Anlık mıydı böyle bir geldi gittiYa o bende de oldu böyle sanki bir şey batma hissi içe doğru ama hiç öyle belirti duymayınca genelde önemsemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlık mıydı böyle bir geldi gittiYa o bende de oldu böyle sanki bir şey batma hissi içe doğru ama hiç öyle belirti duymayınca genelde önemsemedim
Anlık ya uzun sürmediAnlık mıydı böyle bir geldi gitti
aynı şeyi yaşamışız . Eşimde herşeyi ona adapte etne diyor ben oba göre daha pozitifim heveslenmek istemiyor hemenAnlık ya uzun sürmedi
Yani bende çok heveslenmek istemiyorum ya. O yüzden çok üstelemedim başta ama sendede olunca acaba mı dedim biaynı şeyi yaşamışız . Eşimde herşeyi ona adapte etne diyor ben oba göre daha pozitifim heveslenmek istemiyor hemen
Öğleden önce oldu daha sonra hiç olmadı belki de kendimizi dinlediğimizden senin devam etti mi gğn içindeYani bende çok heveslenmek istemiyorum ya. O yüzden çok üstelemedim başta ama sendede olunca acaba mı dedim bi
3 kere oldu şimdiye kadarÖğleden önce oldu daha sonra hiç olmadı belki de kendimizi dinlediğimizden senin devam etti mi gğn içinde
Hamişsin ya hissediyorum3 kere oldu şimdiye kadar
İnanır mısın bende öyle hissediyorum aksi çıkarsa çok üzülürümHamişsin ya hissediyorum
İnsan hissedermiş hamile olduğunu belkide o his geldi sanaİnanır mısın bende öyle hissediyorum aksi çıkarsa çok üzülürüm
Benim de tutmadıMerhaba kızlar benim bugünlerde kasık ağrılarım da kalmadı sayılır. Sanırım hiç bir belirti ben de yok. Bu kez de tutmadı bence. Siz de durumlar nasıl?
Test mi yaptınızBenim de tutmadı
Belirti pek yok bende de belirtiler kaçıncı hafta başlar normaldeMerhaba kızlar benim bugünlerde kasık ağrılarım da kalmadı sayılır. Sanırım hiç bir belirti ben de yok. Bu kez de tutmadı bence. Siz de durumlar nasıl?
Yani ilk hafta başlıyor diye okumuştum kasık ağrısı olarak o yüzden hamile kalanların çoğu regl olacağını sanırmış hatta arkadaşım da aynı şeyi söyledi.Belirti pek yok bende de belirtiler kaçıncı hafta başlar normalde
evet regl ile aynı o yüzden insan ayırt edemiyorYani ilk hafta başlıyor diye okumuştum kasık ağrısı olarak o yüzden hamile kalanların çoğu regl olacağını sanırmış hatta arkadaşım da aynı şeyi söyledi.
Evet ben de şuan hiçbir belirti yok kasık ağrısı da önceki gibi değil yok gibi arada bir hissediyorum ama çok hafif test yapmadım daha çok erkenevet regl ile aynı o yüzden insan ayırt edemiyor
Evet olabilirİnsan hissedermiş hamile olduğunu belkide o his geldi sana
şuan hissetmemen cok normal yerleşme gerçekleşirken ve sonrasında hissedersinEvet ben de şuan hiçbir belirti yok kasık ağrısı da önceki gibi değil yok gibi arada bir hissediyorum ama çok hafif test yapmadım daha çok erken
Bilmiyorum ya halam da çatlatma iğnesiyle hamile kalabiliyordu 3-4 tane vurmak gerekiyormuşşuan hissetmemen cok normal yerleşme gerçekleşirken ve sonrasında hissedersin
Aynı anda mıBilmiyorum ya halam da çatlatma iğnesiyle hamile kalabiliyordu 3-4 tane vurmak gerekiyormuş