Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napalım ama her yerde eylül umutlarla gel eylül güzel gel en güzel ay eylül geldi dediler ben şuan tamamen eylül ayında olduğumuz için umutluyum😂 eylüle çok anlam yüklediler bizim suçumuz değil yannii
Eylül git be dememize az kaldı bence 😀 şaka şaka insallah eylülde mucizevi bir şeyler olur ☺️🤩

Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum 🎨 😂😂

Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüze Yusra-61 Yusra-61 naaaptın bizeeeee 😂

Hayat bize çoktan vurmuş mayıs da kavuşmuşuz belki sonbahar işe yarar ben bu işten birşey anlamadım ki mevsim mi ay mı sene mi sebeb 🤷bahane isteyene çok 🙈benim elimde olsa herkese sihir yapıp o duyguyu tatsın isterdim hiç olmayan benim gibi hasret olan kadınlara özellikle 😔 hayal filanda onlara da hevesim kalmadı pek bekliyorum belki birgün güzel haberler veririz belli mi olur ponçiğim 💟💟😭😭böyle ağlayarak salya sümük 🤗🤗🤗

Hayat bize çoktan vurmuş mayıs da kavuşmuşuz belki sonbahar işe yarar ben bu işten birşey anlamadım ki mevsim mi ay mı sene mi sebeb 🤷bahane isteyene çok 🙈benim elimde olsa herkese sihir yapıp o duyguyu tatsın isterdim hiç olmayan benim gibi hasret olan kadınlara özellikle 😔 hayal filanda onlara da hevesim kalmadı pek bekliyorum belki birgün güzel haberler veririz belli mi olur ponçiğim 💟💟😭😭böyle ağlayarak salya sümük 🤗🤗🤗
Canımm napıyorsun ne durumdasın? Aşılama olacaktı sanki?

bata 6 kaldı. kuruluk diz boyu. gaz sancıları, bel ağrısı. beklenenden erken gelecek kırmızılar. böyle birkaç ay daha geçirirsem ruh sağlığımdan olacağım. kendimden soğudum ya :KK43:

Merhaba kizlar benim sat tarihim 21 Ağustos . 1 Eylül'de doktora gitmiştim yumurtan çatlamış dedi toplamda üç yumurtan var dedi 2eylulde çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra kasık ağrılarım ve rahim de bicak gibi batmalarim oldu iki kere yumurtlama olabilirmiyim sizce iğnenin 6. Günü ağrım sızım yok sizce tutarsa belirtiler ne zaman baslar

çok merak ediyorum bakalım hormonlarım nasıl çıkacak bu arada aile hekimlerinde yapılmıyormuş ben özel hastanede yaptırdım yine :)
evet özeller yapıyor bende gecen sene yaptırmıstım. tup bebek ıcın yada asılam ıcın doktorum tsh ve kan sayımı bırde hepatıt b ,c hiv vurısu testi istemiş bu ayda olmazsa normal yolla sanırım bızde aşılama yada tüp bebege gececeğiz

Bana özeldeki doktorum direkt tüp bebek önerdi zaten ama ben istemedim hep erteledim. Şuan da kafam o kadar karışık ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabb'im size de şifa versin inşallah. Hepimize de..
Ertelemeyin mutlaka özellikle devlette süreç uzun işliyor ihmal etmeyin amin hepimize insallahinsallah

evet özeller yapıyor bende gecen sene yaptırmıstım. tup bebek ıcın yada asılam ıcın doktorum tsh ve kan sayımı bırde hepatıt b ,c hiv vurısu testi istemiş bu ayda olmazsa normal yolla sanırım bızde aşılama yada tüp bebege gececeğiz
bende öyle bir uygulamaya geçmek istedim geçen aylarda eşimle gitmiştik doktor çok erken biraz deneyin dedi ben bu ay farklı doktora gideceğim tekrar smear testi yaptıracağım baksın bakalım bugün yapılan testleri de gösteririm ben de aşılamaya geçmek istiyorum artık ama doktor çok gereksiz sizin için diyor :KK43:

Ertelemeyin mutlaka özellikle devlette süreç uzun işliyor ihmal etmeyin amin hepimize insallahinsallah
Devlet hastanesi bnri o kadar yordu ki üç aydır gidiyorum ama o kadar yavaş ilerliyor ki herşey, doktorun beni unutması her defasında neyin vardı senin demesi. Sanırım özele gidrcegim tekrar ve sonrasında tüp bebek istiyorum aşılamaya girişmeden.

Devlet hastanesi bnri o kadar yordu ki üç aydır gidiyorum ama o kadar yavaş ilerliyor ki herşey, doktorun beni unutması her defasında neyin vardı senin demesi. Sanırım özele gidrcegim tekrar ve sonrasında tüp bebek istiyorum aşılamaya girişmeden.
Devlet öyle bana da her seferinde neden geldin diyor du saka gibi ozelde ki ilgi alaka bambaska eğer güzel sonuç alamazsam özele gidicem ilerde bende canim

Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum 🎨 😂😂

Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüze Yusra-61 Yusra-61 naaaptın bizeeeee 😂
Deme öyle ya keşke hazirandan başlasaydım 😁

Kızlar merhabalar bugün alttan muayene oldum çok canim acıdı doktor bana soldan ameliyat hic oldun mu dedi hayır dedim neden öyle birşey demiş olabilirki basina gelen varmi ? Bende sadece hep sol tarafım ağrıyor dedim neyse hemşireye bisiler yazdırdı sonra çekti gitti hic bisey demedi hemşireye neden böyle dedi ultrosan sonucu nasıl dedim nebilim ben dedi kavga edecektim cidden çok kaba biriydi işlemlerim için sustum sonra birde adet değilsin dimi sormuştu bende yok yeni bitti sayılır dedim 16ml ufak bi yumurta görmüş onu yazdırırken duydum ayyy çok sinir oldum yaaa

Kızlar merhabalar bugün alttan muayene oldum çok canim acıdı doktor bana soldan ameliyat hic oldun mu dedi hayır dedim neden öyle birşey demiş olabilirki basina gelen varmi ? Bende sadece hep sol tarafım ağrıyor dedim neyse hemşireye bisiler yazdırdı sonra çekti gitti hic bisey demedi hemşireye neden böyle dedi ultrosan sonucu nasıl dedim nebilim ben dedi kavga edecektim cidden çok kaba biriydi işlemlerim için sustum sonra birde adet değilsin dimi sormuştu bende yok yeni bitti sayılır dedim 16ml ufak bi yumurta görmüş onu yazdırırken duydum ayyy çok sinir oldum yaaa
Ne bilim ben mi? Doktorla görüşemedin mi sonrasında peki? Devlet hastanesi mi canım bu? Şaka gibi ya

X