Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist falan yapmış miydi sizde bi yararı oldu mu ya da zararı ya çok üzüldüm keske yapmasaydım sazan gibi atladım hemen . O zaman benim şuan bat mat yok Allah ne verdiyse ne zamana gelirse artık durumu mu oldu bende
Sogan suyu ve testere dişli aslan pençesi Lh Fsh hormon değerlerini kesinlikle düzenliyor. Ben 3 ay içtim doktora gittim değerlerim normaldi bıraktım 5 ay snra tekrar gittim Lh değerim ykselmiş. Bebek konusunda yardımı olmadı bana ama hormon değerlerini düzenlediğine eminim

Valla ikinci pik göstermesi ondan acaba

Gebeliğe engel değil cnm bi tık etkiliyo ama olmaz değil süt ve maydonoz buharını tavsiye ederim bn ilaçla geçiremedim 3 gün yaptım kürü geçti

Soğan kuru yapmadım ama aslan pençesi cayi içiyorum hormon testlerinde sorun yok bu çayın r ahimi hamileliği hazırlandığı okumuştum insallah ters bi etki yapmaz

Gebeliğe engel değiller. Doktora gebelik planladığınızı söylerseniz vereceği augmentin, klamoks antibiyotikleri bebeğe de zararı olmuyor. Endişelenecek bir şey yok kısacası =)

Kızlar hamile kalicam diye asida olmuyoruz eşimle erteledik delta varyantı falan dinleyince haberleri korkuyorum da sizler napıyorsunuz doktora da gidemedim soramiyorum olsam olmasam arasında kaldım

Soğan kuru yapmadım ama aslan pençesi cayi içiyorum hormon testlerinde sorun yok bu çayın r ahimi hamileliği hazırlandığı okumuştum insallah ters bi etki yapmaz
Bende bebek düsündüğüm için önce sogan suyu arkasına aslan pencesi cayı içtim herhangi bi ters etki görmedim aksine hormon değerlerimi düzenlemis yarın doktor kontrolune gideceğim sonuc göstermek için. Doktoruma söyleyeceğim sogan suyu ve testere dişli aslanpencesi içtiğimi.

Canim doktora bi de şeyi sorsana zararı olur mu diyeee

Kızlar hamile kalicam diye asida olmuyoruz eşimle erteledik delta varyantı falan dinleyince haberleri korkuyorum da sizler napıyorsunuz doktora da gidemedim soramiyorum olsam olmasam arasında kaldım
Ben ve esim sinovac olduk 2.dozu bayramda olacağız biz korunmadık zaten reglim günümde geldi (dün oldum)

Tamam sorarım ara vermistim bende Lh değerim yükselmiş kendimde tekrar baslamayı düsünüyorum. Yarın sana yazarım burdan
Bekliyorum. Kiz bide bisi dicem ikinci yumurtlama bat tarihini etkiler mi aklına gelirse bunu da soruver bu gidişle benim gideceğim yok doktor moktor heryer dolu randevu vermiyor sistem hiç

Merhaba hayırlı akşamlar M mavili_yeshll canım beni de ekler misin? Bat 4 ağustos yaş 24 1 senedir istiyoruz

Bayram giriyor araya galiba bende ne dahiliye ne kadın doğum hi bir yerde muayene bulamadım
Aynen bende ikisine bakmıştım bende bulamadım ben extra göze de bakmıştım onda bile yok en son Allahını seven doktor beni muayene etsin diye gidecem hastaneye branş falan önemli değil artık

Canım ben de temmuz grubunda sordum aynı soruyu böyleydi cevaplar ben de bugün ya da yarın olmayı düşünüyorum. Korunmayacağım.

Eklentiler

• 0FE4A390-7260-44D9-A664-122301A279EC.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 60
Aa nasıl yapılıyor
Yarım litre süte 1 Demet maydanoz olcak şekilde önce sütü kaynatacaksın sonra maydanozu atıp 3 dakika felan devam etcksn kaynatmaya bi kaba alıp (eski bi tencere olablr ) yakmıcak şekilde belden aşşağısı soyunuk olcak çarşaf dolayıp beline Genital bölgeye gelck şekilde buharında duracaksın 3 gün arka arkaya yap zaten akıntıdan bile anlarsın temizlendiğini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…