- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Hadi güzel haberlerle gel bize inşallahİğnenin etkisi geçmiş en azından, 2 gün sonra bi daha test yap bence 14 gün olmuş oluyo hem. bu akşama kadar olmazsam acile gitcem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi güzel haberlerle gel bize inşallahİğnenin etkisi geçmiş en azından, 2 gün sonra bi daha test yap bence 14 gün olmuş oluyo hem. bu akşama kadar olmazsam acile gitcem bende
Ee iyi işte ay valla heyecanlandımSiliklik var en başından beri çıplak gözle görülüyodu kuruyunca belirginleşmiş
Sizin çoktan sonuç almanız gerekiyordu? 18 gün uzun bir süreç bu süre için. 14. Günde belli oluyor sonuç nedir acabaaaaaaaMerhaba kızlar bende 5inde ovitrelle oldum heyecanla bekliyorum umarım bu ay güzel sonuçlar alırız
Selam sizinde çoktan sonuç almanız gerekiyordu? 20 gün uzun bir süreç bu süre için. 14. Günde belli oluyor sonuç nedir acabaaaaaaaMerhaba herkes bu ay istediği sonucu alsın inşallah 3 ağustos perşembe sabah iğne oldum bende, bende günler geçmiyor sizde nasıl bilmem belirtileri olan şüphelenen var mı aranızda
Benim aşılama günüm ise 21 Ağustos oldu 1 Eylül test günüm yazıldı (önceki gebeliğim 9. Günün gecesi belli oldu diye sanırım bu ayda erken yazıldı bilmiyorum)Kızlaaaar selaaam sat 8 ve fazla yumurta rezervi ile aranızdayım bende 12-13 sağ 11-12 sol umutluyum bu ay tekrar
gonalf + ovitrelle ve duphaston bu ayki ilaçlarım. Aşılama olacak henüz günü belli değil yumurta gelişimlerine bağlı belirlenecek. Umarım hepimiz bu ay pozitifi görürüz
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızBenim aşılama günüm ise 21 Ağustos oldu 1 Eylül test günüm yazıldı (önceki gebeliğim 9. Günün gecesi belli oldu diye sanırım bu ayda erken yazıldı bilmiyorum)
Şimdi baktım 17. Günde pozitif görenler olmuşEe iyi işte ay valla heyecanlandım
İşte kimi erken görüyo kimi geç hepimiz bambaşkayızŞimdi baktım 17. Günde pozitif görenler olmuş
Evet yorumlarda bende okudum kimisi belirti bile yaşamamışŞimdi baktım 17. Günde pozitif görenler olmuş
Bir umut yarın kan tahlili verene kadarİşte kimi erken görüyo kimi geç hepimiz bambaşkayız
Naptın kan verdin miHala adet olmadım bekliyorum akşamı çok heyecanlı kan vermeye gidicem
Yok. Eşim adet olmazsan 2-3 gün daha bekleyelim netleşsin dedi. Sonra üzülüyorsun dedi. Hala da adet olmadımNaptın kan verdin mi
Ay çok heyecanlı inşallah olmazsınYok. Eşim adet olmazsan 2-3 gün daha bekleyelim netleşsin dedi. Sonra üzülüyorsun dedi. Hala da adet olmadım
Belirtin falan var mı reglin geçti ya regl öncesi belirtin falan var mıYok. Eşim adet olmazsan 2-3 gün daha bekleyelim netleşsin dedi. Sonra üzülüyorsun dedi. Hala da adet olmadım
İnşallah canımAy çok heyecanlı inşallah olmazsın
Hiçbir şey yok. Bi kaç gün ara ara kasık ağrılarım girip çıkıyordu o da olmadı bugün. Memelerim dolgunlaştı ama hassas değil. Uçları belirginleşiyo ara sıra bi de akıntım var başka bi şey yok. Çok değişikBelirtin falan var mı reglin geçti ya regl öncesi belirtin falan var mı
Allah Allah adette olmadınHiçbir şey yok. Bi kaç gün ara ara kasık ağrılarım girip çıkıyordu o da olmadı bugün. Memelerim dolgunlaştı ama hassas değil. Uçları belirginleşiyo ara sıra bi de akıntım var başka bi şey yok. Çok değişik
Bir yanım umutlu inşallah normalde düşünmemeye çalışıyorum adet olacağım zaten diyorum olmadıkça da yoksa hamile miyim diyorumAllah Allah adette olmadın
Benimde 6. Günüm tek yumurta soldaİğneden ikinci günüm tek yumurta solda bakalım