- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Anladim insallah vardir2 temmuzda yumurtlama oldu 5 temmuzda çatladı. Dün erken gebelik testi yapmıştım. Malesef hiçbir şey yoktu. Hiç sanmiyorum gebelik olsunama bir ümit işte
kuzum senin psikolojik destek alman lazım bence yaşadığın olaylar falan sende çok etki bırakmış ve çok fazla kafaya takıyosun böyle devam edersen sağlık problemlerin ortaya çıkarYa insanın psikolojisini rüyasında gördüğü 10 aylık evli birinin 6 aylık hamile olması bozar mı? Sabah sabah kötü bir psikoloji ile uyandım.Gerçekten düşünmiyim diyorum ama kafamın içi dolu resmen. Halbuki bugün resmi tatil öğlene kadar uyumayı planlıyordum, gece eşimi de tembih etmiştim sabah ses yapıp beni uyandırma diye. @Esrakcshn Selizay Margee H HTCNM
Kafamızı boşaltmayı becerebilsek umrumuzda olmayacak aslında ama yapamıyoruzYa insanın psikolojisini rüyasında gördüğü 10 aylık evli birinin 6 aylık hamile olması bozar mı? Sabah sabah kötü bir psikoloji ile uyandım.Gerçekten düşünmiyim diyorum ama kafamın içi dolu resmen. Halbuki bugün resmi tatil öğlene kadar uyumayı planlıyordum, gece eşimi de tembih etmiştim sabah ses yapıp beni uyandırma diye. @Esrakcshn Selizay Margee H HTCNM
Benimde geçen ay öyleydi çok rahattım, bu ay pek gezme misafir yok tek kalınca bunalıyorumKafamızı boşaltmayı becerebilsek umrumuzda olmayacak aslında ama yapamıyoruzBen bu aralar hiç kafama takamıyorum, misafirlerim var yemek yap, gez toz derken ovulasyon testini bile zor hatırlıyorum
Tatilden sonra daha rahat bir şekilde devam inş :) bence dahaca yumurtlama olmamış ovulasyonla takibe devamGünaydın kızlar, geçen ay ovülasyonları ilk defa yapıyordum çok gergindim. Bir de hamile kalsam çok anlamlı olacak bir aydı o yüzden çok kafaya takmıştım. Sonra yumurtalamayı gördüğüm halde değerlendiremedik. Çok üzüldüm. Evim barkım yıkıldı sankiardından dedik bit tatile çıkalım kendimizi toparlayalım. Dinlendim döndüm. Bu ay daha rahatım.
Eki Görüntüle 2888792
Oje rengine bittimSelam kızlar negatif değil mi bu? Benim elf gözlerim bir şeyler görmek istiyor ama
Geçen ay 14.gün yumurtlama oldu, Bi 4-5 gün daha var diye düşünüyorum o yüzdenTatilden sonra daha rahat bir şekilde devam inş :) bence dahaca yumurtlama olmamış ovulasyonla takibe devam
Evlenince mi kapandın?Oje rengine bittim3 yıl önce açıktım, bende böyle renk renk sürerdim.
Hayır, evlenmeden 1 sene önce kapandım kendi isteğim ile. Zaten uzun süredir istiyordum ama cesaret edemiyordum yapamam diye ama çok şükür alıştım, hatta kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Evlenince mi kapandın?
Oo radikal bir karar olmuş. Renkli bicir bicir ojeleri seviyorsan. Ben de çılgınlık yapıp bu sene beyaz saçlarımı bıraktımHayır, evlenmeden 1 sene önce kapandım kendi isteğim ile. Zaten uzun süredir istiyordum ama cesaret edemiyordum yapamam diye ama çok şükür alıştım, hatta kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
Öyle oldu gerçekten, saçlar sarı ombreli, renk renk ojeler çılgın bir üniversite öğrencisiydimOo radikal bir karar olmuş. Renkli bicir bicir ojeleri seviyorsan. Ben de çılgınlık yapıp bu sene beyaz saçlarımı bıraktımkimisi çok tarz olmuş diyor kimisi ise niye boyamıyorsum. Bu ara keyfim böyle istiyor
Sen ne okudun canım?Öyle oldu gerçekten, saçlar sarı ombreli, renk renk ojeler çılgın bir üniversite öğrencisiydimyalnız beyaz saç çok moda, millet o grimsi görüntüyü yakalamak için tonlarca para döküyor
Saçi görmen için uyduruk bir foto paylaşıyorum. Silicem az soraÖyle oldu gerçekten, saçlar sarı ombreli, renk renk ojeler çılgın bir üniversite öğrencisiydimyalnız beyaz saç çok moda, millet o grimsi görüntüyü yakalamak için tonlarca para döküyor
İngilizce Uluslararası ilişkiler bölümünü okudum canımSen ne okudun canım?
Ay ben deeİngilizce Uluslararası ilişkiler bölümünü okudum canım
BekliyorumSaçi görmen için uyduruk bir foto paylaşıyorum. Silicem az sora
Ya ama benim çok işime yaramadı ya, İstanbul'da kalsaydım çok iyi şeyler olabilirdi ama memlekete dönünce kıymetim bilinmediAy ben dee
Bak hemen siliceemBekliyorum
Ya ama benim çok işime yaramadı ya, İstanbul'da kalsaydım çok iyi şeyler olabilirdi ama memlekete dönünce kıymetim bilinmedibu yüzden bazen keşke başka bölüm okusaydım diyorum ne anlar bu memleket ingilizceden uluslararası ilişkilerden falan
Sadece önlerden çıkınca güzel buldum benBekliyorum
Ya ama benim çok işime yaramadı ya, İstanbul'da kalsaydım çok iyi şeyler olabilirdi ama memlekete dönünce kıymetim bilinmedibu yüzden bazen keşke başka bölüm okusaydım diyorum ne anlar bu memleket ingilizceden uluslararası ilişkilerden falan
Çok iyi ya, önler beyaz arkalar siyah, dövme falanBak hemen siliceem