Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedim 🤦🏼‍♀️ tedaviye doğru gidicem büyük ihtimalle hayıt suyu aslan pençesi kullanım diyorum birde fsh düşürüyor bunlarda
24 müü 🤔 kız ilk değerin kaçtı senin birden nasıl bu hale geldi anlamadım valla, direk tüp diyebilir doktor. Yaş kaçtı kuzum senin?

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
M mavili_yeshll 15 temmuz2714 ay
@gumus8219 temmuz382 ay
@begonya_9219 temmuz293 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
@melekburak3530 temmuz343 ay
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@Doktoraliguru1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
Maviesra Maviesra 4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
L Limonlu Su 7 ağustos262 yıl
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
Koredizisever Koredizisever 268 ay
@kdv1 ay
Merhaba hadi Ağustos Uğur getirsin artık, 1 Ağustos, 10 ay , yaş 28 🌸

Varsa kullan canım bana iyi geldi gebelik olmadı ama etkisini hissettim
C life de hepsi var cnm yanında ek bişey önermiyolar bnce bi ay C life yalnız kullan etkisi olursa nedenini bilirsn
O zaman bugünden başlayayım adetin 2.gunu geç kalmış sayılmam
Canım yine kan verdim bi kac güne sonuc çıkar randevu alıp oyle gel dediler. fsh sonucu cikmis baktim bu sefer 24 olmus deliricem valla bende bayram mayram derken bi clife patlatim dedim 🤦🏼‍♀️ tedaviye doğru gidicem büyük ihtimalle hayıt suyu aslan pençesi kullanım diyorum birde fsh düşürüyor bunlarda

O neymiş ilk defa duydum. İnşallah çözülür sorunlar, bir an önce kavuşursun bebeğine canım
Hepimiz sağlıkla hamile kalalım inşallah canim bende bilmiyorum valla gelişmelerden haberdar etcem sizleri de bakalim kötüye gidiyor herşey moralmen çöktüm ama sabrın sonu selamet olcak insallah

Inşallah canim fsh amh basima dert oldu :KK43:
Sayfalarında kullanıp düzene sokan çok var cnm ve kullanan biri olarak inanıyorum gerçekten zaten yumurtlama görene kadar kullanıyosun cnm 1 kutu kaşıklı olan 2 ay gidiyo 25 tane vardı sanırım bn 2 kutu aldım kalanları kullanmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa da zaten artık tüp bebek vs bakcaz bi yol napalım

Sayfalarında kullanıp düzene sokan çok var cnm ve kullanan biri olarak inanıyorum gerçekten zaten yumurtlama görene kadar kullanıyosun cnm 1 kutu kaşıklı olan 2 ay gidiyo 25 tane vardı sanırım bn 2 kutu aldım kalanları kullanmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa da zaten artık tüp bebek vs bakcaz bi yol napalım
2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice:KK43:

1 gunu siparis verdim bugün 3 günü sayfaya msj attim birde ebru ceylandan ovulasyon testi aldım onlar bitmişti kontrollü kullanmak lazım yumurtlama zamanını bilerek canim
Ben çok önce almıştım Kaşıklı olandan ama katı olduğu için ılık suya karıştırıp icebiliyorum diğer türlü midem bulanıyor aynen ovulasyon sipariş verdiğim yarın kargolarım pazartesi elinde olur dedi benimde salı çarşamba adetim bitmiş olacak

X