Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim önceki gebeliğim de de böyleydi hatta gene hayalet çizgi diye kızdım kendime. Ama garanti olsun diye bir sonraki gün tekrar yaptım daha koyuydu aynı marka testten tekrar yapın fark varsa çizgide hamilesiniz
Allahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakikada çıkmıştı acaba hatirliyor musunuz

Allahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakikada çıkmıştı acaba hatirliyor musunuz
Hangi marka aldınız. Bende gelecek ay iöin umutluyum. Bu ay ilaç kullandığım için olmayacağını biliyordum

Psikolog desteği hiç fena fikir değil yalnız çok iyi düşünmüşsün. Çünkü gerçekten garip bir takıntı haline geliyor bende de bu durum. Evet yumurtlama konusunda emin olamıyoruz testler tam olmayınca. En kötü 2 günde bir değerlendirmekte fayda var.

Benim önceki gebeliğim de de böyleydi hatta gene hayalet çizgi diye kızdım kendime. Ama garanti olsun diye bir sonraki gün tekrar yaptım daha koyuydu aynı marka testten tekrar yapın fark varsa çizgide hamilesiniz
Allahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakk
Hangi marka aldınız. Bende gelecek ay iöin umutluyum. Bu ay ilaç kullandığım için olmayacağını biliyordum
Predictor marka aldim tek güvenilir marka diyebilirim buradan da bakarsanız herkes onu önermişti ben de o yuzden aldim bu markayı. Fiyati bir tik diğerlerine göre pahali. 52 tl ye aldim tanesini ama dogru sonuc oranı cok daha fazla diğerlerine göre

Herkese merhaba drosetil kullanan var mıydı tabii şimdi kimse kullanmıyordur da denemeye başlamadan önce. Ben bıraktım çok merak ediyorum nasıl bir süreç olacak

Kızlar tekrar merhaba ben daha önce de yazmıştım femara kullandım bugün yumurta takibi için gittim yumurtam bitanesi 22 cm olmuş çatlatma iğnesi vurdum, önümüzde ki üç günü değerlendiricez bakalım

M mavili_yeshll

listede yoksam ekleyebilirmiyiz
İsmim tuğçe 3 yaşında oğlum var
10 aydır istiyoruz
Bat: 15 ağustos

Varsın cnm listede ekledim bn seni hadi inşallah hayırlıca tutar

İlki ikindi zamanı çok silikti 3 saat sonra baktığımda. Sabahına yaptım yaklaşık 15 dakik da netleşti çizgi ama silikti sonra bir sonraki gün daha yaptım onda bildiğin çizgi oldu. Sonra da zaten hastanaye beta vermeye gittim. Tabi doğurmak nasip olmadı 11+4 de kalbi durdu

Selam güzel hatunlar temmuz başlığından sonra ağustosa da gelmek nasip oldu.. İnşallah buradan sonra hepiniz beta testlerinde pozitifleri görür de gidersiniz hemen birşey sorayım bat 4 5 6 ağustos gibi. Benim durym biraz karışık da.. Bir haftadır 20lik diş ağrısı var bende ve dün artık başıma da iyice vurunca dayanılmaz hale geldi bir tane arveles içtim. Yumurtlama gününü de değerlendirmiştik, eğer bir bebiş ihtimali varsa bu arveles etkiler mi? Bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…