Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ihmal etme kullan çocuk için ❤

Ohoooo cnm bu ne ümitsizlik hemen silkelen ve kendine gel baksana bana bişey yok ama 1 seneden fazladır beklyrm insanlar tüp bebek beklerken hamile kalıyo normal yolla bunu Allah bilir sadece sen yeter ki ümidini kaybetme duanı eksik etme

Regl kaldı 10 gün bel ağrısı karnim şiş regl olacak gibi hisler şiddetli migren parol falan yaramadı

Hayır olumlu düşünün çıkmaz yok nasip var diyelim hepimiz

Kendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim ama

Kendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim ama
Bnde çok çok dua ediyorum cnm valla evet herkese versin rabbim ama önce burada yıllardır bekleyenlerin yüzünü güldürsün belki bazı arkadaşlar kızacak ama bn mesela 3 sene bekleyen birinin bnden önce hamile kalmasını çok çok isterim çünkü insanın zamanla sabrı kalmıyo

Şükür dün oldum geçen aya göre daha yoğun oluyorum adet bitiminin 2.günü hsg çektirmeyi planlıyorum. Bu ay çok sinirim bozuldu 3-4 gün kendime gelemedim ağlamaktan hiç böyle olmamıştım..
Bende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif.

Tabiki benim 7 ay oldu her ay ayrı bi hüsran sanki 7 yıl 70 yıl bi asır olmuş gibi birde hormon sıkıntısı çekince sanki hiç bebeğim olmayacak hissine kapılıyorum bi kac güne toplarım kendimi inşallah randevular bayram sonuna kaldi dolu hastane birde randevu bekleme stresi var

Eğer devlete gitmeyi düşünüyorsan akşam 4 ten sonra arayıp randevu al cnm yok derlerse günlerdir beklyrm sabah bi arkadaşınız akşam arayın yardımcı olalım dedi de o şekilde veriyorlar haberin olsun

Topiğin hayırlı olsun kuzum inş hamiş kalırsınız hepiniz rabbim yardımcınız olsun

Anammmmm bu ne güzel ruyaymiiiiiis inşallah kendi kuzucuklarini kucağına almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…