- 10 Aralık 2017
- 388
- 255
- 34
10.günKaçıncı günündü iğneden sonra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.günKaçıncı günündü iğneden sonra?
Niye negatif çıktı diye düşünüyorsun ki daha var 15. Gün bi daha bakarsın adetin geçince bi daha bakarsın adet olana kadar Umut var10.gün
Adet olacağımı hissediyorum çenemde her adet öncesi çıkan o sivilce çıktı tipik belirtiler işte şişkinlik vs. Bir hafta içinde olacağım yani belli.Niye negatif çıktı diye düşünüyorsun ki daha var 15. Gün bi daha bakarsın adetin geçince bi daha bakarsın adet olana kadar Umut var
Ovulasyon testi yapıyor musunuz? Ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım daha çok çatlamada belirti olabiliyor ya da birden fazla yumurta aynı anda büyümeye çalışırsa ağrı olabiliyor diye biliyorum.Kızlar ya ben bugün son klomeni içtim hiç bir belirti yok yumurtlamaya dair doktor perşembe gel dedi üç günde nasıl olacak ki? ne zaman belirtiler başlar?
baba 3.gün gel demişti sen arayıp görüş gitmeden ona göre gidersinTest yaptım negatif. Sizce:
1. Rahim filmi mi çektireyim?
2. Aşılama mı yaptırayım?
3. 1 ay daha klomen ve ovitrelle mi? Klomen yumurtalık kanserine yol açabiliyor sürekli kullanmaya korkuyorum.
Bir de önemli bir sorum var, doktor tutmazsa yine kontrole gel kiste mi dönüştü bakarız demişti. Reglin 5. günü mü gideceğim kist yoksa klomen başlamak için? Benim 7 gün sürüyor yani regliyken alttan mı bakacak karnımdan bakınca kiste dönüştüğünü görebilir mi?
Daha bismillah başlar bu süreçte beslenmene dikkat et kuru incir muz havuç gibi besinler yiyebilirsinKızlar ya ben bugün son klomeni içtim hiç bir belirti yok yumurtlamaya dair doktor perşembe gel dedi üç günde nasıl olacak ki? ne zaman belirtiler başlar?
ee negatifi görmeden niye öyle düşünyn10.gün
Aiyy hiç bilmiyorum tamam bol bol tüketirimDaha bismillah başlar bu süreçte beslenmene dikkat et kuru incir muz havuç gibi besinler yiyebilirsin
yumurta için faydalı gelen şeyleri bir araştır istersen doktoruna da sorabilirsin bana demişti mesela doktorum keçiboynuzu pekmezini de önerdi hem eşin tüketsin hem sen dedi . Polende baya faydalıymış ama benim alejim varAiyy hiç bilmiyorum tamam bol bol tüketirim
Test yaptım ki negatifee negatifi görmeden niye öyle düşünyn
Ama erken değil miTest yaptım ki negatif
Erken canım adet belirtilerim başladı zaten belki tüplerim tıkalıdır bir de onu deneyeceğim bu ayAma erken değil mi
Anladım canım ama sen regl olmazsan bir test daha yaparsınErken canım adet belirtilerim başladı zaten belki tüplerim tıkalıdır bir de onu deneyeceğim bu ay
İğnenin etkisi geçmişBenim sabah yaptığım testteki silik çizgi yok olmuş
Sabah belirgindi şimdi bakayım dedim çizgi yok bir gün ara verip 11. Günden itibaren yapmaya başlayacağımİğnenin etkisi geçmiş
Kaçıncı günün canım iğnedenBenim sabah yaptığım testteki silik çizgi yok olmuş