Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de çıktı pihtilasma faktor v 4 g 4g birde mtrch çıktı sıkıntı. Sizde ki değerler nedir. Bende şimdi 100 luk ecopronrin kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendigim an da iğne her gün. Size doktor ne dedi. Benimde yaş 36. İlk çocuk olacak. Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda

Ben salı günü gidicem doktora. Ama öncesinde mesaj attım 100lük coraspine başla dedi. Daha detaylı gittiğimde konuşuruz. Mtfhr nin ikisi de heterozigot bende. Önlemimizi aldıktan sonra kafamız daha rahat olur en azından. En kısa zamanda mutlu haberler paylaşırız umarım

Yavru jelatine çişi yapıp kasete öyle damlatıyodum işteyken bardak taşımakla uğraşmamış oluyodum
Mantıklıymış. Benimde iş yerinde tuvalet uzakta bardakla nasıl yürüyüp gidicem diye düşünüyorum. İlk ay baya atraksiyonlu oldu. Eve gelmeye çalıştım sonra onu da yapamadım saatler düzensizleşti. Baya bir testi yapmak için efor sarfetmem gerekiyor . Regl düzenli zannediyordum dün uygulama geçmişime baktım hiçte düzenli değilmiş. Daha doğrusu gebelik planladığımdan beri hep bi zamanı uzuyormuş. O yüzden sqnki ovü testi yapmasam yumurtlama ne zaman anlamam gibi geliyor.
Strip testi sonrasında 10 dk kurumaya bırakmak gerekiyormuş. Kaset teste göre çalışma ortamında nasıl bekleteceğim. Kutu falan mı yapmak gerekiyor Dertsiz başıma dert almışım gibi hissediyorum

Ben strip kullanmadım hiç bence kasetle devam et yavru testi peçeteye sarıp
çantana koyarsın 10 dk sonra bakarsın ben öyle yaptım yani kaseti odada 5 erkekle çalışıyorum sıkıntı oluyodu illaki ama böyle çözüm bulmuştum shsjs

Selam kuzular nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Buralar pek bi sessiz şu sıralar

@Esrakcshn Selizay @Adelnaz @HTCNM Gazel2110

@Gizemsu07 nerdesin canım yoksun uzun zamandır?
@Dely38 sende kayıpsın
Ben biraz umudunu kaybetmis bir sekilde kendimi gebelik isinden soyutlamis durumdayim. Zaten bu aylar olsa da benim icin uygun olmuyor ogretmenlkten dolayi hic istemedigm zamanlara geliyor. İlk gebeligim denedfmz ilk ayda olmustu bu da oyle olacak sandim ama malesef demekki o tamamen sans isi yani hic baska bisiyle alakali deil. Sen naptin canm takip etmiyorm bir haftadr

İnşallah. Önlemi kayıptan sonra aldık. O ilaçlar da kanamayı arttıriyormus ve tutanmayi zorlaştırıyor diye yaziyorlardi burada. Doktorun d biri bana kalp atışı sonra dedi biri hemen ilaca başladı. Oyuzden sordum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınız benimde aynı şekilde 1 düşüğüm vardı sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım 3 yaşında oğlum var şimdi , 1 yıldır deniyoruz olmuyo bu ay femaraya başladım ama doktor hanile kaldığımda coraspine baslıcağını söyledi size hamile kalmadan öncemi verdiler coraspini onu merak ettim bide femarayı kullandıktan sonra yumurtalarınız ne kadar büyümüştü çatlatma iğnesinden sonra ilişki gün aşırı mı hergün mü oldu acaba kusura bakmayın birsürü şey sordum

Az once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicem
Evet ben şehir hastanesi aciline gittim o da ilk betama orda bakilmisti 5 gün önce. Takipli hasta diye aldılar o da zorla aldılar doktora yeniden beta istediler dedim niyeki gerek yok dedi. Israr ettim de öyle baktilar

Az once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicem
Keşke pihtilasma var bende falan deseydiniz kayıtlarda görünmüyor sonuçta. Pıhtılaşma var dokturum hemen iğneye başlayacak oyuzden öğrenmem lazım çift çizgi çıktı falan deseydiniz. Ozele para verceksiniz sonuçta

Evet canım iyi çıkmış ben 38 yaş olucam birin altında çıkmıştı diğer tahlillerde sorun yok demi hormon larda
Senin ikinci gebelik mi olacak?
Bayramdan tam önce yaptırdım hormon testini de. Henüz doktorla görüşemedim. Anlıyorsan bir göz at istersen.

Eklentiler

• 783A2533-15F0-41C2-882B-1076BB39F0C4.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 48
Senin ikinci gebelik mi olacak?
Bayramdan tam önce yaptırdım hormon testini de. Henüz doktorla görüşemedim. Anlıyorsan bir göz at istersen.
Evet ikinci inşallah .
Canım kendi testlerimle karşılaştırdım çok anlamam ama estrodiol yüksek mi gerçi o ne onu bile bilmem benim mesela 35 mis

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınız benimde aynı şekilde 1 düşüğüm vardı sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım 3 yaşında oğlum var şimdi , 1 yıldır deniyoruz olmuyo bu ay femaraya başladım ama doktor hanile kaldığımda coraspine baslıcağını söyledi size hamile kalmadan öncemi verdiler coraspini onu merak ettim bide femarayı kullandıktan sonra yumurtalarınız ne kadar büyümüştü çatlatma iğnesinden sonra ilişki gün aşırı mı hergün mü oldu acaba kusura bakmayın birsürü şey sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…