Bende öyle düşünüyorumBir yanım umutlu inşallah normalde düşünmemeye çalışıyorum adet olacağım zaten diyorum olmadıkça da yoksa hamile miyim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorumBir yanım umutlu inşallah normalde düşünmemeye çalışıyorum adet olacağım zaten diyorum olmadıkça da yoksa hamile miyim diyorum
Maalesef regl oldumSizin çoktan sonuç almanız gerekiyordu? 18 gün uzun bir süreç bu süre için. 14. Günde belli oluyor sonuç nedir acabaaaaaaa
Beta hcg için aç karnına olması gerekiyor mu. Kahvaltı yapcamda sabah ona göreBir yanım umutlu inşallah normalde düşünmemeye çalışıyorum adet olacağım zaten diyorum olmadıkça da yoksa hamile miyim diyorum
Farketmiyor galiba. Gerçi ben hep sabah kan alım saati erken olduğundan aç karnına gidiyorum ama hiç sormadılar şu zamana kadarBeta hcg için aç karnına olması gerekiyor mu. Kahvaltı yapcamda sabah ona göre
Benim de 2. Gün tek yumurta solda.Benimde 6. Günüm tek yumurta solda
Hayır hiç alakası yok canım açlıklaBeta hcg için aç karnına olması gerekiyor mu. Kahvaltı yapcamda sabah ona göre
Sabah kan mı vercen ayy çok heyecanlıBeta hcg için aç karnına olması gerekiyor mu. Kahvaltı yapcamda sabah ona göre
FarketmiyoFarketmiyor galiba. Gerçi ben hep sabah kan alım saati erken olduğundan aç karnına gidiyorum ama hiç sormadılar şu zamana kadar
Tamam canım sağolHayır hiç alakası yok canım açlıkla
bende hep kan tahlileline aç giriyorum alışkanlık olduFarketmiyor galiba. Gerçi ben hep sabah kan alım saati erken olduğundan aç karnına gidiyorum ama hiç sormadılar şu zamana kadar
Şuan iğnenin etkisi devam diyor olabilirBen hala kabızım ya regl belirtisi henüz yaşamıyorum regle bir hafta var gerçi ama sağda yumurtam vardı ara ara sancı giriyor.
Hamile olursam düşünmeyi bırakcamArkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 10 aylık evli , istediğimiz zaman çocuk olmuyor dedi hatta ümitsizliğe kapılıyorum gittim randevu aldım birkaç kere acaba bende sıkıntı mı var diye hepte iptal ettim dedi artık düşünmeyi bıraktım dedi birkaç ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş
Kan verecek misin bugün.GünaydınlarGünaydııın. Bugün 13. Gün
Evet gidicem test 20 ve üzerini çıkarıyor sonuçta belki daha düşüktür değerim yeni yükselişe geçecektir. Bi umutKan verecek misin bugün.Günaydınlar
Adet gününün geçmesini bekle kan ver en iyisi kanGünaydııın. Bugün 13. Gün