- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
Merhaba bugün bir değişiklik yok kasık ağrıları devam ediyor. Onun dışında göğüslerde ağrı gibi şeyler yaşamıyorum. Benim de akıntım var ama diğer günlere göre daha az.Merhaba hanımlar bugün var mı değişiklikler nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bugün bir değişiklik yok kasık ağrıları devam ediyor. Onun dışında göğüslerde ağrı gibi şeyler yaşamıyorum. Benim de akıntım var ama diğer günlere göre daha az.Merhaba hanımlar bugün var mı değişiklikler nasılsınız?
Lavaboya uyanıyorum geceleri ben zaten gece namazına sabah namazına alarmlı kalkıyprum ama 2 gündür alarmsız lavaboya uyanuyorum. Çok uykucu değilim erken yatar erken kalkarım. Göğüs ve kasık ağrısı önemli belirtilerden sanırım onlar yok bende. Yorgunluktan olan şeyler bendekiler. Sivilce çıkıyor anlımda adet öncesi genelde çıkar o daGece uykuları falan nasıl ? Ben çok uyanıyorum iğneden beri
Kaç lt su tüketiyorsun gündeMerhaba bugün bir değişiklik yok kasık ağrıları devam ediyor. Onun dışında göğüslerde ağrı gibi şeyler yaşamıyorum. Benim de akıntım var ama diğer günlere göre daha az.
Valla 2.5 geçiyordur muhtemelen adanadayım yanıyoruzKaç lt su tüketiyorsun günde
Ben de bu tarz şeyler yok zaten iğne vuralı 1 hafta olmuşLavaboya uyanıyorum geceleri ben zaten gece namazına sabah namazına alarmlı kalkıyprum ama 2 gündür alarmsız lavaboya uyanuyorum. Çok uykucu değilim erken yatar erken kalkarım. Göğüs ve kasık ağrısı önemli belirtilerden sanırım onlar yok bende. Yorgunluktan olan şeyler bendekiler. Sivilce çıkıyor anlımda adet öncesi genelde çıkar o da
Çok erken ben bile belirtiye yoramıyorum en erken belirti regl gecikmesiymişBen de bu tarz şeyler yok zaten iğne vuralı 1 hafta olmuş
Ayy adana Allah yardımcınız olsunValla 2.5 geçiyordur muhtemelen adanadayım yanıyoruz
Evet yaAyy adana Allah yardımcınız olsun
Bende kaşık ağrısı var ya regl olmuşum gibi sanki yada olacakmışım gibiLavaboya uyanıyorum geceleri ben zaten gece namazına sabah namazına alarmlı kalkıyprum ama 2 gündür alarmsız lavaboya uyanuyorum. Çok uykucu değilim erken yatar erken kalkarım. Göğüs ve kasık ağrısı önemli belirtilerden sanırım onlar yok bende. Yorgunluktan olan şeyler bendekiler. Sivilce çıkıyor anlımda adet öncesi genelde çıkar o da
Bugün kaçıncı günün olduBende kaşık ağrısı var ya regl olmuşum gibi sanki yada olacakmışım gibi
Ben aynı. Hafif kramplar geliyo alt karnıma çok ara ara. Onun dışında bi şey yok hala. Salı günü adet olmam lazım iki gün kaldı o gün test yapıcam adet olmazsam bakalım çok heyecanlı adet olacakmışım gibi hissediyorum bir yanımda hiç belli olmaz diyoMerhaba hanımlar bugün var mı değişiklikler nasılsınız?
Tabi canım öyle. Eğer gebelik varsa bu yaptığın testten daha koyu çıkmaya başlaması lazımO zaman önce negatife dönecek sonra tekrar koyulaşmaya başlayacak öyle mi
Salı günü hamileyimmm kızlar demeni bekliyoruzBen aynı. Hafif kramplar geliyo alt karnıma çok ara ara. Onun dışında bi şey yok hala. Salı günü adet olmam lazım iki gün kaldı o gün test yapıcam adet olmazsam bakalım çok heyecanlı adet olacakmışım gibi hissediyorum bir yanımda hiç belli olmaz diyo
O hafif bende de geldi dün çok azMerhabaaaa bugün beyaz krem gibi akıntım başladı. Sen nasılsın ?
Kız hepimizin belirtileri neredeyse aynı şaka gibi Allahım inşallah hepimiz hamileyizdirÖzellikle akşamları bacağım ağrıyor . İğnenin etkisi geçmiştir bende bugün 11.günüm. Ruhen nasıl hissediyorsunuz
9. GünBugün kaçıncı günün oldu
Sanki regl olacakmışım gibi böyle hafif bir sızı var
Aynı hatta hamile sanıyorum kendimi sanki bebek karnımda beni uyandırıyor gibiGece uykuları falan nasıl ? Ben çok uyanıyorum iğneden beri
İnşallah sonu bebişle biterBenimde öyle ama zaten regl belirtileri ile aynı diyo herkes. Arkadaşım yanında ped bile taşımış adet olcam diye bi fark yok diyo her sorduğum