Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24 müü kız ilk değerin kaçtı senin birden nasıl bu hale geldi anlamadım valla, direk tüp diyebilir doktor. Yaş kaçtı kuzum senin?

Merhaba hadi Ağustos Uğur getirsin artık, 1 Ağustos, 10 ay , yaş 28

Varsa kullan canım bana iyi geldi gebelik olmadı ama etkisini hissettim
C life de hepsi var cnm yanında ek bişey önermiyolar bnce bi ay C life yalnız kullan etkisi olursa nedenini bilirsn
O zaman bugünden başlayayım adetin 2.gunu geç kalmış sayılmam

O neymiş ilk defa duydum. İnşallah çözülür sorunlar, bir an önce kavuşursun bebeğine canım
Hepimiz sağlıkla hamile kalalım inşallah canim bende bilmiyorum valla gelişmelerden haberdar etcem sizleri de bakalim kötüye gidiyor herşey moralmen çöktüm ama sabrın sonu selamet olcak insallah

Inşallah canim fsh amh basima dert oldu
Sayfalarında kullanıp düzene sokan çok var cnm ve kullanan biri olarak inanıyorum gerçekten zaten yumurtlama görene kadar kullanıyosun cnm 1 kutu kaşıklı olan 2 ay gidiyo 25 tane vardı sanırım bn 2 kutu aldım kalanları kullanmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa da zaten artık tüp bebek vs bakcaz bi yol napalım

2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice

1 gunu siparis verdim bugün 3 günü sayfaya msj attim birde ebru ceylandan ovulasyon testi aldım onlar bitmişti kontrollü kullanmak lazım yumurtlama zamanını bilerek canim
Ben çok önce almıştım Kaşıklı olandan ama katı olduğu için ılık suya karıştırıp icebiliyorum diğer türlü midem bulanıyor aynen ovulasyon sipariş verdiğim yarın kargolarım pazartesi elinde olur dedi benimde salı çarşamba adetim bitmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…