- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
Benim sürekli çıkıyor hatta dudağım uçukladı sonundaAteşi çıkan oluyor mu ben akşam yatmaya yakın ateşim çıkıyor avucum içi yanıyor 4. Günüm daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sürekli çıkıyor hatta dudağım uçukladı sonundaAteşi çıkan oluyor mu ben akşam yatmaya yakın ateşim çıkıyor avucum içi yanıyor 4. Günüm daha
Benim böyle belirti de çıktıBenim olmadı
Normal herhalde iğne diğer etkisiBenim sürekli çıkıyor hatta dudağım uçukladı sonunda
Ben hala adet olmadım. Şimdi kalktım baktım yine bi şey yok. Bu gün olmazsam test yaparım yarın falan. Bugün gelmeli en azından. İlk defa kendimi tutuyorum aslında koşa koşa test yapardım önceden Ama olumsuz görmekten sıkılmışım bi daha görmek istemiyorum demekki o yüzden tutuyorum kendimi. Doktorum da 24 ünde kan ver dedi zaten yani yarın. Ama kan vermicem idrarda görüp emin olmak için kan veririm. Kanda 2 değerini görmek istemiyorum artık cesaretim yok bakalım hayırlısıAynen öyle. Hayirlisi bakalim.
Sende durumlar nasıl bayadir konuşmuyoruz
Aaa aynı gün. Ben yarın bakıcam. Bugün de adet olmazsam ben iğneli yapalı bugün 16 gün oldu ama test yapmaya cesaretim yok15.gün perşembe yaptırcam Allah izin verirse
Cesaretim yok diyorum ya biraz beklemek istiyorum adet olana kadarKeşke bu sabah yapsan test ya da tahlil versen 15.gün oluyor hem senin
Eşinizde bir sorun var mı?Ya hiçbir sorunum yok .27 yaşındayım hekimim akademik kariyer diye 2 yıl erteledim son 1 yıldır da istiyoruz olmuyor. Hep kontrole gittik bi sıkıntı yok olur diye diye sonra rahim filmi çektirdim o da çok güzel çıktı. Bu ay ise ilk iğnemi vuruldum . Ama olmadı
MuhtemelenNormal herhalde iğne diğer etkisi
Her vücutta farklı belirtiler olabiliyorBenim böyle belirti de çıktı
Yani sen bilirsin ama yapabilirdin aslında . heyecanım arttı ama böyle bir garip hissediyorumAaa aynı gün. Ben yarın bakıcam. Bugün de adet olmazsam ben iğneli yapalı bugün 16 gün oldu ama test yapmaya cesaretim yok
Regl ağrısıyla benzer oluyormuş kimyasal hakkında bilgim yok ama herkeste yerleşme kanaması olmıyor. Gönlünüzü ferah tutun doktoronuza bir danışın isterseniz. Birde dinlenin bolcaKızlar bir sorum olcak ben ağustosun 6 sında iğne oldum. Ve bu ikinci ilkinde tutmadı çünkü onuda nisanda olmuştum. Doktorum bana 18 inde kanda 24 ünde idrarda belli olur dedi bizde 20 sinde köye gidicektik yani köydeyiz hala gelmeden kan vermek istedim. Kanda hamile olduğum çıktı. Doktorumda hamilesin dedi. Fakat dünle bugün inanılmaz bir ağrım var belim kasıklarım kopuyo resmen yok böle ağrı sanki regli olcak gbiyim. Arkadaşlarımın çoğunda yerleşme kanaması oldu bende öle bişeyde gelmedi sizce kimyasal mı geçiriyorum şuan yoksa illa kanama olmazda böle mi rahme tutunmaya çalışıyo ama inanılmaz bir ağrı var ağlıcam nerdeyse
Bugün yazıcam doktoruma inanılmaz ağrım var ağlıcam nerdeyse zaten benim reglim inanılmaz ağrılı geçer ağlarım buda böyle korkuyorum daRegl ağrısıyla benzer oluyormuş kimyasal hakkında bilgim yok ama herkeste yerleşme kanaması olmıyor. Gönlünüzü ferah tutun doktoronuza bir danışın isterseniz. Birde dinlenin bolca
Korkma canım Rabbim şifa versinBugün yazıcam doktoruma inanılmaz ağrım var ağlıcam nerdeyse zaten benim reglim inanılmaz ağrılı geçer ağlarım buda böyle korkuyorum da
Teşekkür ederim Rabbim sizlere de hayırlısını versin inşallahKorkma canım Rabbim şifa versin
Amin sağolasın hamilesin bizede bolca dua etTeşekkür ederim Rabbim sizlere de hayırlısını versin inşallah
Bugüne kadar belirtin var mıydı hiç yeni mi başladı belirtilerinTeşekkür ederim Rabbim sizlere de hayırlısını versin inşallah
Etmez olurmuyum isteyen herkez için ediyorum zaten canı gönülden hemdeAmin sağolasın hamilesin bizede bolca dua et
Allah razı olsunEtmez olurmuyum isteyen herkez için ediyorum zaten canı gönülden hemde
Belim ağrıyordu geçti o bi kaç gündür yoktu kasıklarım ara ara yokluyodu ama dünle bugünkü gbi değil göğüslerimde şişlik yok hassasiyette yok meselaBugüne kadar belirtin var mıydı hiç yeni mi başladı belirtilerin