Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla arkadaşlar bu bir kader ortaklığıdır bi süre ben buraya hiç girmedim kafamı hiç dağıtamıyorum diye ama daha dün psikologumla konuştum bunu, o da yalnız hissetmediğin için sana iyi geliyor bile olabilir bence girmeyeceğim bakmayacağım diye şartlama kendini dedi Gerçekten bu yüzden burada olmayı seviyorum yalnız hissetmiyorum
Bizim de önünüzdeki ay 6.yılımız doluyor allahım nasıl deli gibi korunuyordum nasıl kontrol freaktim anlatamam size o halime bakıp bakıp gülüyorum şimdi

Hepimizin ortak kaderi

Hayır canım ilk görevli olarak başladım. Terfi aldım. Özel sektör olayı gerçekten zor. İlk işe başladığımda mobbingin kralıyla karşılaştım. Eve ağlayarak geldiğim zamanları bilirim. Çok hakkım yendi ama biraz sabretmek gerekiyor. Bir arkadasım tabacco firmasında bir ay tek bir ay çift maaşla harika bir işe girmişti. Mobbingden dayanamayıp çıktı. Şimdi yıllardır öyle iyi bir iş bulamadı. Şu anda da evde. Kariyerinde değişiklik yapmak isteyip özel sektöre girersen sakın hemen yılma. Zamanla sen düzene, kıdemliler de sana alışıyor.
Ya ben mesela alkollu bir gecenin ardından adam belki tam kontrok edememiştir diyip bir iki defa ertesi gün hapı içmiştim. Öyle bir istememekti bendeki. şimdi de ağlaniyorum işte testim negatif mi ühühü diye şu geç gelen analık içgüdüsü beni bitirdi

Evet genellikle basit bir pozisyonla başlayıp sabredersen zamanla terfi alıyorsun, zaten bu da iktisadi ve idari bilimlerin makul kaderi... Bir tanıdığım call center elemanı olarak başlayıp şirket müdürlüğüne kadar yükseldi. Biraz emek, aza kanaat ve sabır gerekiyor. Bakalım inşallah bir imkan olur da başlarım bir yerden bende.

Ahaha ben ertesi gün ilacı falan kullanmadım ama bir damla gelse üzerime bak bebek olur falan hazır mısın diyip adamı korkutuyordum eşim şimdi o hallerimi hatırlatıp gülüyor. Komedi ya...
Ama inanıyorum mucizemiz bize yakın zamanda gelecek hem de çok sevecek bizi, çok güzel anne olucaz biz inanıyorum

Bugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz

Eklentiler

• 8C632B5B-0F03-4582-AEBF-7CDD7F91F84D.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 48
  • C0CFA468-CF16-4AAF-B376-0BFF0BD8C4DC.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 40
Sen tüm kontrolleri yaptırdın mı? Ben ne tüplere baktırdım ne de hormon testi yaptırdım. İlk nisanda çalismalara baslamadan önce alttan muayene oldum. Kist falan yoktu. Bir de kan testi istedi ama basit hemogram ve tiroid vs bakmışlardı. Gidip tek tek her şey baktırmak istemiyorum. Doğal yoldan olmadığına kesin kanaat getirip akabinde tedavi için başvurayım diyorum. Eşimde de ml’de 250 milyon sperm çıktı ama hızlı ileri yoktu. Proxeed plus kullaniyor şimdi. 500 milyon spermden yüzde 10’u hızlansa 50 milyon sperm eder. Onlardan da biri döllemeli diye düşünüyorum. Tabi evdeki hesabım çarşıda uymuyor galiba

Son düzenleme:
Bende ilk kontrol amaçlı gittim önce, vajinal ultrason ile baktı. Güzel 1 sene dedi ve folik vererek postaladı beni.
4 ay denedim olmadı, özele gittim. Tekrar vajinal ultrason ile baktı ve hormon testi yaptı. Normal bütün değerlerim.1 yıl dene olmazsa gel dedi. Şuan 7.ayım, hastanede işim var gitmişken doktora göründüm yine devlette. Sadece vajinal baktı, pcosa yatkınlık var diyip 400 TL civarı olan bi artımed tablet önerdi, almadım bende.
Bu ay olmazsa yine gidicem özele. Yani 1 yıl öncesinde hepsi başından attı, 1 yılda olmazsa tüpe sperme falan bakalım diyorlar.

valla ben de inaniyorum bir gun mutlaka olacagina, acaba hic cocugumuz olmayacak mi moduna girmedim hic.. olumlama yapmaya devam ediyorum :) profil resmimde o yuzden hamile resmi koydum, bugun her zaman stokta olmayan bi catlak kreminin geldigini gordum, yapistirdim hemen sonucta bir gun kullanicam

Ben 35 olduğum için 6 ay yeterli. 3 denemem daha kaldı ama sonra kendimi hazır hissettiğimde giderim artık. Tüp bebek, aşılama vs onlar da yıpratıcı bir süreç gibi duruyor. Bir de tüp bebek tutmazsa eğer yıkım olur herhalde. Onun için duygusal olarak iyice hazirlanmak gerekir diye düsünüyorum. İnsallah hiç alternatif yollara gerek kalmadan hamile kalabiliriz. Kimyasal bile olsa ilk önce bir çift çizgi görmek istiyorum. Şu an kısır gibi hissetmeye başladım

bence yine de oyle deme ya, buradan tanistigim bi arkadasim 2 kez kimyasal yasadi, boyle olacagina keske olmasaydi diyor cook uzuldu ve yiprandi.. basa gelmeden bilinmiyor sanirim ama o daha uzucu

Aslında senin yerinde olsaydım sıkı takipte kalırdım daha fazla vakit kaybetmemek adına. Zaten hsg çektirip bakarsan, tüplerin açıksa ve eşinin de sperm testi sonuçlarına göre sorunu yoksa doğal yolla olmasını beklersin. Ama tüpler kapalıysa vakit kaybı olur. Yeni alternatiflere bakarsın, tüp bebek en son nokta. Şimdiden onu düşünme.

bence yine de oyle deme ya, buradan tanistigim bi arkadasim 2 kez kimyasal yasadi, boyle olacagina keske olmasaydi diyor cook uzuldu ve yiprandi.. basa gelmeden bilinmiyor sanirim ama o daha uzucu
Ben de kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde etmek daha kolay oluyor diye biliyorum. Sonuçta hamilelik için bir engel yok demek oluyor ama bir yandan da haklısın. Hamileliğini öğrenip sonra kaybetmek de çok üzücü tabi.

Sen kaç yaşındasın ?

Kızlar bugün adet bitimimden sonra 9. Gün. Kasığımda saplanır şekilde bir ağrı var makatıma da vuruyor sanki ağrı. Yumurtlamada bu şekilde olabilme ihtimali var mı, korkmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…