- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
Test yaptırcan mı yarın?Benim yarın 14.gün zaman durdu sankii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptırcan mı yarın?Benim yarın 14.gün zaman durdu sankii
Çok geçmiş olsun canım. Diyecek bi şeyim yok her şeye de baktırmışsınız. Hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olur önemli olan sağlıklı olmasıHerşey yapıldı herşey bakıldı. Pıhtılaşma önemli düzeyde yok ama yine de kullandım kan sulandırıcı kullanıcamda. Rahimde çok bariz bir şey yoktu ama onuda yaptık önlem amaçlı histereskopi yapılıp rahim genişletildi. Genetik testler yapıldı. Nizde artık yapılabilecek birşey kalmayınca acaba bebeklermi sağlıksız oluyor diyip. Bebekleri inceletip sağlıklı bebek transferi yaptık. Ama onda da aynı sonuç çıktı. Sebepsiz şekilde kalpleri duruyor yani. Doktorlarda artık sebep arama denemeye devam et illa olucak diyorlar. Bende kabullendim. Bir sorun yok zamanı değildi zamnını bekliyoruz diyorum sadece. Kötü düşünmeyi bıraktım
Ayy evet keşkee olayım hemen yazacam burayaSenin yerine ben seni hamile hissediyorum
Ne sorunun vardı kaçıncı deneme iğne olarakben , sabah negatif çıktı , şimdi de kanama geldi adet başlangıcı ins sizden iyi haberler gelir
İnşallah sende adet olmazsın da testte yada tahlilde güzel sonuçlar alırsın. Bizim burda Beylikdüzü devlet hastanesi çok kötü acillerde 60 kişilik sıralar oluyo çok gözüm kestirmedi gitmeyi.Devlet hastanesi aciller beta hcg bakıyor ki ben baktırmıştım bi kaç kere
Anladım canım. Sen bilirsin tabi. Amin inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım ama bence sen hamile gibisinİnşallah sende adet olmazsın da testte yada tahlilde güzel sonuçlar alırsın. Bizim burda Beylikdüzü devlet hastanesi çok kötü acillerde 60 kişilik sıralar oluyo çok gözüm kestirmedi gitmeyi.
O da bi belirtiymiş. Ben öyle bi şey hissetmedim.Bisey soracagim afedersiniz ama idrarda koku sizdede oluyor mu ?
Öyle sahiden deBende senin gibiyim iğne akşamı misafir ağırladım evde ek olunca tüm işler sana bakıyor
Birkaç gündür dikkat etmediğim halde kokusu geliyor , daha 11. Gundeyim bu ne belirtisi ayırt edemiyorum birde boğazıma durup dururken istifra geliyor. Psikolojik olduğunu da düşünmüyorum açıkçası düğünün içinde olduO da bi belirtiymiş. Ben öyle bi şey hissetmedim.
Bence hiçbir belirti psikolojik değil. Gerçekten yaşanıyor kafamızda kurmuyoruzBirkaç gündür dikkat etmediğim halde kokusu geliyor , daha 11. Gundeyim bu ne belirtisi ayırt edemiyorum birde boğazıma durup dururken istifra geliyor. Psikolojik olduğunu da düşünmüyorum açıkçası düğünün içinde oldu
Amin inşallah rabbim nasip etsin tez hayırlı zamanda inşallah tüm bekleyenlereÇok geçmiş olsun canım. Diyecek bi şeyim yok her şeye de baktırmışsınız. Hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olur önemli olan sağlıklı olması
Aynen öyle. Hayirlisi bakalim.Bence hiçbir belirti psikolojik değil. Gerçekten yaşanıyor kafamızda kurmuyoruz
Öyle sahiden de
15.gün perşembe yaptırcam Allah izin verirseTest yaptırcan mı yarın?
Keşke bu sabah yapsan test ya da tahlil versen 15.gün oluyor hem seninAyy evet keşkee olayım hemen yazacam buraya
Benim olmadıAteşi çıkan oluyor mu ben akşam yatmaya yakın ateşim çıkıyor avucum içi yanıyor 4. Günüm daha
Ya hiçbir sorunum yok .27 yaşındayım hekimim akademik kariyer diye 2 yıl erteledim son 1 yıldır da istiyoruz olmuyor. Hep kontrole gittik bi sıkıntı yok olur diye diye sonra rahim filmi çektirdim o da çok güzel çıktı. Bu ay ise ilk iğnemi vuruldum . Ama olmadıNe sorunun vardı kaçıncı deneme iğne olarak