- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.241
Allah gönlüne göre sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsingidiyorum kan vermeye dua edin bana pembelik bekliyordum testte yine ayni koyuluk cikti
Bende de çıktı pihtilasma faktor v 4 g 4g birde mtrch çıktı sıkıntı. Sizde ki değerler nedir. Bende şimdi 100 luk ecopronrin kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendigim an da iğne her gün. Size doktor ne dedi. Benimde yaş 36. İlk çocuk olacak. Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamandaMerhaba. Uzaktan takip ediyordum artık katılabilirim heraldeM mavili_yeshll eklersen sevinirim.
Yaş 35
1 yıldır deniyoruz
Bat 20 Ağustos
2 kez gebelik oldu biri düşük biri de dış gebelik ama ikisi de femarayla oldu. Dış gebelikten sonra 3 ay ara verdik. Bu ay da doğal yolla denedik ama yine olmadı. Genetik testler yapıldı pıhtılaşma var o yüzden coraspine başladım. Kayıpların sebebi büyük ihtimalle pıhtılaşmaydı zaten. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız
Beni etiketler misin sonuç çıkınca. Rabbim gonluzue göre versingidiyorum kan vermeye dua edin bana pembelik bekliyordum testte yine ayni koyuluk cikti
Ben salı günü gidicem doktora. Ama öncesinde mesaj attım 100lük coraspine başla dedi. Daha detaylı gittiğimde konuşuruz. Mtfhr nin ikisi de heterozigot bende. Önlemimizi aldıktan sonra kafamız daha rahat olur en azından. En kısa zamanda mutlu haberler paylaşırız umarımBende de çıktı pihtilasma faktor v 4 g 4g birde mtrch çıktı sıkıntı. Sizde ki değerler nedir. Bende şimdi 100 luk ecopronrin kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendigim an da iğne her gün. Size doktor ne dedi. Benimde yaş 36. İlk çocuk olacak. Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda
Selam canım tatildeydim bugün döndüm. Bugün bat günüm daha test yapmadım bakalım, ne gebeliğe dair ne regle dair bir belirti yokSelam kuzularnasılsınız, neler yapıyorsunuz? Buralar pek bi sessiz şu sıralar
@EsrakcshnSelizay @Adelnaz @HTCNM Gazel2110
@Gizemsu07 nerdesin canım yoksun uzun zamandır?
@Dely38 sende kayıpsın
Mantıklıymış. Benimde iş yerinde tuvalet uzakta bardakla nasıl yürüyüp gidicem diye düşünüyorum. İlk ay baya atraksiyonlu oldu. Eve gelmeye çalıştım sonra onu da yapamadım saatler düzensizleşti. Baya bir testi yapmak için efor sarfetmem gerekiyor . Regl düzenli zannediyordum dün uygulama geçmişime baktım hiçte düzenli değilmiş. Daha doğrusu gebelik planladığımdan beri hep bi zamanı uzuyormuş. O yüzden sqnki ovü testi yapmasam yumurtlama ne zaman anlamam gibi geliyor.Yavru jelatine çişi yapıp kasete öyle damlatıyodum işteyken bardak taşımakla uğraşmamış oluyodum
Ben strip kullanmadım hiç bence kasetle devam et yavru testi peçeteye sarıpMantıklıymış. Benimde iş yerinde tuvalet uzakta bardakla nasıl yürüyüp gidicem diye düşünüyorum. İlk ay baya atraksiyonlu oldu. Eve gelmeye çalıştım sonra onu da yapamadım saatler düzensizleşti. Baya bir testi yapmak için efor sarfetmem gerekiyor . Regl düzenli zannediyordum dün uygulama geçmişime baktım hiçte düzenli değilmiş. Daha doğrusu gebelik planladığımdan beri hep bi zamanı uzuyormuş. O yüzden sqnki ovü testi yapmasam yumurtlama ne zaman anlamam gibi geliyor.
Strip testi sonrasında 10 dk kurumaya bırakmak gerekiyormuş. Kaset teste göre çalışma ortamında nasıl bekleteceğim. Kutu falan mı yapmak gerekiyorDertsiz başıma dert almışım gibi hissediyorum
Az once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicemBeni etiketler misin sonuç çıkınca. Rabbim gonluzue göre versin
Hayırlısı olsun hakkında.. Kimyasal bile olsa sıkıntı etme. Gebe kalabildiğini anlamış olursun
Ben biraz umudunu kaybetmis bir sekilde kendimi gebelik isinden soyutlamis durumdayim. Zaten bu aylar olsa da benim icin uygun olmuyor ogretmenlkten dolayi hic istemedigm zamanlara geliyor. İlk gebeligim denedfmz ilk ayda olmustu bu da oyle olacak sandim ama malesef demekki o tamamen sans isi yani hic baska bisiyle alakali deil. Sen naptin canm takip etmiyorm bir haftadrSelam kuzularnasılsınız, neler yapıyorsunuz? Buralar pek bi sessiz şu sıralar
@EsrakcshnSelizay @Adelnaz @HTCNM Gazel2110
@Gizemsu07 nerdesin canım yoksun uzun zamandır?
@Dely38 sende kayıpsın
İnşallah. Önlemi kayıptan sonra aldık. O ilaçlar da kanamayı arttıriyormus ve tutanmayi zorlaştırıyor diye yaziyorlardi burada. Doktorun d biri bana kalp atışı sonra dedi biri hemen ilaca başladı. Oyuzden sordumBen salı günü gidicem doktora. Ama öncesinde mesaj attım 100lük coraspine başla dedi. Daha detaylı gittiğimde konuşuruz. Mtfhr nin ikisi de heterozigot bende. Önlemimizi aldıktan sonra kafamız daha rahat olur en azından. En kısa zamanda mutlu haberler paylaşırız umarım
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınızMerhaba. Uzaktan takip ediyordum artık katılabilirim heraldeM mavili_yeshll eklersen sevinirim.
Yaş 35
1 yıldır deniyoruz
Bat 20 Ağustos
2 kez gebelik oldu biri düşük biri de dış gebelik ama ikisi de femarayla oldu. Dış gebelikten sonra 3 ay ara verdik. Bu ay da doğal yolla denedik ama yine olmadı. Genetik testler yapıldı pıhtılaşma var o yüzden coraspine başladım. Kayıpların sebebi büyük ihtimalle pıhtılaşmaydı zaten. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız
Evet ben şehir hastanesi aciline gittim o da ilk betama orda bakilmisti 5 gün önce. Takipli hasta diye aldılar o da zorla aldılar doktora yeniden beta istediler dedim niyeki gerek yok dedi. Israr ettim de öyle baktilarAz once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicem
Keşke pihtilasma var bende falan deseydiniz kayıtlarda görünmüyor sonuçta. Pıhtılaşma var dokturum hemen iğneye başlayacak oyuzden öğrenmem lazım çift çizgi çıktı falan deseydiniz. Ozele para verceksiniz sonuçtaAz once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicem
Evet canım iyi çıkmış ben 38 yaş olucam birin altında çıkmıştı diğer tahlillerde sorun yok demi hormon lardaKızlar selam. amh 2,04 çıktı. Sanırım şu an için rezerv ile ilgili sorunum yok, doğru mu? 35 yaşındayım.
Senin ikinci gebelik mi olacak?Evet canım iyi çıkmış ben 38 yaş olucam birin altında çıkmıştı diğer tahlillerde sorun yok demi hormon larda
Evet ikinci inşallah .Senin ikinci gebelik mi olacak?
Bayramdan tam önce yaptırdım hormon testini de. Henüz doktorla görüşemedim. Anlıyorsan bir göz at istersen.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınızMerhaba. Uzaktan takip ediyordum artık katılabilirim heraldeM mavili_yeshll eklersen sevinirim.
Yaş 35
1 yıldır deniyoruz
Bat 20 Ağustos