hepinize güzel haberler veririm
Kan vermedin birYaptım az önce ama kaset testti. Erken gebelik testi değil ilk başta çok hafif gözükmeyecek kadar bi silik çizgi gördüm daha sonra göremedim belki de psikolojik olarak bilmiyorum bugün de adet olmazsam yarın erken gebelik testi yapıcam bi de
Görücez bakalım 13.14. GündeBurda çok okudum test negatif çıkıp kanda pozitif olan
Cuma günü çıkan sonuca göre doktora yazıcam duruma göre gidicemBurda çok okudum test negatif çıkıp kanda pozitif olan
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu süreçte çevremde kimseye paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaştım. İğne vurulduktn bu yana burda belirtiler ve bir sürü yazılar okudum öyle böyle geçti zaman. Sebebini bilmediğim bir ruh hali var hassas ve buruk hissediyorum sonu hayr olur inşallah.Cuma günü çıkan sonuca göre doktora yazıcam duruma göre gidicem
Olmazsam akşama kadar eşim gelince bi acile gidip baktırıcamKan vermedin bir