- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Bu normal halim. Lise ve üniversitede baya marjinaldim. Hala metal müzik dinlerim.Çok iyi ya, önler beyaz arkalar siyah, dövme falançok marjinal görünüyorsun
Bu normal halim. Lise ve üniversitede baya marjinaldim. Hala metal müzik dinlerim.35 yaşında bir ergenim aslında ehehe
Bence bu heyecanlı, genç halini hiç kaybetmeeSadece önlerden çıkınca güzel buldum bensen çalışmıyor musun şimdi?
Hadi hayırlısı insallah kadro açılır da yer kaparsın. Ben özel sektör çalışanıyım. Geçen sene marttan beri evden çalışıyorum. Bir de bebeğim olmuyor işteBence bu heyecanlı, genç halini hiç kaybetmeehayır çalışmıyorum, yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim. Şansımı araştırma görevlisi olmaktan yana kullanayım diyorum tabii şu okullar bi açılırsa kadrolar verilirse falan
ben de ayni durumdayim, ofise gitsem belki kafam biraz daha dagilirdi stres batagina dusmezdim diyorumHadi hayırlısı insallah kadro açılır da yer kaparsın. Ben özel sektör çalışanıyım. Geçen sene marttan beri evden çalışıyorum. Bir de bebeğim olmuyor iştehayatım bu şekilde
Özel sektörde hangi pozisyonda çalışıyorsun ve aldığın ücret tatmin edici mi?Hadi hayırlısı insallah kadro açılır da yer kaparsın. Ben özel sektör çalışanıyım. Geçen sene marttan beri evden çalışıyorum. Bir de bebeğim olmuyor iştehayatım bu şekilde
Evet bende de takıntı oldu. Sürekli test yapıp inceliyorum, bir şeyler görmeye çalışıyorum ama yok. İşte olsam kesin bu kadar saplantılı gibi davranmazdım. Bir yandan da işe full başlamak canımı sıkıyor. İş yerim uzakta. O kadar erken kalk, bir ton yol çek falan. En güzeli dönüşümlü olması. Sen ne iş yapıyorsun?ben de ayni durumdayim, ofise gitsem belki kafam biraz daha dagilirdi stres batagina dusmezdim diyorum
aynen kesinlikle.. simdi surekli gebelik dusunuyorum ama bir yan etki de yakinlarimdan arkadaslarimdan coook fazla hamile var.. ofisti, yoldu derken daha bi tempoluydu ister istemez kafan dagiliyorEvet bende de takıntı oldu. Sürekli test yapıp inceliyorum, bir şeyler görmeye çalışıyorum ama yok. İşte olsam kesin bu kadar saplantılı gibi davranmazdım. Bir yandan da işe full başlamak canımı sıkıyor. İş yerim uzakta. O kadar erken kalk, bir ton yol çek falan. En güzeli dönüşümlü olması. Sen ne iş yapıyorsun?
Şu an ben de inanamiyorum etrafta bu kadar bebek nasıl var. Resmen mucize bu iş. Her şeyi de doğru yapıyoruz. Yumurtladığımız tarih belli ama olmuyor işte. Ben öyle safmışım ki tek bir korunmasiz iliski hoop hamile kalırım zannediyordum.Özel sektörde hangi pozisyonda çalışıyorsun ve aldığın ücret tatmin edici mi?
Evden çalışmakta şu dönem için güzel bir fırsat bence ama normal hayata dönersek ofis ortamı farklı insanlar, güzel bir tempo daha iyi olur elbette. Bebiş de yakın zamanda nasip olur inşallah, mucize olduğuna artık çok inanıyorum. Önceden basit geliyordu, şuan gözümde mucize gibi
Satın almacıyım ben de :)aynen kesinlikle.. simdi surekli gebelik dusunuyorum ama bir yan etki de yakinlarimdan arkadaslarimdan coook fazla hamile var.. ofisti, yoldu derken daha bi tempoluydu ister istemez kafan dagiliyorben insan kaynaklarindayim canim :) sen?
Ahahaha bu tam olarak benŞu an ben de inanamiyorum etrafta bu kadar bebek nasıl var. Resmen mucize bu iş. Her şeyi de doğru yapıyoruz. Yumurtladığımız tarih belli ama olmuyor işte. Ben öyle safmışım ki tek bir korunmasiz iliski hoop hamile kalırım zannediyordum.
Ben uluslararası ortaklı bir şirkette satın alma uzmanı olarak çalışıyorum. Aldığın ücret tatmin edici mi dersen, maaşim fena değil ama ülkemizde enflasyon yüksek bu nedenle maaş zamları enflasyonun üzerine çıkamıyor malesef.
Öğretim görevlisi olursan maaşlar ne durumda?
Bende öyle hemen tek ilişkide olur sanıp 1.5 sene korundum. Planımız 1.5 senemiz dolunca hemen korunmasız ilişkiyle hamile kalıcam, 9 ay sonra da doğurcam e ozamana kadar evimizi falanda almış oluruz falan filan. Şimdi düşünüyorum nasıl bu kadar kolay olacağını düşündüm ben hâlâ anlamış değilim, kimse de demedi olmuyor öyle fesatlarŞu an ben de inanamiyorum etrafta bu kadar bebek nasıl var. Resmen mucize bu iş. Her şeyi de doğru yapıyoruz. Yumurtladığımız tarih belli ama olmuyor işte. Ben öyle safmışım ki tek bir korunmasiz iliski hoop hamile kalırım zannediyordum.
Ben uluslararası ortaklı bir şirkette satın alma uzmanı olarak çalışıyorum. Aldığın ücret tatmin edici mi dersen, maaşim fena değil ama ülkemizde enflasyon yüksek bu nedenle maaş zamları enflasyonun üzerine çıkamıyor malesef.
Öğretim görevlisi olursan maaşlar ne durumda?
Uluslararası ilişkiler mezunlarının kaderiBekliyorum
Ya ama benim çok işime yaramadı ya, İstanbul'da kalsaydım çok iyi şeyler olabilirdi ama memlekete dönünce kıymetim bilinmedibu yüzden bazen keşke başka bölüm okusaydım diyorum ne anlar bu memleket ingilizceden uluslararası ilişkilerden falan
Hahaha ya bi de ben 6 senelik evliyim. Bebek düsünmediğim zamanlarda deli gibi korkuyordum gebelikten. Hep çok ciddi korundum. Şimdi gülüyorum keşke biraz keyfime baksaymisimAhahaha bu tam olarak benben korunmayı bırakmadan 3 ay önce başladım folic acide.. kullanmaya başladığımın 2.ayı eşime acaba bu ay korunmayı bıraksak mı dedim, aaa 3 ay hap içmek gerekmiyor mu daha erken bırakmayalım dedi ben de aynı şekilde düşündüm hemen şıp diye hamilelik olacak diye o kadar inanmışız ki al 8 ay oldu şimdi hala bir şey yok
Ya kamuda bize düz memurluk veriyorlar, o da pek aklıma yatmadı ya. Okadar oku et, git alakasız bir iş yap tabi bu beklentiye alâkalı birşey. Alan sınavına girersen o da bir dünya sınav + kurum sınavları falan. Güzel imkânlar var uzmanlık için ama süreç çok zor. Gözüm kesmedi.Uluslararası ilişkiler mezunlarının kaderiolsun okuması keyifliydi. Ben kamudayım alanım dışında bir iş yapıyorum keşke kendi alanımızda fırsatlar daha çok olsaydı ama yok
Düz memur değilim canım denetim kadrosundayım bir kurumun ama dediğin gibi çok zor bir süreç...Ya kamuda bize düz memurluk veriyorlar, o da pek aklıma yatmadı ya. Okadar oku et, git alakasız bir iş yap tabi bu beklentiye alâkalı birşey. Alan sınavına girersen o da bir dünya sınav + kurum sınavları falan. Güzel imkânlar var uzmanlık için ama süreç çok zor. Gözüm kesmedi.
Alandan mı atandın?Düz memur değilim canım denetim kadrosundayım bir kurumun ama dediğin gibi çok zor bir süreç...
Ayy 1,5 sene bir sey mi ben 6 sene korundum yahu. Bu sene evimi de aldım... Bebek için koyuldum yola ama bebeğin pek gelesi var gibi durmuyorBende öyle hemen tek ilişkide olur sanıp 1.5 sene korundum. Planımız 1.5 senemiz dolunca hemen korunmasız ilişkiyle hamile kalıcam, 9 ay sonra da doğurcam e ozamana kadar evimizi falanda almış oluruz falan filan. Şimdi düşünüyorum nasıl bu kadar kolay olacağını düşündüm ben hâlâ anlamış değilim, kimse de demedi olmuyor öyle fesatlar
Yeni göreve başlayan bir araştırma görevlisi 5- 6 bin civarı alıyor diye biliyorum ama zorlu bir süreç tabi alesi var yabancı dil sınavı var okul ortalaması var vs vs. Ama isterdim bir şirkette böyle iyi bir pozisyonda çalışmayı falan, İstanbul'da olsam gerçek olurdu ama burada hayal gibi bişey. İnsanlara bölümü söyleyince 2 yıllık mı diye soruyorlar, bende hayır 5 yıllık diyip mors ediyorum
Evet alandanAlandan mı atandın?
Tabi sen biraz deneyimlisindir, ilk mezun olduğunda direk bu pozisyon ile mi başlamıştın? Ya 6 sene çektirmişsin be adama, el insaf.Ayy 1,5 sene bir sey mi ben 6 sene korundum yahu. Bu sene evimi de aldım... Bebek için koyuldum yola ama bebeğin pek gelesi var gibi durmuyorbekleyeceğim biraz daha ve olmazsa tüp bebek yoluna girerim diyorum.
Benim maaşım 6 binden daha yüksek. Brüt maaşım 10 binin üzerinde ama vergilerden sonra elime geçen hep 10 binin altı :)