- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.281
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Canım ihmal etme kullan çocuk için ❤Ben çok önce almıştım Kaşıklı olandan ama katı olduğu için ılık suya karıştırıp icebiliyorum diğer türlü midem bulanıyor aynen ovulasyon sipariş verdiğim yarın kargolarım pazartesi elinde olur dedi benimde salı çarşamba adetim bitmiş olacak
Şükür dün oldum geçen aya göre daha yoğun oluyorum adet bitiminin 2.günü hsg çektirmeyi planlıyorum. Bu ay çok sinirim bozuldu 3-4 gün kendime gelemedim ağlamaktan hiç böyle olmamıştım..Kuzu adet oldun mu
Aynen şifa niyetineCanım ihmal etme kullan çocuk için ❤
Ohoooo cnm bu ne ümitsizlik hemen silkelen ve kendine gel baksana bana bişey yok ama 1 seneden fazladır beklyrm insanlar tüp bebek beklerken hamile kalıyo normal yolla bunu Allah bilir sadece sen yeter ki ümidini kaybetme duanı eksik etme2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice
Hayır olumlu düşünün çıkmaz yok nasip var diyelim hepimiz2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice
Kendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim amaOhoooo cnm bu ne ümitsizlik hemen silkelen ve kendine gel baksana bana bişey yok ama 1 seneden fazladır beklyrm insanlar tüp bebek beklerken hamile kalıyo normal yolla bunu Allah bilir sadece sen yeter ki ümidini kaybetme duanı eksik etme
Inşallah herşey güzel olur kolum kanadım kırılmış hissediyorumHayır olumlu düşünün çıkmaz yok nasip var diyelim hepimiz
Bnde çok çok dua ediyorum cnm valla evet herkese versin rabbim ama önce burada yıllardır bekleyenlerin yüzünü güldürsün belki bazı arkadaşlar kızacak ama bn mesela 3 sene bekleyen birinin bnden önce hamile kalmasını çok çok isterim çünkü insanın zamanla sabrı kalmıyoKendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim ama
Bende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif.Şükür dün oldum geçen aya göre daha yoğun oluyorum adet bitiminin 2.günü hsg çektirmeyi planlıyorum. Bu ay çok sinirim bozuldu 3-4 gün kendime gelemedim ağlamaktan hiç böyle olmamıştım..
Tabiki benim 7 ay oldu her ay ayrı bi hüsran sanki 7 yıl 70 yıl bi asır olmuş gibi birde hormon sıkıntısı çekince sanki hiç bebeğim olmayacak hissine kapılıyorumBnde çok çok dua ediyorum cnm valla evet herkese versin rabbim ama önce burada yıllardır bekleyenlerin yüzünü güldürsün belki bazı arkadaşlar kızacak ama bn mesela 3 sene bekleyen birinin bnden önce hamile kalmasını çok çok isterim çünkü insanın zamanla sabrı kalmıyo
Kapalı olursa nasıl randevu veriyolar peki ? Doktorunla görüşme şansın varsa ona sor biKızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dedilerSelizay M mavili_yeshll Margee A R Y A
Eğer devlete gitmeyi düşünüyorsan akşam 4 ten sonra arayıp randevu al cnm yok derlerse günlerdir beklyrm sabah bi arkadaşınız akşam arayın yardımcı olalım dedi de o şekilde veriyorlar haberin olsunTabiki benim 7 ay oldu her ay ayrı bi hüsran sanki 7 yıl 70 yıl bi asır olmuş gibi birde hormon sıkıntısı çekince sanki hiç bebeğim olmayacak hissine kapılıyorumbi kac güne toplarım kendimi inşallah randevular bayram sonuna kaldi dolu hastane birde randevu bekleme stresi var
Nöbetçi kalır aslında ama pek bilgili olmuyorlar geneldeKızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dedilerSelizay M mavili_yeshll Margee A R Y A
Topiğin hayırlı olsun kuzum inş hamiş kalırsınız hepiniz rabbim yardımcınız olsun
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay Maviesra 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay L Limonlu Su 7 ağustos 26 2 yıl @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay M moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay N Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay Koredizisever 26 8 ay @kdv 1 ay
Anammmmm bu ne güzel ruyaymiiiiiis inşallah kendi kuzucuklarini kucağına almak nasip olurBende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif.
Daha doktorum yok yani ilk testler yapılıp sonra tedaviye yonlendirilcem sistem yavaş işliyor maalesef anlamadim yarın bidaha aricam randevu sormak icinKapalı olursa nasıl randevu veriyolar peki ? Doktorunla görüşme şansın varsa ona sor bi
Aa yarın öyle denim bideEğer devlete gitmeyi düşünüyorsan akşam 4 ten sonra arayıp randevu al cnm yok derlerse günlerdir beklyrm sabah bi arkadaşınız akşam arayın yardımcı olalım dedi de o şekilde veriyorlar haberin olsun
Bayram sonrasına ertelerim canim hastane cok uzak zaten birde ufak bi tatil yapıcaz esim le kafamı toplarım birazNöbetçi kalır aslında ama pek bilgili olmuyorlar genelde