- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
2 adet arası cnm yani battan 15 gün gecikmeli regl oldumBattan sonra mı 45 canim yoksa ilk adetten sonraki 45 mi
Balım hatırlamıyorum ki valla ama yapmamıştı sanki tam emin değilimSende gecukme yapmış miydi
Canim benim merak ettiğim aşı olup hamile kalan var mı sorun oluşur mu şaşırdım kaldım bu ay reglim 19 temmuz bekliyorum işte sonra olurum heralde sende bana yaz teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım ben de temmuz grubunda sordum aynı soruyu böyleydi cevaplar ben de bugün ya da yarın olmayı düşünüyorum. Korunmayacağım.
Ben olmadım zorunlu hale gelene kadar düşünmüyorum karşı değilim ama gebelik için bi denenmişliği yok riske atmayalım diyoruz eşimle eşimde olmadıGruptaki bayan arkadaslarim aşıyla ilgili fikrinizi yazar mısınız esiniz ve kendiniz oldunuz mu
Doktora danistiniz mi bilgi vererek cevap yazarsanız çok sevinirim
Ben regl gunum 19 temmuz u bekliyorum varyant vs haberler virüsle ilgili konular dinliyorum olsam diyorum sonra yok olma. Eşimde bende olmadık henüz bu ay regl den hemen sonra olsam mi diyorum ozel hastaneler bile yapıyor aşıyı bildiğim
Eşimde ayni sizin gibi düşünüyor iyice bekleyelim emin olalım zorunlu oluncaya kadar diyor çünkü hamileliği erteleme şansım yokBen olmadım zorunlu hale gelene kadar düşünmüyorum karşı değilim ama gebelik için bi denenmişliği yok riske atmayalım diyoruz eşimle eşimde olmadı
Bnde ertelemek istemyrm zaten çok bekledim ama zorunlu olursa mecbur ertelerim riske atmam 3 ay bekler öyle devam ederim denemeyeEşimde ayni sizin gibi düşünüyor iyice bekleyelim emin olalım zorunlu oluncaya kadar diyor çünkü hamileliği erteleme şansım yok
Evet pera diye bi arkadaşımız vardı temmuz grubundan 2. Dozu da olduktan 1 ay sonra hamile kalmış. Şükür sorunsuz ilerliyor gebeliği. Rica ederiim ne demekCanim benim merak ettiğim aşı olup hamile kalan var mı sorun oluşur mu şaşırdım kaldım bu ay reglim 19 temmuz bekliyorum işte sonra olurum heralde sende bana yaz teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ben olmadım. Covidde geçirdim. Gebeyken bile aşı vurulabiyor doktorunuza da bir danışın bence.Kızlar hamile kalicam diye asida olmuyoruz eşimle erteledik delta varyantı falan dinleyince haberleri korkuyorum da sizler napıyorsunuz doktora da gidemedim soramiyorum olsam olmasam arasında kaldım
İlk defa duydum canım çok teşekkür ederimYarım litre süte 1 Demet maydanoz olcak şekilde önce sütü kaynatacaksın sonra maydanozu atıp 3 dakika felan devam etcksn kaynatmaya bi kaba alıp (eski bi tencere olablr ) yakmıcak şekilde belden aşşağısı soyunuk olcak çarşaf dolayıp beline Genital bölgeye gelck şekilde buharında duracaksın 3 gün arka arkaya yap zaten akıntıdan bile anlarsın temizlendiğini cnm
Canım yarın doktora gidiyorum randevu almadım hormon testi icin hem amh sorcam korku sardı beni şimdiden pofBayram giriyor araya galiba bende ne dahiliye ne kadın doğum hi bir yerde muayene bulamadım
Eşimde bende aşı olduk. Kendi doktorlarımız ve başka doktorlara danıştık herhangi bir sakıncasının olmadığını hatta covid olursak yumurtalık ve spermde daha çok zararının olabileceğini söylediler. Ayrıca gebeliğin ne zaman olacağı belli değil ne zamana kadar erteleyebiliriz ki . Hamilelere bile yapılan aşının yan etkisinin olmayacağını düşünüyorum tabii herkesin kendi fikrinede saygı duyuyorumGruptaki bayan arkadaslarim aşıyla ilgili fikrinizi yazar mısınız esiniz ve kendiniz oldunuz mu
Doktora danistiniz mi bilgi vererek cevap yazarsanız çok sevinirim
Ben regl gunum 19 temmuz u bekliyorum varyant vs haberler virüsle ilgili konular dinliyorum olsam diyorum sonra yok olma. Eşimde bende olmadık henüz bu ay regl den hemen sonra olsam mi diyorum ozel hastaneler bile yapıyor aşıyı bildiğim
Bende bulamadım saf saf unutmuşum birde bakıyorum diyorum bir test bile yaptiramiyorum devlet hastanesi randevu ne zor derken eşim söylediCanım yarın doktora gidiyorum randevu almadım hormon testi icin hem amh sorcam korku sardı beni şimdiden pof
Haklısın ne kadar ertelenebilir ki..Eşimde bende aşı olduk. Kendi doktorlarımız ve başka doktorlara danıştık herhangi bir sakıncasının olmadığını hatta covid olursak yumurtalık ve spermde daha çok zararının olabileceğini söylediler. Ayrıca gebeliğin ne zaman olacağı belli değil ne zamana kadar erteleyebiliriz ki . Hamilelere bile yapılan aşının yan etkisinin olmayacağını düşünüyorum tabii herkesin kendi fikrinede saygı duyuyorum
Kuzuu sende kasık ağrısı olmuş muydu nasıl bir ağrıydı regl ağrısı gibi miydielimde çiçeğim çikolatam hayırlı olsuna geldiiim
Merhaba arkadaşlar bat 7 Ağustos 26 yaşındayım 2 senedir gebelik istiyorum hiç korunmadim bu ay klomen kullanmayı düşünüyorum yarın doktora gidecem bugün adetin ilk günüydü inşallah hepimizin evlat hasreti sona erer
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay Maviesra 4 ağustos 35 7 ay L Larissa 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay yyaprak 6 ağustos 25 2 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay N Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @Koredizisever 26 8 ay @kdv 1 ay
Stres yapma, bakalım ne diyecek doktor. Ay en azından aşılama der tüp der ona yönelirsin kuzum bu şekilde baksana hepimiz yıprandıkCanım yarın doktora gidiyorum randevu almadım hormon testi icin hem amh sorcam korku sardı beni şimdiden pof
Hormon testi vs yaptırdın mı? Eşin sperm testi verdi miMerhaba arkadaşlar bat 7 Ağustos 26 yaşındayım 2 senedir gebelik istiyorum hiç korunmadim bu ay klomen kullanmayı düşünüyorum yarın doktora gidecem bugün adetin ilk günüydü inşallah hepimizin evlat hasreti sona erer
Kuzumm regl ağrısı kasık batması bıçak saplar gibi oluyodu ve göbeğimin çevresinde batma ilk defa yaşamıştım hayatımda shdjsjKuzuu sende kasık ağrısı olmuş muydu nasıl bir ağrıydı regl ağrısı gibi miydi