Bildiğim kadarıyla faktörlere bağlı olarak karar veriyorlar. Bana benzer çoğu kişi de gebelikten önce hap, gebelik başlayınca da iğne kullanmış. Doktor ne derse uymak zorundayız, salı günü gittiğimde daha detaylı konuşucam bakalım.
Merhaba
rica ederim ne demek elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirsem sevinirim. Pıhtılaşmayla ilgili çok bilgim yok, salı günü görüşücez doktorla. Sonucumu mesaj atmıştım acilen başlamam gereken ilaç var mı diye. O da 100lük coraspine başla dedi. Detayını salı günü soracağım.
Femarayı ilk kullandığımda 2.ayımda hamile kaldım 4 yumurtam vardı gelişen ama düşük oldu 6.haftada. 3 ay ara verdik. Sonra yeniden femaraya başladığım ay hamile kaldım ve 1 yumurtam vardı sadece. O yüzden riske atmamak için ilk defa o zaman çatlatma iğnesi verdi. Ama o yumurta soldaydı, ben sağdan hamile kalmışım. Demek ki iğnenin de etkisiyle diğer tarafta bir yumurta daha gelişmiş sonradan. Onda da dış gebelik oldu zaten. 3 ay ara verdik yine. İlk kez bu ay korunmasız doğal yolla denedik yine olmadı. Öbür aya Allah büyük artık
başka bir doktora gidicem ilk kez. Bakalım o tedavi konusunda ne diyecek