-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.201
Allahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakikada çıkmıştı acaba hatirliyor musunuzBenim önceki gebeliğim de de böyleydi hatta gene hayalet çizgi diye kızdım kendime. Ama garanti olsun diye bir sonraki gün tekrar yaptım daha koyuydu aynı marka testten tekrar yapın fark varsa çizgide hamilesiniz
Hangi marka aldınız. Bende gelecek ay iöin umutluyum. Bu ay ilaç kullandığım için olmayacağını biliyordumAllahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakikada çıkmıştı acaba hatirliyor musunuz
Psikolog desteği hiç fena fikir değil yalnız çok iyi düşünmüşsün.Ya sorma bizim de 8-9 ay oldu arada aksaklıklar olarak her ay tam değerlendiremedik ama 8-9 aydır yaşadığımı da ben biliyorum bu ay bir psikologla görüşmeye başladım stresimi yönetmek için öyle diyim sanadün de keşke yapsaymışım test ama bi günde hemen peak yapıp bu kadar zank diye silikleşeceğini sanmıyorum ya canım ama sıvı alımına falan dikkat etmediğim için 100% bir şey diyemedim
Benim de 7 şimdilik ama çatlama olmadı ben de daha yeni pik oldu. Bugün çatlama olmazsa uzayabilir.B
Benim bat 12 ağustos görünüyor bu arada senin ne zaman?
Allahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakkBenim önceki gebeliğim de de böyleydi hatta gene hayalet çizgi diye kızdım kendime. Ama garanti olsun diye bir sonraki gün tekrar yaptım daha koyuydu aynı marka testten tekrar yapın fark varsa çizgide hamilesiniz
Predictor marka aldim tek güvenilir marka diyebilirim buradan da bakarsanız herkes onu önermişti ben de o yuzden aldim bu markayı. Fiyati bir tik diğerlerine göre pahali. 52 tl ye aldim tanesini ama dogru sonuc oranı cok daha fazla diğerlerine göreHangi marka aldınız. Bende gelecek ay iöin umutluyum. Bu ay ilaç kullandığım için olmayacağını biliyordum
Tmm cnm hakkında hayırlısı olsunM mavili_yeshll beni listeden silebilir misin ben dün oldum regl, gecikme beklerken 4 gün önce oldun birde
İyiyim kuzum, sen nasılsın? misafirim vardı 2 hafta hiç bişey düşünemedim kafam rahattı dün gittiler hemen buraya sardım yine
Varsın cnm listede ekledim bn seni hadi inşallah hayırlıca tutarKızlar tekrar merhaba ben daha önce de yazmıştım femara kullandım bugün yumurta takibi için gittim yumurtam bitanesi 22 cm olmuş çatlatma iğnesi vurdum, önümüzde ki üç günü değerlendiricez bakalım
M mavili_yeshll
listede yoksam ekleyebilirmiyiz
İsmim tuğçe 3 yaşında oğlum var
10 aydır istiyoruz
Bat: 15 ağustos
İnşallah darısı tümm hamilelik bekleyen hanımların basınaVarsın cnm listede ekledim bn seni hadi inşallah hayırlıca tutar
İlki ikindi zamanı çok silikti 3 saat sonra baktığımda. Sabahına yaptım yaklaşık 15 dakik da netleşti çizgi ama silikti sonra bir sonraki gün daha yaptım onda bildiğin çizgi oldu. Sonra da zaten hastanaye beta vermeye gittim. Tabi doğurmak nasip olmadı 11+4 de kalbi durduAllahtan 3 4 tane almistim alirken evde stok yaptim resmen 4 5 tane de normal gebelik testi var yarin yapayim yine predictor o vakit atarim yine buraya. Sizinki kacinci dakikada çıkmıştı acaba hatirliyor musunuz