Hahah sal sal hamişsin zatenNormalde bizde ara vermiştik ama dün oldu. Adet olacak sanıyorum kendimi saldım o yüzden ama dikkat etmeye çalıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah sal sal hamişsin zatenNormalde bizde ara vermiştik ama dün oldu. Adet olacak sanıyorum kendimi saldım o yüzden ama dikkat etmeye çalıştık
Onunda şişkinliği var üzerimde resmenBu belirtiymiş
O kabızlık bebek biraz büyümeye başlayınca oluyo canım rahim baskı yapıyor ya ondan. Karın ağrımı da şeye yordum ben rahimde kasılmalar oluyo ya o da barsakları etkiliyo onun için karnım ağrıyarak büyük abdeste çıkıyorum. Bebek yerleşmeye çalışıyorda kasılıyordur inşallahBen su içtiğim için çıkıyorum inanır mısın bebde yemek yiyim büyük abdeste çıkıyorum baktım hamilelik belirtilerinde kabızlık yazuyor o zaman değil dedim herhalde yediklerimden
İçimden hamilesin gibi geliyo 6. Hislerim genelde kuvvetlidir bi kendimde işe yaramıyor inşallah çıkarsınBüyük abdest konusunda zorluk yaşıyorum ya ben. Eskiden hiç kabızlık yaşamadım Şuan kabızlık var biraz
Bana öncesinde bir gaz sanıcısı geliyor demek ondandmışO kabızlık bebek biraz büyümeye başlayınca oluyo canım rahim baskı yapıyor ya ondan. Karın ağrımı da şeye yordum ben rahimde kasılmalar oluyo ya o da barsakları etkiliyo onun için karnım ağrıyarak büyük abdeste çıkıyorum. Bebek yerleşmeye çalışıyorda kasılıyordur inşallah
Banada öyle geliyorİçimden hamilesin gibi geliyo 6. Hislerim genelde kuvvetlidir bi kendimde işe yaramıyor inşallah çıkarsın
Bende aradaki süreyi uzattım biraz dün gecede oldu mesela iki taraflı inanılmaz bir baskı oluyor hatta yarıda bıraktım ama artık kesinleşene kadar bitiriyorumBen ara vereli 1 hafta oldu
Ayyy inşallah şu kelimeyi duymak ne güzelHahah sal sal hamişsin zaten
Ay hadi inşallah ne güzel konuşuyorsun inşallah hepimiz hamileyizdir. Günlerimiz çok yakın güzel haberleri peş peşe veririzİçimden hamilesin gibi geliyo 6. Hislerim genelde kuvvetlidir bi kendimde işe yaramıyor inşallah çıkarsın
Ayyy yoksaaaBide sabah bana kahvaltıyı yapınca öğürmek geldi kaynanamgil annem falan yapıyorduk onlara yansıtmayayım diye öksürmeye verdim kendimi
Bebek mi geliyo neBide sabah bana kahvaltıyı yapınca öğürmek geldi kaynanamgil annem falan yapıyorduk onlara yansıtmayayım diye öksürmeye verdim kendimi
En azından birimiz hamile çıkacak da bakalım kimlerAy hadi inşallah ne güzel konuşuyorsun inşallah hepimiz hamileyizdir. Günlerimiz çok yakın güzel haberleri peş peşe veririz
Günler geçmiyor ki 9 günü zor geçirdim gerçektenEn azından birimiz hamile çıkacak da bakalım kimler
Bende de öyle oluyorBana öncesinde bir gaz sanıcısı geliyor demek ondandmış
Keşke ya hepimiz peşpeşe hamile haberlerini alalım . Sabrın sonu selamettirBebek mi geliyo ne
İnşallahKeşke ya hepimiz peşpeşe hamile haberlerini alalım . Sabrın sonu selamettir
Al bendende o kadarGünler geçmiyor ki 9 günü zor geçirdim gerçekten
Hepimiz Rabbimin izniyle çıkarız inşallahEn azından birimiz hamile çıkacak da bakalım kimler
40 defa söyleyince olurmuş evrene mesajlar çok gönderiyprum hahahaAyyy inşallah şu kelimeyi duymak ne güzel