Yeni başlıyor belirtiler o zaman. İnsan belirtilerden ümitleniyor o da ayrı bir heyecanBelim ağrıyordu geçti o bi kaç gündür yoktu kasıklarım ara ara yokluyodu ama dünle bugünkü gbi değil göğüslerimde şişlik yok hassasiyette yok mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni başlıyor belirtiler o zaman. İnsan belirtilerden ümitleniyor o da ayrı bir heyecanBelim ağrıyordu geçti o bi kaç gündür yoktu kasıklarım ara ara yokluyodu ama dünle bugünkü gbi değil göğüslerimde şişlik yok hassasiyette yok mesela
Hayır sperm testinde sorun görülmedik 1.5 sene önce falan gerçekten yanlışlıkla hamile kaldım o zamanlar istemediğimiz zamandı , kimyasal gebelik olmuştu keşke o zaman olsaydı sonra hiç olmadı işte, ikimizde de problem yok şu anEşinizde bir sorun var mı?
Evet heyecanda yapıyorum ama böle ağrılar beni ümitsizliğede sürüklüyo kötü düşünmemeliyim kötüyede yormucamYeni başlıyor belirtiler o zaman. İnsan belirtilerden ümitleniyor o da ayrı bir heyecan
Aynen öyle hamileliğinizin tadını çıkartın:)Evet heyecanda yapıyorum ama böle ağrılar beni ümitsizliğede sürüklüyo kötü düşünmemeliyim kötüyede yormucam
Evet heyecanda yapıyorum ama böle ağrılar beni ümitsizliğede sürüklüyo kötü düşünmemeliyim kötüyede yormucam
Kötü bişey olmasında ben bu zahmetlerin iki mislisinide çekerim herşeye razıyımAğrı çekcez işte annelikk zahmet olmadan rahmet olmuyor
Dime insan acılara razı oluyor.Kötü bişey olmasında ben bu zahmetlerin iki mislisinide çekerim herşeye razıyım
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bilir zamanını güzelini Dualarımdasınız sizlerde dua edinDime insan acılara razı oluyor.
Amin tabi ederimAynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bilir zamanını güzelini Dualarımdasınız sizlerde dua edin
Aslında bugün versene belli olur 16. Gün olmuş senin yerine ben heyecanlaniyorumBen hala adet olmadım. Şimdi kalktım baktım yine bi şey yok. Bu gün olmazsam test yaparım yarın falan. Bugün gelmeli en azından. İlk defa kendimi tutuyorum aslında koşa koşa test yapardım önceden Ama olumsuz görmekten sıkılmışım bi daha görmek istemiyorum demekki o yüzden tutuyorum kendimi. Doktorum da 24 ünde kan ver dedi zaten yani yarın. Ama kan vermicem idrarda görüp emin olmak için kan veririm. Kanda 2 değerini görmek istemiyorum artık cesaretim yok bakalım hayırlısı
Bence kan yaptırmadan negatif deme derim. Beta hcg değerin belki küçüktür ya da geç döllenme de olabilirKızlar benim test bugün kesin negatife döndü galiba 12. Gün
Yarında test yapıp gidicem sağlık ocağına vericem. Belki yeni tekrar yükselmeye başlıyodur bilmiyorum emin değilimBence kan yaptırmadan negatif deme derim. Beta hcg değerin belki küçüktür ya da geç döllenme de olabilir
Evet olabilir. Bu gece uyuyabilir miyim heyecandan acabaYarında test yapıp gidicem sağlık ocağına vericem. Belki yeni tekrar yükselmeye başlıyodur bilmiyorum emin değilim
İnsan gün içinde oyalanacak bişey buluyo da gece yatınca herşey aklındaEvet olabilir. Bu gece uyuyabilir miyim heyecandan acaba
AynenMuhtemelen
Doğru herkesin farklı belirti çıkıyorHer vücutta farklı belirtiler olabiliyor
Evet ya Nasıl hissediyorsun bugün var mı değişiklikİnsan gün içinde oyalanacak bişey buluyo da gece yatınca herşey aklında
Aynıyım. Regl belirtim vs yok akıntım var sadece sende ne var ne yokEvet ya Nasıl hissediyorsun bugün var mı değişiklik