Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm napıyorsun ne durumdasın? Aşılama olacaktı sanki?

Aşılama aşkıyla yandım ama hiç vesile olmadı maalesef. Prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi doktor iki ay işte doktor eylülde gel dedi nasipse gideceğim bakalım ne oluyor. Adetime birkaç gün kaldı bakalım ne oluyor. Hakkımızda hayırlısı 😊 olsun savaşmaya devam 🤗

Ne bilim ben mi? Doktorla görüşemedin mi sonrasında peki? Devlet hastanesi mi canım bu? Şaka gibi ya
Üniversite hastanesi hemsire zaten bi tuhaf caticak yer ariyor sonra çıkti sigara içmeye bende acaba bi ozele gidip alttan muayene olsam mi diye dusundum yada sonraki muayenede düzgün birine rastlarsam ona mi sorayim dedim cok tuhaftı doktorda hemşirede

En mantıklısı eğer durumun müsaitse çok daha ilgi alaka görüyorsun cnm benim
Gerçekten yok boyle birsey ya varsa bi sikinti anlatsana ordaki diğer çalışan bayanlar ve tup bebekle ilgilenen insanlar çok iyi ama bugun muayene icin randevu verdikleri doktor da hemşirede çatlak çıktı

Aşılama aşkıyla yandım ama hiç vesile olmadı maalesef. Prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi doktor iki ay işte doktor eylülde gel dedi nasipse gideceğim bakalım ne oluyor. Adetime birkaç gün kaldı bakalım ne oluyor. Hakkımızda hayırlısı 😊 olsun savaşmaya devam 🤗
Canim hala bi yol ilerleyemedin mi :KK43: devlette maalesef surec yavas isliyor birde ekstra prolaktin o bu şu çıkınca iyice yavasliyor

Merhaba kızlar
Ben femaraya başlamıstım söyledim galiba bugün ikinci günümdü
Burda bi arkadasın tavsiyesiyle eşimede destek tedavi önerisinde bulundum doktoruma
Bi problem olmadığı için sayı ve hızda çok gerek görmüyorum dedi
Ama dna hasar tespiti için test yapmadık onda bişey var mı suan için bilmiyoruz en azından onu desteklicek bişey kullanalım dedi
L arjinin ve E vitamini alıcak oda bu süreçte
Spermde tabi takviye ilaçların çok çabuk etkisi görülmüyor, üç ay düzenli kullanım gerekli
Ama en azından bu ay olmassa önümüzdeki zamanlarda aşılama yada tüp için bi hazırlık olmuş olur diye düşündük
Umarım hersey güzel olur ❤️
Belki bu hazırlıklar içinde beklenmedik güzel sürprizler olur=)

Gerçekten yok boyle birsey ya varsa bi sikinti anlatsana ordaki diğer çalışan bayanlar ve tup bebekle ilgilenen insanlar çok iyi ama bugun muayene icin randevu verdikleri doktor da hemşirede çatlak çıktı
Kuzu özellerde bile doktoruna denk gelmek lazım
Yoksa sen sormadan bişey söylemiyolar
Devleti düşünemiyorum
Allah yardımcın olsun ❤️

Canim hala bi yol ilerleyemedin mi :KK43: devlette maalesef surec yavas isliyor birde ekstra prolaktin o bu şu çıkınca iyice yavasliyor

Ben maddi yeteceğimi bilsem asla çekmem kahırlarını parayı veren düdüğü çalar boşuna dememişler valla prolaktinim yüksek çıkınca 2 ay kullan dedi yaz tatili kullandı birde eylüle 1 ay da öyle attı ileri. herkes keyfine göre.devlet sürünmece. Bende eşimin ataması oldu evrakları verdik çok sürmez açıklanır o da taşınmamı yapayım ona göre şekilleneceğim artık napayım. Sen naptın hangi aşamadasın? Tüp evrakları raporun çıktı mı?

Ben maddi yeteceğimi bilsem asla çekmem kahırlarını parayı veren düdüğü çalar boşuna dememişler valla prolaktinim yüksek çıkınca 2 ay kullan dedi yaz tatili kullandı birde eylüle 1 ay da öyle attı ileri. herkes keyfine göre.devlet sürünmece. Bende eşimin ataması oldu evrakları verdik çok sürmez açıklanır o da taşınmamı yapayım ona göre şekilleneceğim artık napayım. Sen naptın hangi aşamadasın? Tüp evrakları raporun çıktı mı?
Canım bende ilk denemeyi devlette yapayım diyorum hem 1 yıl dolmadı diye valla bugün dosyamı açtılar adet zamani hormin testi olcak ondan sonraki adet dönemi bizi ara gel dediler ölme eşşeğim ölme bizimkisi:KK43: iş bakıyorum iş bulsam birikim yaptırıp özele gidicem eğer randıman alamazsam rapor veya fiyat konuşmadık amh düşük ve eşten kaynaklı tüp bebek yapıcaz dediler yolumuz uzun sonuç güzel olsa bari çektiğimiz çileye değse

Bu arada eşimlede onlar ilgilenecek canim varikosel var ama ameliyat olurmu olmazmi işte 3 hafta sonra teste çağırdılar onu yine Yusra-61 Yusra-61 canim sıkkın bütün dünyanın yükü omuzlarımda sanki :KK43:

Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum 🎨 😂😂

Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüze Yusra-61 Yusra-61 naaaptın bizeeeee 😂
Aynen ya eksilemedik bir turlu😅

Bu arada eşimlede onlar ilgilenecek canim varikosel var ama ameliyat olurmu olmazmi işte 3 hafta sonra teste çağırdılar onu yine Yusra-61 Yusra-61 canim sıkkın bütün dünyanın yükü omuzlarımda sanki :KK43:

Valla esracım artık sıkıldım bazen vazgeçmek istiyorm bazen savaşmak ama artık savaşmaktan da bazen yoruluyorum ne bileyim yoran tarafı hepsinin üstüne devlette sürünmek seni çok iyi anlıyorum kaç kere ben devletin kapısından çıkarken ağladım kaç kere kurtar verde dedim Allahım ama vermiyor zorluyor bu kadar zor olmamalıydı diyorm zaten çocuk olunca da kolay şeyler beklemiyorken kolay olan şeyde de insan yorulunca yükü artıyor gibi. 😔 İnan ki içimden doktora gitmek gelmiyor zaten taşınma filan olsun eşimle bir araya gelelim birlikte gögüs gerelim istiyorm. Bende çok yoruldum çook 😟valla sarılıp ağlayacak moddayım adet olacağım o duygusallık da yavaş yavaş çökmeye başladı bana.

Valla esracım artık sıkıldım bazen vazgeçmek istiyorm bazen savaşmak ama artık savaşmaktan da bazen yoruluyorum ne bileyim yoran tarafı hepsinin üstüne devlette sürünmek seni çok iyi anlıyorum kaç kere ben devletin kapısından çıkarken ağladım kaç kere kurtar verde dedim Allahım ama vermiyor zorluyor bu kadar zor olmamalıydı diyorm zaten çocuk olunca da kolay şeyler beklemiyorken kolay olan şeyde de insan yorulunca yükü artıyor gibi. 😔 İnan ki içimden doktora gitmek gelmiyor zaten taşınma filan olsun eşimle bir araya gelelim birlikte gögüs gerelim istiyorm. Bende çok yoruldum çook 😟valla sarılıp ağlayacak moddayım adet olacağım o duygusallık da yavaş yavaş çökmeye başladı bana.
Burda bizler birbirimizi en iyi anlarız ordaki stresi dio dökmeyi koşturmayı zorluğu herseyi yasiyoruz allahom cok bekletmesin inşallah ve maddi manevi yardim etsin gerçekten zor olan şey iyice zorlanıyor bugün bende ağlama modundaydim hic keyfim yok olumsuz herşey zaten hep beni bulurdu herşey zor olur hayatımda çocukta onun çabası ne diyim sabır etcem canim en önemli şey moral moralimizi yüksek tutalım. Eşlerle gitmek ayrı bi stres onlar bizim gibi sıkıntıya gelemiyor ben aylardır ac susuz sabahtan yola çıkıyorum ölenlere kadar hastanelerde perişan oluyorum bugün esim geldi bütün kiviriyo napalim devlette böyle aylardır beyle uğraşıyorum ben dedim nereden baksan stres canim :KK43: eylülde aksilik olmaz inşallah güzel haberlerini alırım 😍

Burda bizler birbirimizi en iyi anlarız ordaki stresi dio dökmeyi koşturmayı zorluğu herseyi yasiyoruz allahom cok bekletmesin inşallah ve maddi manevi yardim etsin gerçekten zor olan şey iyice zorlanıyor bugün bende ağlama modundaydim hic keyfim yok olumsuz herşey zaten hep beni bulurdu herşey zor olur hayatımda çocukta onun çabası ne diyim sabır etcem canim en önemli şey moral moralimizi yüksek tutalım. Eşlerle gitmek ayrı bi stres onlar bizim gibi sıkıntıya gelemiyor ben aylardır ac susuz sabahtan yola çıkıyorum ölenlere kadar hastanelerde perişan oluyorum bugün esim geldi bütün kiviriyo napalim devlette böyle aylardır beyle uğraşıyorum ben dedim nereden baksan stres canim :KK43: eylülde aksilik olmaz inşallah güzel haberlerini alırım 😍

Bazen çok dibe de düşüyor gibi oluyor insan bunun da birgün belki daha güzel olacak zamanları olur napalım haylrısıyla olsun demekten başka çaremiz yok. Zaten çok da takınca ortada fırlıyor prolaktinim ben saldım eylülde de olmazsa umrumda değil bir süredir çok rahatım birde buraya fazla girmiyorum pek sık o da beni rahatlattı. Hep umudum hepimiz için burada birbirimize güzel haberlerimizi vermek 🤗eşlere gelince onlara kolay geliyor bazen uzaktan herkese davulun sesi hoş gelir derler büyüklerimiz o hesap birgün inşllah değdi der de bizlerde unuturuz yaşadıklarımızı. 👍

Kızlar merhabalar bugün alttan muayene oldum çok canim acıdı doktor bana soldan ameliyat hic oldun mu dedi hayır dedim neden öyle birşey demiş olabilirki basina gelen varmi ? Bende sadece hep sol tarafım ağrıyor dedim neyse hemşireye bisiler yazdırdı sonra çekti gitti hic bisey demedi hemşireye neden böyle dedi ultrosan sonucu nasıl dedim nebilim ben dedi kavga edecektim cidden çok kaba biriydi işlemlerim için sustum sonra birde adet değilsin dimi sormuştu bende yok yeni bitti sayılır dedim 16ml ufak bi yumurta görmüş onu yazdırırken duydum ayyy çok sinir oldum yaaa
Bide nazlarıyla uğraşmak zorunda kalıyosun zorla özele yönlendiriyolar bizi işte

16 yil bitti bizde her ay testt yaptim ozellikle bu sene daha cok umudumu hic yitirmedim her adette yakin bir degiiskligi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba diye hesevslendim ve hep negatifii gordüm arada poztifte gordüm sanirim kimyasal oliyordu sonra yine negatife donuyordu ama adet gunümu hic gecmedim Allah kaldiramayacagimiz yükü zaten bizlere yüklemez vardir bundada bir hayır biliyorum isteyenlere ve özellikle anneligi hak edenlere versin Allah cc amin

16 yil bitti bizde her ay testt yaptim ozellikle bu sene daha cok umudumu hic yitirmedim her adette yakin bir degiiskligi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba diye hesevslendim ve hep negatifii gordüm arada poztifte gordüm sanirim kimyasal oliyordu sonra yine negatife donuyordu ama adet gunümu hic gecmedim Allah kaldiramayacagimiz yükü zaten bizlere yüklemez vardir bundada bir hayır biliyorum isteyenlere ve özellikle anneligi hak edenlere versin Allah cc amin
16 yıl mı ☹️
Peki var mı bilinen bir problem, bu süreç içinde tedavi vs
Mutlaka denemişssinizdir ama
Doktorlar ne diyor bu durumda

X