- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Ahahah aynen istanbul şu sıra serin olmasına rağmen geceleri sıcaktan uyanıyorumAynı hatta hamile sanıyorum kendimi sanki bebek karnımda beni uyandırıyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah aynen istanbul şu sıra serin olmasına rağmen geceleri sıcaktan uyanıyorumAynı hatta hamile sanıyorum kendimi sanki bebek karnımda beni uyandırıyor gibi
Ayyy inşallah kız çok hoş geliyo kulağaSalı günü hamileyimmm kızlar demeni bekliyoruz
Ay inşallah ya hepinize dua ediyorumKız hepimizin belirtileri neredeyse aynı şaka gibi Allahım inşallah hepimiz hamileyizdir
Sevinçten ağlarız sanki o anAyyy inşallah kız çok hoş geliyo kulağa
Benimde memelerim de belirti yok. Normalde adet olmadan önce hassas oluyorlardıMerhaba bugün bir değişiklik yok kasık ağrıları devam ediyor. Onun dışında göğüslerde ağrı gibi şeyler yaşamıyorum. Benim de akıntım var ama diğer günlere göre daha az.
Hemen hemen hepimiz aynıyız ciddenBenimde memelerim de belirti yok. Normalde adet olmadan önce hassas oluyorlardı
İnşallah normaldir hamileyizdirBenimde memelerim de belirti yok. Normalde adet olmadan önce hassas oluyorlardı
Evet bende ona şaşırıyorum yazdıklarınızı gördükçe aynı bende diyorum kendi kendimeHemen hemen hepimiz aynıyız cidden
Ben ara vereli 1 hafta olduKızlar siz ilişkiye ara verdiniz mi artık ?
Ayy inşallah kızlar çok sık çişe çıkıyor musunuz ben çok sık çıkmıyorum. Bi de idrarın rengi koyulaşmaya başlıyormuş. Öyle bi durumunuz var mı? Ben büyük abdeste çok çıkıyorum karın ağrılarım oluyorda.İnşallah normaldir hamileyizdir
Benimde öyle kuzum. Koku falan da oluyormuş ayy inşallahKızlar bide afederseniz ama idrarımda koku var sizde aldınız mı koku ben az su içince olur genelde ama suyu çok içiyorum kokmaması lazım
Kızlar bide afederseniz ama idrarımda koku var sizde aldınız mı koku ben az su içince olur genelde ama suyu çok içiyorum kokmaması lazım
Benimde öyle ay hadi inşallahBenimde öyle kuzum. Koku falan da oluyormuş ayy inşallah
Ben de kabızlık var ya maalesef.Ayy inşallah kızlar çok sık çişe çıkıyor musunuz ben çok sık çıkmıyorum. Bi de idrarın rengi koyulaşmaya başlıyormuş. Öyle bi durumunuz var mı? Ben büyük abdeste çok çıkıyorum karın ağrılarım oluyorda.
Ben su içtiğim için çıkıyorum inanır mısın bebde yemek yiyim büyük abdeste çıkıyorum baktım hamilelik belirtilerinde kabızlık yazuyor o zaman değil dedim herhalde yediklerimdenAyy inşallah kızlar çok sık çişe çıkıyor musunuz ben çok sık çıkmıyorum. Bi de idrarın rengi koyulaşmaya başlıyormuş. Öyle bi durumunuz var mı? Ben büyük abdeste çok çıkıyorum karın ağrılarım oluyorda.
Büyük abdest konusunda zorluk yaşıyorum ya ben. Eskiden hiç kabızlık yaşamadım Şuan kabızlık var birazAyy inşallah kızlar çok sık çişe çıkıyor musunuz ben çok sık çıkmıyorum. Bi de idrarın rengi koyulaşmaya başlıyormuş. Öyle bi durumunuz var mı? Ben büyük abdeste çok çıkıyorum karın ağrılarım oluyorda.
Normalde bizde ara vermiştik ama dün oldu. Adet olacak sanıyorum kendimi saldım o yüzden ama dikkat etmeye çalıştıkBen ara vereli 1 hafta oldu
Ay canım inşşallahBenimde öyle ay hadi inşallah
Bu belirtiymişBüyük abdest konusunda zorluk yaşıyorum ya ben. Eskiden hiç kabızlık yaşamadım Şuan kabızlık var biraz