- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
24 müüCanım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedimtedaviye doğru gidicem büyük ihtimalle hayıt suyu aslan pençesi kullanım diyorum birde fsh düşürüyor bunlarda
Merhaba hadi Ağustos Uğur getirsin artık, 1 Ağustos, 10 ay , yaş 28
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay @gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay Maviesra 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay L Limonlu Su 7 ağustos 26 2 yıl @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay Koredizisever 26 8 ay @kdv 1 ay
Sordum sayfaya başka bişey kullanmayın dediler deneyelim bakalim ama daha gelmedi elime ulasaydıC life de hepsi var cnm yanında ek bişey önermiyolar bnce bi ay C life yalnız kullan etkisi olursa nedenini bilirsn
Mart ayı 5, haziran ayı 19, temmuz ayı 24 neden yükseldi anlamadim yas 35 canim valla bende şaşırdım kaldım24 müükız ilk değerin kaçtı senin birden nasıl bu hale geldi anlamadım valla, direk tüp diyebilir doktor. Yaş kaçtı kuzum senin?
Doktoruna iyice detaylı sor bakalım neden olabilir böyle bir şey diyeMart ayı 5, haziran ayı 19, temmuz ayı 24 neden yükseldi anlamadim yas 35 canim valla bende şaşırdım kaldım
Bakalim canım akşam saat 6 da randevu açılıyor ona göre randevu alayim seks bağlama hormonu diye birşey var o çarşamba çıkıyor ona göre olamıcam randevuyu of uzadıkça sıkıldım iyiceDoktoruna iyice detaylı sor bakalım neden olabilir böyle bir şey diye
O neymiş ilk defa duydum. İnşallah çözülür sorunlar, bir an önce kavuşursun bebeğine canımBakalim canım akşam saat 6 da randevu açılıyor ona göre randevu alayim seks bağlama hormonu diye birşey var o çarşamba çıkıyor ona göre olamıcam randevuyu of uzadıkça sıkıldım iyice
İnşallah çaren geliyordur canımSordum sayfaya başka bişey kullanmayın dediler deneyelim bakalim ama daha gelmedi elime ulasaydı
Varsa kullan canım bana iyi geldi gebelik olmadı ama etkisini hissettim
O zaman bugünden başlayayım adetin 2.gunu geç kalmış sayılmamC life de hepsi var cnm yanında ek bişey önermiyolar bnce bi ay C life yalnız kullan etkisi olursa nedenini bilirsn
Canım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedimtedaviye doğru gidicem büyük ihtimalle hayıt suyu aslan pençesi kullanım diyorum birde fsh düşürüyor bunlarda
yok sayılmazsın tabi ki ne kadar erken o kadar iyiO zaman bugünden başlayayım adetin 2.gunu geç kalmış sayılmam
O zaman hemen başlayayım teşekkür ederimyok sayılmazsın tabi ki ne kadar erken o kadar iyi
Hepimiz sağlıkla hamile kalalım inşallah canim bende bilmiyorum valla gelişmelerden haberdar etcem sizleri de bakalim kötüye gidiyor herşey moralmen çöktüm ama sabrın sonu selamet olcak insallahO neymiş ilk defa duydum. İnşallah çözülür sorunlar, bir an önce kavuşursun bebeğine canım
Inşallah canim fsh amh basima dert olduİnşallah çaren geliyordur canım
Sayfalarında kullanıp düzene sokan çok var cnm ve kullanan biri olarak inanıyorum gerçekten zaten yumurtlama görene kadar kullanıyosun cnm 1 kutu kaşıklı olan 2 ay gidiyo 25 tane vardı sanırım bn 2 kutu aldım kalanları kullanmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa da zaten artık tüp bebek vs bakcaz bi yol napalımInşallah canim fsh amh basima dert oldu
Benim elime ulasmadi ulassa baslasam belki mucize olur imkansiz amaO zaman bugünden başlayayım adetin 2.gunu geç kalmış sayılmam
Adetin kaçıncı günü acaba ? Ne zaman sipariş vermiştinizBenim elime ulasmadi ulassa baslasam belki mucize olur imkansiz ama
2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyiceSayfalarında kullanıp düzene sokan çok var cnm ve kullanan biri olarak inanıyorum gerçekten zaten yumurtlama görene kadar kullanıyosun cnm 1 kutu kaşıklı olan 2 ay gidiyo 25 tane vardı sanırım bn 2 kutu aldım kalanları kullanmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa da zaten artık tüp bebek vs bakcaz bi yol napalım
1 gunu siparis verdim bugün 3 günü sayfaya msj attim birde ebru ceylandan ovulasyon testi aldım onlar bitmişti kontrollü kullanmak lazım yumurtlama zamanını bilerek canimAdetin kaçıncı günü acaba ? Ne zaman sipariş vermiştiniz
Ben çok önce almıştım Kaşıklı olandan ama katı olduğu için ılık suya karıştırıp icebiliyorum diğer türlü midem bulanıyor aynen ovulasyon sipariş verdiğim yarın kargolarım pazartesi elinde olur dedi benimde salı çarşamba adetim bitmiş olacak1 gunu siparis verdim bugün 3 günü sayfaya msj attim birde ebru ceylandan ovulasyon testi aldım onlar bitmişti kontrollü kullanmak lazım yumurtlama zamanını bilerek canim