Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bundan sonra sağlıcakli gebelikler nasip etsin size insaAllah

Daha en az 8 gün var. O yüzden etkisi olmaz ama siz her ihtimale karşılık parol kullanmaya çalışın. Parol için maksimum doz 2 gr yani günlük ortalama 4 tablet kadar..

Kızlar bu ay 3.ayıma gireceğim. Geçen ay ovulasyon ile takip yaptım. Yumurtlamayı da yakaladım ama kaset test kullandım. İş yerinde nasıl yapıyorsunuz. Strip sanki yapması daha kolay ve sonuçları daha güvenli gibi siz ne düşünüyorsunuz. Trendyol da babyfast gördüm strip olarak. Deneyen var mıdır? Nasıl doğru sonuç veriyor mu??

Kesinlikle bir gebenin günlüğünün yeni testlerini dene derim çünkü Ebru abla testleri yenileymiş ve çok güzel ilgileniyor

Arveles hem haamile kalmayı engelliyor hem de zarar veriyor. Geçen ay doktor söyledi ama inşallah varsa da birşey olmamıştır. Çok mecbur kalmadıkça içme, parol kullan.
Gerçi benimde başım Ağrısa yada adet sancım ols sadece arveles kesiyor çünkü çok güçlü

Pet bardak kullanıyorum ben. İçine doldurup oradan damlalıkla alıp kaset teste damlatıyorum.
Strip testte kullandım, benim kullandığım şu şekildeydi. Yine temiz bir kaba örneği koyup, işaretli yere kadar 10 saniye tutuyorsun içinde.

Selammmm ben tamamen kendi fikrimi söyliyim biz planlı gebelik düşündüğümüz için herşeyi çok detaylı düşünüyoruz ama genelde gebeliği öğrenene kadar sigara alkol iğne ilaç hep kullanılıyo gebeliği öğrenince hepsini bırakıyolar yani bence olumsuz etkisi olmaz ama dediğim gibi tamamenn benim düşüncem

Testim dunku ile ayni koyulukta bi ilerleme yok sadece bu sefer bu hayalet cizgi 3 4 dk değil de 1. Dakika belirdi ama koyulasmadi ilerleyen dakikada bu kadar oldu en son kan testi vericem sabah ilk iş. Devlet hastanesinde kan testi verince e nabiza ne kadar süre sonra düşüyor acaba test cikar cikmaz düşer mi yoksa birkac gun sonra falan mi düşüyor

Eklentiler

• 20210725_054326.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 73
Umarim kuruma çizgisi değildir gördüğüm. Cunku hic kırmızılık yok grilik var cizgide

Eğer aynı marka test yaptıysanız koyulasmasi lazımdı hergun katlanarak artıyor sonuçta neden aynı oldu en iyisi hastanye gidip kan vermek. E nabza düşmesi devlet hastanesi 2 saati buldu benim. Sağlık ocağı ise daha uzun sürüyor

3 agıstıs 5ayfır deniyoruz yaş 30

gidiyorum kan vermeye dua edin bana pembelik bekliyordum testte yine ayni koyuluk cikti

Merhaba. Uzaktan takip ediyordum artık katılabilirim heralde M mavili_yeshll eklersen sevinirim.
Yaş 35
1 yıldır deniyoruz
Bat 20 Ağustos
2 kez gebelik oldu biri düşük biri de dış gebelik ama ikisi de femarayla oldu. Dış gebelikten sonra 3 ay ara verdik. Bu ay da doğal yolla denedik ama yine olmadı. Genetik testler yapıldı pıhtılaşma var o yüzden coraspine başladım. Kayıpların sebebi büyük ihtimalle pıhtılaşmaydı zaten. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız

Ben de baby fast kullandım ilk defa ilk ovu. Denememdi ve cift cizgi gordum predictor erken gebelik testinde. Henuz bata 5 gun var kan testi vericem bugun belki yoktur bu ay ama yumurtlama ve catlamayi yakalaması harika. Alabilsiniz

Devlet hastanesinin lab sonuçları bölümünde çıkar çıkmaz görebilirsin barkodun fotosunu çek mutlaka

Yavru jelatine çişi yapıp kasete öyle damlatıyodum işteyken bardak taşımakla uğraşmamış oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…