Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar . Beni de ekleyebilir misiniz ?
30 yaşındayım . 2 yıllık evliyim . 2 aydır deniyoruz . Hipertroidi hastasıyım . İlaç kullanıyorum bugün doktora gittim sorun yön gebe kalabilirsiniz dedi. Ancak 2 aydır yumurtlama takibi yaparak deniyoruz ama olmuyor . Allah rızası için bana ayrıca yendiğimiz içtiğiniz bir şey var ise söylet misiniz yardım için .

Beni de ekler misiniz
Bat 21 temmuz
Deneme süresi 2 yıl
Yaş 26
Çakşır suyu kullandım
Günaydın mesajı yazalı bikaç gün olmuş ama
Siz mi kullandınız çakşır suyunu eşiniz mi
Ve tavsiye üzerine falN mı kullandınız
Bizde aktara sorduk
Bana hayıt suyu eşimede çaksır suyu verdi
Yaklasık bi haftadır kullanıyoruz
Merak ediyorum etkisi olcak mı acaba

Merhaba, ben bugün doğum kontrol hapının sonuncusunu içip tamamen bırakacağım. Süreç nasıl ilerliyor? Ne kadar sürüyor gebe kalmak? Kafamda deli sorular. Elbette birçok değişken var…yine de merak ediyorum beni neler bekliyor?

Canım doğum kontrolden sonra genelde birkaç ay olmuyor derler, ama olabilir de. Burada hiç korunmadığı halde aylarca hamile kalamayan, senelerdir korunduğu halde ilk ayda hamile kalan insanlar var bunun belirli bir kriteri yok maalesef. Ama işe adetinin üçüncü günü doktora giderek hormon testi yapmakla başlayabilirsin

Biraz fazla sabırsızım galiba pazartesi gideceğim doktora bakalım. Burada herkes hamile mi? Bat ne demek? O kadar yabancıyım ki konuya

Biraz fazla sabırsızım galiba pazartesi gideceğim doktora bakalım. Burada herkes hamile mi? Bat ne demek? O kadar yabancıyım ki konuya
Mesajı cevaplayarak yazmazsan, mesaj bildirimi gelmez ve cevap alma olasılığın düşer bu bir

Sat: son adet tarihi
Bat :beklenen adet tarihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…