-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Bende de 5 6 gündür bitmeyen sağ kasık ağrım var sağ alt tarafta bacağıma vuruyor hatta çoğu kez. Hafif bir ağrı ama regl ağrısı gibi değil ufak ufak gün içinde sık sık yoklayan bir ağrı ondan sonra nasıl bir şey diyeKuzumm regl ağrısı kasık batması bıçak saplar gibi oluyodu ve göbeğimin çevresinde batma ilk defa yaşamıştım hayatımda shdjsj
ben her an belirti arıyodum kendimde ondan mı bilmiyorum ama sanki dakikalar içinde regl olcam gibi ağrılardıBende de 5 6 gündür bitmeyen sağ kasık ağrım var sağ alt tarafta bacağıma vuruyor hatta çoğu kez. Hafif bir ağrı ama regl ağrısı gibi değil ufak ufak gün içinde sık sık yoklayan bir ağrı ondan sonra nasıl bir şey diye
Valla bilmiyorum amh düşük olduğu için normal yolla çok zor Allah hakkımızda hayırlı kapılar açsın canim her ay ayrı hüsranStres yapma, bakalım ne diyecek doktor. Ay en azından aşılama der tüp der ona yönelirsin kuzum bu şekilde baksana hepimiz yıprandık
2 senedir olmamasının sebebi bellimi acaba ? Eş veya senin tum tektikler yapıldımıMerhaba arkadaşlar bat 7 Ağustos 26 yaşındayım 2 senedir gebelik istiyorum hiç korunmadim bu ay klomen kullanmayı düşünüyorum yarın doktora gidecem bugün adetin ilk günüydü inşallah hepimizin evlat hasreti sona erer
Rica ederim cnmİlk defa duydum canım çok teşekkür ederim
Ben doktora sordum tam asi geldi hamile olduğumu öğrendim 3 ay vurulma sonra illa istiyorsan sinovac vurul biontek önermiyoruz dedi. Bu hamilelik için. İnt den çok araştırdım genel olarak tüm asilarda eğer vurulan virüs cansız ise 1 ay canlı ise 2 3 ay çocuk denemeyin diyorlar. İnt de felanca merkeze göre ABD de şu labaratuvar araştırmasına göre yazan sitelerde o araştırmaya bir ulasayim dedim İngilizcem var. Bulamadım yani şuna göre dedikleri tamamen spekülatif haber. Orjinal araştırma metinlerinde yazdıkları yok. Ben ve eşim vurulmadik beklemek istemiyoruz.dusuk olduğu için daha da tedirginim tabi. İnşallah Corona geçirmeyizGruptaki bayan arkadaslarim aşıyla ilgili fikrinizi yazar mısınız esiniz ve kendiniz oldunuz mu
Doktora danistiniz mi bilgi vererek cevap yazarsanız çok sevinirim
Ben regl gunum 19 temmuz u bekliyorum varyant vs haberler virüsle ilgili konular dinliyorum olsam diyorum sonra yok olma. Eşimde bende olmadık henüz bu ay regl den hemen sonra olsam mi diyorum ozel hastaneler bile yapıyor aşıyı bildiğim
Canım bu süre zarfında hiç doktora gitmediniz mi acaba bi sorun var mıMerhaba arkadaşlar bat 7 Ağustos 26 yaşındayım 2 senedir gebelik istiyorum hiç korunmadim bu ay klomen kullanmayı düşünüyorum yarın doktora gidecem bugün adetin ilk günüydü inşallah hepimizin evlat hasreti sona erer
Hormonlarim iyidi bı ara PROLAKTİN yükselince tedavi gördüm geçen ay test verdim sıkıntı yoktu eşim de son iki aydır yaptırdığı testler sıkıntılıydi hele son yaptığı test daha bı berbat çıktı üroloji varikosel dedi ama ameliyata gerek yokmuş ilaç tedavisi dedi ilaç kullanıyordu 3 haftadır son yaptığı test ilacsizdi orda bile sayı yuksekken ilaç kullanmasına rağmen test sonucu kötüydü acaba cinsel perhiz 5gundu ondan mı kaynaklandi bilmiyorum bir hafta sonra testi tekrarlayacakHormon testi vs yaptırdın mı? Eşin sperm testi verdi mi
Hormonlarim iyidi bı ara PROLAKTİN yükselince tedavi gördüm geçen ay test verdim sıkıntı yoktu eşim de son iki aydır yaptırdığı testler sıkıntılıydi hele son yaptığı test daha bı berbat çıktı üroloji varikosel dedi ama ameliyata gerek yokmuş ilaç tedavisi dedi ilaç kullanıyordu 3 haftadır son yaptığı test ilacsizdi orda bile sayı yuksekken ilaç kullanmasına rağmen test sonucu kötüydü acaba cinsel perhiz 5gundu ondan mı kaynaklandi bilmiyorum bir hafta sonra testi tekrarlayacak
Battan ne kadar önce başlamıştı canımben her an belirti arıyodum kendimde ondan mı bilmiyorum ama sanki dakikalar içinde regl olcam gibi ağrılardı
Varsa kullan canım bana iyi geldi gebelik olmadı ama etkisini hissettimKızlar doktora gittim bayram araya girdiği için yumurta takibi yapamam dedi kendim evde ovulasyon yapacam inofolic aldım ek olarak sizce clife kullanayım mi almıştim önceki aylarda ama tadından dolayı kullanamamistim
Canım ben bu Ay clife macun sipariş verdim fsh yüksek amh düşük bende belki ise yarar çok memnun olan var siparişim gelmedi gelince hemen baslicamKızlar doktora gittim bayram araya girdiği için yumurta takibi yapamam dedi kendim evde ovulasyon yapacam inofolic aldım ek olarak sizce clife kullanayım mi almıştim önceki aylarda ama tadından dolayı kullanamamistim
Canim bende sipariş verdim inşallah faydasını görürümVarsa kullan canım bana iyi geldi gebelik olmadı ama etkisini hissettim
Hadi inşallah canım tadı biraz kötü ama alışıyorsun bn 3 ay kullandım 1 ay ara verdim şimdi tekrar başlcm kısmet artık doktor ne dedi sana kuzumCanim bende sipariş verdim inşallah faydasını görürüm
Canım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedimHadi inşallah canım tadı biraz kötü ama alışıyorsun bn 3 ay kullandım 1 ay ara verdim şimdi tekrar başlcm kısmet artık doktor ne dedi sana kuzum
C life de hepsi var cnm yanında ek bişey önermiyolar bnce bi ay C life yalnız kullan etkisi olursa nedenini bilirsnCanım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedimtedaviye doğru gidicem büyük ihtimalle hayıt suyu aslan pençesi kullanım diyorum birde fsh düşürüyor bunlarda
Yumurtlama olduğu anlamına geliyo yumurtalık rezervi için amh baktırablrsn cnmKızlar ovulasyon testinde piki görmek ve pikin azaldığını görmek yumurtaların sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor mu