Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha çok varmış 2 gün sonra tekrarlarsan daha net olur ama şuan gebelik görünüyo kimyasal olup olmadığını 2 gün sonraki test sonucu belirler
Ya ağlıyorum su an kimselere söyleyemiyorum yoktur belki diye eşimden gizli yaziyorjm buraya kimseye anlatamadım su an ilk mesaj sizinki oldu o kadar mutlu oldum ki insaAllah kimyasal değildir rabbim isteyen herkese icinde de size nasip etsin sağlıcakla büyüyen bebisler

İnşallah sağlıkla ilerler, bu ağlamalarında bebişin duygusallığıdır.Bize de dua et bende biran güzel haberler alayım inşallah

Canım benim bol vitaminli beslen kendine dikkat et ki bebişin tutunsun iyice hayırlı sağlıklı bebek olsun inşallah

Umarım kimyasal değildir. Temmuz grubunda sonucu 2 çıkan biri olmuştu. Takip ile arttığını görmüştü. Umudunuzu kaybetmeyin kaset test ile koyulaşmasınj takip edinkan verdikçe de sonuç inş güzel çıkacaktır. Erken farketmenin kötü tarafı da bu işte sürekli tedirgin ediyor

Nedense benimde erken oldu hemde 4 gün
22 ağustos da benimki
Walla cnm kimyasal mi oldu ne oldu anlamadm. Gebelk olmaz die test mest yapmadm ama iki gun kanamam olur sonra gecerdi kimyasaldaki gibi bir haftadr kanamam durmadi agrim cok oldu bugun de kahverengi parlak akintm geldi dogumdan ve dusukten sonra olan catlamayi kacrmistm ama ne bilm. Bu ay takip etmeyecez korunmayacam ama zaten esim yok en fazla iki defa iliski olacak. Biktk yani cinsel nayatimiz iyice goreve donmustu. İki defa olsn keyfini cikaralm yaa

Gercekten mi ismini hatırlıyor musunuz. Bi kendisine sorayım merak ettim cok. Saglikli gebeligi devam ediyor mu acaba

Canim
Canım benim ev taşıma isim var haftaya kadar onla uğraşıyorum bildiğin gibi devam ediyoruz yaz ayı insanlar tatilde heralde herkes ondan sessiz sen nasılsın ne var ne yok
Ay ne güzel taşınma işini halletmişsin. Benimde 1 aya kadar taşınmam lazım ama henüz ev bulamadık. Onun stresi var biraz.
Adete 5 gün kaldı, sonucu heyecanla bekliyorum.

Kızlar kürtaj sonrası 35. Gündeyim adet olmayı bekliyorum. Dün ve bugün az kahverengi kanama gibi oldu. Şimdi de peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Düşük yapıp ilk adetinde bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

Gercekten mi ismini hatırlıyor musunuz. Bi kendisine sorayım merak ettim cok. Saglikli gebeligi devam ediyor mu acaba
O kişiyi bulamadım. Z zahrada sormuş ama cevap alamamış. 639. Sayfada görünüyor. Dulciana nın beta 6 çıkmış erken yakalamış. Gebeliği sürüyor. Ona sorun isterseniz.

Kizlar test sonucum cikti. Bata 5 gun varken normal mi bu değer. Yoksa kimyasal mi geçiriyorum
Benimki geçen hafta 6 idi iki gün sonra tekrar baktırdım . Doktor bu gebelik değeri değil dedi neden iki gün sonra baktiryorsunuzki dedi.bende ısrar ettim yine 6 çıktı hatta az bir duşme vardı kirtaj olmuştum Ama forumda 5 sınır yazıyor int de öyle. En iyisi 2 gün sorna artışa bakmak.

Ben de en son gebeliğimi 6 ile öğrendim, hatta negatif dediler bana direkt. Ama artış çok iyi devam etti 1000 lere kadar. Ne yazık ki dış gebelik oldu. Demem o ki evet gebelik var ve umarım sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…