- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Hadi yaaa aksilikler oldu bu ay da desene ama moral bozmak yok daha yaşın çok genç zaten, eminim yakında güzel haberi vereceksin, doğumlarımız arası 6 ay falan olur en fazla benim de içime öyle doğduHiçbiri yok canım. Doktor prolaktin yüksek çıktı dedi ve aşılama yapmadı ilaç verdi onunla düşürelim öyle dedive ilaç kullanırken yapma dedi filanlar falanlar bu ay da böyle gitti nasip değilmiş canım.
Sevindim iyi olmana çook ama çok inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur cinsiyet konusuna gelince içimden kız geçiyorsen etiket et beni öğrenince
Inşallah hamilesindirBende bir kayıp yaşadım 37gun sonra doktora gittim 3gun önce.beta istemiş 6cikti ya hamileyim yada kürtajdan henüz sifirlanmadi beta değeri.bugün tekrar aynı yere kan vericem yükselmiş ise hamileyiminşallah hamileyimdir yoksa ben bu ay passss
Ben masaj yapmadım bilmiyorum da laboqik marka ovi kullandımGünaydın kizlar ovulasyon testi olarak ne kullaniyorsunuz? Bn bu ay kendim takip yapayım diyorum , insallah yumurtlarım masajı da ilk kez denemiş olacağım
Hayırlı olsun canımListede bir ben hamile hepiniz hamile olun yanliz hissediyorum kendimi soru soracak kimse yok
Liste dolsunHayırlı olsun canımbu ay inşallah
Tesekkur ederim canim. Onunla da hamile kaldinBen masaj yapmadım bilmiyorum da laboqik marka ovi kullandım
İnşallahInşallah hamilesindirdüşükten sonra hcg ne zaman düşer hic bilgim yok ama 1 ay da değerin sıfırlanmış olması gerek diye düşünüyorum.
Soru sorabilirsiniz mutlaka ikinciye hamile yada benim gibi kayıp yaşayanlar ki ben 3ay di size bilgi verebiliriz ilk süreci biliyoruzListede bir ben hamile hepiniz hamile olun yanliz hissediyorum kendimi soru soracak kimse yok
İnşallah ikinci de ben olurum haberi verenListe dolsun
Bence pik değerlendirin :) çatlamayı da takip ederek değerlendirin. Ebru ceylan yumurtlama için pozisyon vermiş onu deneyebilirsiniz. Sayfasını inceleyin instagraöda . Birde yumurtama gününden itibaren 7 gün avakado yemeyi öneriyorEki Görüntüle 2889679 kizlar sizce pik mi ?Eki Görüntüle 2889680
Regl oldunuz mu kayıptan sonraBende bir kayıp yaşadım 37gun sonra doktora gittim 3gun önce.beta istemiş 6cikti ya hamileyim yada kürtajdan henüz sifirlanmadi beta değeri.bugün tekrar aynı yere kan vericem yükselmiş ise hamileyiminşallah hamileyimdir yoksa ben bu ay passss
Ya sen çok tatlısınAranızda nisan 2021 gebelik planlayanlardan tanıdığım arkadaşlarım vaaaaarbu ay inşallah hamile kalırsınız kızlar, güzel haberlerle gelin
Hayırlı olsun canım benimKızlar merhabalar ne var ne yok kan verdim bende hcg 85 cikti
Evet 15gun önce falanRegl oldunuz mu kayıptan sonra