Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar kendimi hızlıca toparlayıp Ağustos ayina geçtim. Bat 16 Ağustos , 2 yil deneme yas 28, açıkçası bu ay hicbir tedavi göremeyeceğim ve pko olduğum için bat günü değişebilir. Umarım uğurumuz bu topikte olur herkese bol şans

Sabah eklicem cnm herkesi hadi inşallah bu ay son olur

Nasıl gidiyor hamilelik iyi misin canım?
Nasıl bebiiş?
İyiyim canım çok şükür mide bulantım neredeyse hiç olmadı ama kasık ağrıları oluyor arada, gruptaki bazı arkadaşlarımın kanamaları oluyor yazık hep yatmak zorundalarmış, ben iyi gidiyorum umarım rahat bir hamilelik olur kızımdaki gibi. 2-3 haftaya da cinsiyet belli olur , ramzi teorisine göre erkekmiş bakalım hayırlısı sağlıklı doğsun da senin nasıl gidiyor, ovu takip devam mı yoksa aşılama mı başlandı ?

Selamlaaar
Deneme süresi 1 ay
BAT 27 ağustos
Herkesin gönlüne göre olsun

Hiçbiri yok canım. Doktor prolaktin yüksek çıktı dedi ve aşılama yapmadı ilaç verdi onunla düşürelim öyle dedi ve ilaç kullanırken yapma dedi filanlar falanlar bu ay da böyle gitti nasip değilmiş canım.
Sevindim iyi olmana çook ama çok inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur cinsiyet konusuna gelince içimden kız geçiyor sen etiket et beni öğrenince

Kızlar merhabalar ne var ne yok kan verdim bende hcg 85 cikti
Kızlar test yaptirdim programlar 28 mart tahmini doğum tarihini veriyor ama regl günüm olmayınca daha da emin olucam 1 ay sonra doktora gitsem kalp atışı kese görebilirim sanırım

Merhabalar herkese ilk kez bir topiğe katılışım. Umarım uğurlu gelir. Burası insana destek ve moral veriyor.ovü. testleri,çakşırlar,soğan suları,çatlatma iğneleri,klomenler... Bu ay tekrar ovü. Testi ile takip edeceğim. Rabbim bu ay burdaki her anne adayının yüzünü güldürsün inşallah. Amin
Bat:7 Ağustos
Bekleyiş 1.5 sene

Merhaba , hoşgeldin . güzel dileklerin için çok teşekkürler. Aynısı seni bulsun

Bat yazarsanız ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…