Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ahh bende iki gün önce öyleydim sanki şuan senin yazdıklarını ben yazmışım gibi okudum . Allah'ım en doğru yolu göstersin amin

M momyy 18 Eylül. 1hafta

Eki Görüntüle 2910709 Eki Görüntüle 2910710 Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos.30 Ağustos erken gebelik çiGi çıkmamıştı. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim . Bu testle yanlış sonuç alan varmı ?

Ben gördüm ama bu test bi tuhaf bi kaç kişi de yanlış sonuç verdi inşallah sizin sonucunuz pozitiftir hayırlı haberlerinizi beklyrz

Baya var gibiii

Güzel düşün güzel olsun başka testle mutlaka tekrarla

109 olunca olmuyormuymuş, ya da 101, kim veriyor bu sayıları, kuranın neresinde yazıyor, hangi ayette, saçma sapan işler yemin ediyorum, Allah ol derse olur bu kadar basit ilişki esnasında üzerinde olmak ne demek ya o nasıl bir kafa

Baya da belirgin ya inşallah vardır yarın başka markayla bekliyoruz hemennn

Selam Cicişler! Ev taşıyorum, ay çok yorucu bir işmiş ya. Femara ve prowomen kullanıyorum, 2.günümdeyim. Bakalım sürecim nasıl ilerleyecek? Sizde ovulasyon alayım mı? Bu ay almamıştım doktor yumurta takibine başladı diye

Bir yerde gördüm ve paylaştım yapan bir cok kişi varmis olumlu sonuc almislar. He Allah vermedikten sonra naparsan yap olmaz bu arada isteyen yapar istemeyen yapmaz silah zoruyla adama yap diyen yok dikkatimi çekti arkadaşlarımla paylaştım.

Oh yeni evin hayırlı olsun canim ben geçen ay bitirdim o işi çok yorucu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…