- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.961
Hayır yapmadım adetlerim düzensiz zaten bekliyorum halaGebelik testi yaptınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yapmadım adetlerim düzensiz zaten bekliyorum halaGebelik testi yaptınız mı
Evet yaş geldi 39 a oğlum 4 yaşındaydı niyetlendiğimizde şimdi oldu 7 :/.. Allah hayırlı zamanda versin sana da bana da. Benim oğlum doğal yollar oldu. Hiç beklemedik 3. ay gebeydim ben .En azından kafan rahatlar. Beyin sürekli oraya odaklı düşünemz. Onu da denedim der nasibini beklersin. Ben öyle düşünüyorum artıkBaktırdım hsg çekildi, tüpler açık
Hormonlar normal
Yumurta takibi yapıldı
Eşimin sperm değerleri normal, varikosel var ama spermleri etkileyecek düzeyde değil o yüzden suan bi tedavi önermediler ona
Bi sadece sperm dna analizi kalmıs yaptırmadğımız o aklıma geldi bugün, acaba onda mı bi sıkıntı var diye düşündüm
Senin yasın benden büyük ama yine varmıs bi tane bebişin=)
O doğal yolla mı oldu yoksa tedaviyle mi
Nasip eder rabbim insallah sanada kısa zamanda
Dediğim gibi tüpe çok niyetliyim aslında ama olmassa sonrası benim için büyük üzüntü ondan çekimserim
Ama öyle yada böyle benim için doğru yol o gibi duruyor, olcağı varsa 2 senede olurdu çünkü nromal yolla bi şekilde
Olmuyor işte
aslında ulaşabilirsiniz ben engel koymadım bakayım ayarlara tekrarkaradenizkizi1982 Canım sana özelden ulaşmak istedim ama yazamıyorum sana özelden mümkünse görüşebilirmiyiz.
AminnnEvet yaş geldi 39 a oğlum 4 yaşındaydı niyetlendiğimizde şimdi oldu 7 :/.. Allah hayırlı zamanda versin sana da bana da. Benim oğlum doğal yollar oldu. Hiç beklemedik 3. ay gebeydim ben .En azından kafan rahatlar. Beyin sürekli oraya odaklı düşünemz. Onu da denedim der nasibini beklersin. Ben öyle düşünüyorum artık
aynen canım. Bence pozitif sonuç alacağız önemli olan o adımı atmakta gibime gelior.Aminnn
İsteyen hak eden herkese, içinde bizeede nasip etsin insallahh
Doktoruma danışıp bi adım atıcam sanırım tüp bebekle ilgili
Hayırlısı neyse öyle olsun
Bencede karar verme aşaması en zor olanaynen canım. Bence pozitif sonuç alacağız önemli olan o adımı atmakta gibime gelior.
bence birazda vitamin alın. destekleyin kaliteyi.Valla aldık desem yalan olur
Ben inofolic combi kullanmıstımm uzun süre ama bıraktım bikaç aydır
Eşimede bi vitamin vermişti oda çok düzenli kullanmadı
Fındık fıstık keçiboynuzu falan öyle =)
Geç yumurtlamış da olabilirsin. Gebelik testi yap bakalımMerhaba kızlar, bende rutınıme gore 10 unda adet olucam, ama 30 agustosta akıntım olunca bidaha lh testı yaptım koyu bir pik gördüm, bıraz burda arastırınca hamılelıkte de boyle olabılıyormus, yaşayan varmı bu durumu, baska ne belırtıler yasamıstınız?
Canım regl bitiminde 3 gün sonra mı reglin 3. Günü müSelam kızlar ben birşey öğrendim sizleri de bilgilendirmek istedim. Regl bitimi 3.gun sonra 110 adet besmele yi bir kağıda yazıp strece ardından bir beze sarıp üzerimizde taşırsanız hamile kalabilirsiniz tabiki inançla yapmak önemli ben bu ay yapicam ilişki esnasında bile üzerimizde olacakmis forum da bi kac kişi yapmış hamile kalmışlar
Canım çok araştırdım regl bitimi 3 Gün sonra diyolar forum da bi bayanla konuştum az önce o regl bitince hemen yaptım 2 ay sonra gene kaldım dedi bazilarida 3. Gün yapmış benim bugün reglim bitiyor ben pazartesi hazirlicam çünkü öğlen e kadar yazın diyolar salı günü doktor randevum var yapamamCanım regl bitiminde 3 gün sonra mı reglin 3. Günü mü
Eylül ekibinde biri gebe kaldığını öğrendi. Bayadır da deniyorlarmış. Bu ay onu yapmıştı. İlişki sırasında bile yanıma aldım demişti.Selam kızlar ben birşey öğrendim sizleri de bilgilendirmek istedim. Regl bitimi 3.gun sonra 110 adet besmele yi bir kağıda yazıp strece ardından bir beze sarıp üzerimizde taşırsanız hamile kalabilirsiniz tabiki inançla yapmak önemli ben bu ay yapicam ilişki esnasında bile üzerimizde olacakmis forum da bi kac kişi yapmış hamile kalmışlar
Eylül ekibindeki kadında regl takip eden cuma günü cuma ezanı okunmadan demişti.. Bende yapsam mı 5 gün oldu =)Canım çok araştırdım regl bitimi 3 Gün sonra diyolar forum da bi bayanla konuştum az önce o regl bitince hemen yaptım 2 ay sonra gene kaldım dedi bazilarida 3. Gün yapmış benim bugün reglim bitiyor ben pazartesi hazirlicam çünkü öğlen e kadar yazın diyolar salı günü doktor randevum var yapamam
Ay kim o açana evet cuma da diyolar canim ama ben pazartesi 3. Gün hazirlicam niyet önemli besmele her kapıyı açar derler ❤Eylül ekibindeki kadında regl takip eden cuma günü cuma ezanı okunmadan demişti.. Bende yapsam mı 5 gün oldu =)
Valla dün öğrendim araştırdım bi kac kişide yazınca sizlerle paylaşmak istedimEylül ekibinde biri gebe kaldığını öğrendi. Bayadır da deniyorlarmış. Bu ay onu yapmıştı. İlişki sırasında bile yanıma aldım demişti.
Eşinizin varikoseli çift taraflı mı acaba ve kaçıncı derece?Baktırdım hsg çekildi, tüpler açık
Hormonlar normal
Yumurta takibi yapıldı
Eşimin sperm değerleri normal, varikosel var ama spermleri etkileyecek düzeyde değil o yüzden suan bi tedavi önermediler ona
Bi sadece sperm dna analizi kalmıs yaptırmadğımız o aklıma geldi bugün, acaba onda mı bi sıkıntı var diye düşündüm
Senin yasın benden büyük ama yine varmıs bi tane bebişin=)
O doğal yolla mı oldu yoksa tedaviyle mi
Nasip eder rabbim insallah sanada kısa zamanda
Dediğim gibi tüpe çok niyetliyim aslında ama olmassa sonrası benim için büyük üzüntü ondan çekimserim
Ama öyle yada böyle benim için doğru yol o gibi duruyor, olcağı varsa 2 senede olurdu çünkü nromal yolla bi şekilde
Olmuyor işte