- 7 Kasım 2014
- 6.904
- 10.565
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.261
Gerçekten nasip meselesiBen biraz umudunu kaybetmis bir sekilde kendimi gebelik isinden soyutlamis durumdayim. Zaten bu aylar olsa da benim icin uygun olmuyor ogretmenlkten dolayi hic istemedigm zamanlara geliyor. İlk gebeligim denedfmz ilk ayda olmustu bu da oyle olacak sandim ama malesef demekki o tamamen sans isi yani hic baska bisiyle alakali deil. Sen naptin canm takip etmiyorm bir haftadr
Canım sen hamilelik testi yaptın mıGerçekten nasip meselesiisteyince oluyor hemen sanıyordum bende, olmuyormuş. Mucize gibi birşey...
Bildiğim kadarıyla faktörlere bağlı olarak karar veriyorlar. Bana benzer çoğu kişi de gebelikten önce hap, gebelik başlayınca da iğne kullanmış. Doktor ne derse uymak zorundayız, salı günü gittiğimde daha detaylı konuşucam bakalım.İnşallah. Önlemi kayıptan sonra aldık. O ilaçlar da kanamayı arttıriyormus ve tutanmayi zorlaştırıyor diye yaziyorlardi burada. Doktorun d biri bana kalp atışı sonra dedi biri hemen ilaca başladı. Oyuzden sordum
MerhabaMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınızbenimde aynı şekilde 1 düşüğüm vardı sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım 3 yaşında oğlum var şimdi , 1 yıldır deniyoruz olmuyo bu ay femaraya başladım ama doktor hanile kaldığımda coraspine baslıcağını söyledi size hamile kalmadan öncemi verdiler coraspini onu merak ettim bide femarayı kullandıktan sonra yumurtalarınız ne kadar büyümüştü çatlatma iğnesinden sonra ilişki gün aşırı mı hergün mü oldu acaba kusura bakmayın birsürü şey sordum
Evet canım bir de o kaldı. Yarın arayayım doktoru, bakalım ne diyecek.C charlottes bide hsg çektirdin mi .bence onu da yaptır kafan rahat olsun
Allah yardımcınız olsunn cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim gerçekten doktordan doktora o kadar fark var ki , benimde ikinci gebeliğimden oğlum olmuştu ilki 8 haftalıklen kalbi durmuştu sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim , oğlum için gittiğim doktor hamile kalmadan düşünmeye başladığım an coraspin vermişti, doktor uzak bi hastaneye gitti o yüzden ona gidemiyorum şuan gittiğim 2 doktor var ve ikiside hamile kalmadan önce asla kan sulandırıcı kullanılmaması gerektiğini söylüyo rahim duvarını inceltip hamileliği zorlaştırıyormuş tutunmadan önce içilirse muhakkak farklı doktorlada görüşünBildiğim kadarıyla faktörlere bağlı olarak karar veriyorlar. Bana benzer çoğu kişi de gebelikten önce hap, gebelik başlayınca da iğne kullanmış. Doktor ne derse uymak zorundayız, salı günü gittiğimde daha detaylı konuşucam bakalım.
Merhabarica ederim ne demek elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirsem sevinirim. Pıhtılaşmayla ilgili çok bilgim yok, salı günü görüşücez doktorla. Sonucumu mesaj atmıştım acilen başlamam gereken ilaç var mı diye. O da 100lük coraspine başla dedi. Detayını salı günü soracağım.
Femarayı ilk kullandığımda 2.ayımda hamile kaldım 4 yumurtam vardı gelişen ama düşük oldu 6.haftada. 3 ay ara verdik. Sonra yeniden femaraya başladığım ay hamile kaldım ve 1 yumurtam vardı sadece. O yüzden riske atmamak için ilk defa o zaman çatlatma iğnesi verdi. Ama o yumurta soldaydı, ben sağdan hamile kalmışım. Demek ki iğnenin de etkisiyle diğer tarafta bir yumurta daha gelişmiş sonradan. Onda da dış gebelik oldu zaten. 3 ay ara verdik yine. İlk kez bu ay korunmasız doğal yolla denedik yine olmadı. Öbür aya Allah büyük artıkbaşka bir doktora gidicem ilk kez. Bakalım o tedavi konusunda ne diyecek
Mutlaka bunları soracağım teşekkür ederimAllah yardımcınız olsunn cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim gerçekten doktordan doktora o kadar fark var ki , benimde ikinci gebeliğimden oğlum olmuştu ilki 8 haftalıklen kalbi durmuştu sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim , oğlum için gittiğim doktor hamile kalmadan düşünmeye başladığım an coraspin vermişti, doktor uzak bi hastaneye gitti o yüzden ona gidemiyorum şuan gittiğim 2 doktor var ve ikiside hamile kalmadan önce asla kan sulandırıcı kullanılmaması gerektiğini söylüyo rahim duvarını inceltip hamileliği zorlaştırıyormuş tutunmadan önce içilirse muhakkak farklı doktorlada görüşün
Aa rahim duvarını incelterek tutunmaya engel olmasina cok sasirdim. Bana da dr kullan kan akısin hızlanır rahmin güzel beslenir demistiAllah yardımcınız olsunn cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim gerçekten doktordan doktora o kadar fark var ki , benimde ikinci gebeliğimden oğlum olmuştu ilki 8 haftalıklen kalbi durmuştu sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim , oğlum için gittiğim doktor hamile kalmadan düşünmeye başladığım an coraspin vermişti, doktor uzak bi hastaneye gitti o yüzden ona gidemiyorum şuan gittiğim 2 doktor var ve ikiside hamile kalmadan önce asla kan sulandırıcı kullanılmaması gerektiğini söylüyo rahim duvarını inceltip hamileliği zorlaştırıyormuş tutunmadan önce içilirse muhakkak farklı doktorlada görüşün
Evet ya bende anlamadım gerçekten iyice araştırmak lazım, aslında oğluma hamile kalmadan önce kullanmıştım coraspini hamile kaldıktan sonra da clexan kan sulandırıcı iğne başlamıştık 34 haftaya kadar ama şimdi de baska doktor kullanılmaması gerektiğini söylüyo napcağımı bilemiyorum bendeAa rahim duvarını incelterek tutunmaya engel olmasina cok sasirdim. Bana da dr kullan kan akısin hızlanır rahmin güzel beslenir demistidüşününce ikisi de mantıklı geliyor.
Sorunca cevabi beni de etiketleyerek yazar misinuz. Bana iki doktor da başka birşey dedi. Ben doç olana güvendim ilaca başladimMutlaka bunları soracağım teşekkür ederimsağlıklı gebeliklerimiz olsun en yakın zamanda inşallah
Kim iyi doktor şaşırdık yaAa rahim duvarını incelterek tutunmaya engel olmasina cok sasirdim. Bana da dr kullan kan akısin hızlanır rahmin güzel beslenir demistidüşününce ikisi de mantıklı geliyor.
Evet ya bende anlamadım gerçekten iyice araştırmak lazım, aslında oğluma hamile kalmadan önce kullanmıştım coraspini hamile kaldıktan sonra da clexan kan sulandırıcı iğne başlamıştık 34 haftaya kadar ama şimdi de baska doktor kullanılmaması gerektiğini söylüyo napcağımı bilemiyorum bende
Ben bir kaç yerde tüp bebek tedavisinden once edimetriumu yerleseye hazırlamak için de düşük doz aspirin tedavisi yapıldığını okumustum. Ek olarak söyle bir yaz varKim iyi doktor şaşırdık ya
Canım benim ev taşıma isim var haftaya kadar onla uğraşıyorum bildiğin gibi devam ediyoruz yaz ayı insanlar tatilde heralde herkes ondan sessizSelam kuzularnasılsınız, neler yapıyorsunuz? Buralar pek bi sessiz şu sıralar
Maviesra @Selizay @Adelnaz @HTCNM @Gazel2110
@Gizemsu07 nerdesin canım yoksun uzun zamandır?
@Dely38 sende kayıpsın
Ben aldim yeni testten ama bu ay tatile gittim kullanamadım önümüzdeki ay denicem bakalimKesinlikle bir gebenin günlüğünün yeni testlerini dene derim çünkü Ebru abla testleri yenileymiş ve çok güzel ilgileniyor
Canim sen hangi doktora gidiyonEvet canım bir de o kaldı. Yarın arayayım doktoru, bakalım ne diyecek.
Etiketlerim tabiiSorunca cevabi beni de etiketleyerek yazar misinuz. Bana iki doktor da başka birşey dedi. Ben doç olana güvendim ilaca başladim
Bnde bu ay ondan alayım diyorum elimdeki bitsin merak ediyorumBen aldim yeni testten ama bu ay tatile gittim kullanamadım önümüzdeki ay denicem bakalim
Ben Can Hastanesi’ne gittim. Eve yakın diyeCanim sen hangi doktora gidiyon
D Doktoraliguru M mavili_yeshll bilgilerinize ihtiyacim var bilen birileri nolur yazsinKizlar test sonucum cikti. Bata 5 gun varken normal mi bu değer. Yoksa kimyasal mi geçiriyorum