Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar ısrar iyi değil biliyorum
Allahım hayırlısıyla sağlıkla doğru zamanda versin insallah
Çocuk çocuk diye bu kadar kendimi kahrediyorum, Rabbim vericek bi çocuk imtihanım olcak görcem günümü
Verdiğinde de var hayır, vermediğinde de biliyorum
Umarım doğru kararlar verip hangisi vesile olcaksa onu seçerimde girerim doğru yola
İsteyen herkesle beraber bizde alırıs güzel haberleri

Evet kuzum. Ama insani dedirtiyor artık. Bu kadar cehalet olamaz teknolojinin olduğu bir zamanda. Diyorum ya bence bizimle ya dalga geçiyor. Yada bayan değil.
Bilmiyorum ben ters konuştum gitti sonra sizi bulmuş demek ki. 60 gün olmuş test yapmışsın adet olmuşsun bu kadar korkuyorsan o naneyi yemeyeceksin dedim gitti abla diyo bide sürekli

canım sen kaç ayşındasın kaç zamandır istiyorsunuz?

Bilmiyorum ben ters konuştum gitti sonra sizi bulmuş demek ki. 60 gün olmuş test yapmışsın adet olmuşsun bu kadar korkuyorsan o naneyi yemeyeceksin dedim gitti abla diyo bide sürekli
Aynen aynen. 2 gündür tüketti beni ya. Ben dedim artık akşam. Sen kesin benimle dalga geçiyorsun diye. Hiç bozuntuya bile vermeden hala aynı şeyleri yazmaya devam ediyor. Yav gece geç vakit oluyor hala yazıyor. Birdaha yazarsa zaten valla iyi terslicem artık.

yaşıma32 yasındayım kuzu
2 senedir evliyim tam olarak
Hiç korunmadık evlendiğimizden beri istiyoruz
tüp herşeyi yaptırdın mı hsg vs çekildin mi?

İçerde birşeyler elbet oluyor ama tıp henüz bunu bulmaya yetecek kadar gelişmiş değil. Sebepsiz deyip geçiyorlar mejburen. Bendede aynı durum söz konusu. Benim bir oğlum var 3 yıldır ikinci bebek için çabalıyoruz. Ben ciddi ciddi artık bu aydan sorna tüp bebeğe başlamayı dşünüyorum. Yaın genç doktorunun dediği gibi. Zaman sıkıntın yok asılında ben 39 yaşıma girdim bu ay. Bir de böyle düşün. Artık yaptırmadığım birşey de kalmadı. Aşılama bilmiyorum ben yaptırdım bir kez en azından onu da denedim demek için kafam rahat olsun diyerek. 5000 TL çok geldi bana araştır daha uyguna muhakkak yerrler bulursun. Maddiyetınız el veriyorsa direk tüp bebek yaptır. Belki de keşke daha önceden yaptırsaydım yaa neden beklemişim diyeceksin.

Ya benim sat 1 ağustos. 16 17 18 ağustosta lekelrnmem oldu söylemiştim burda yumurtlamadandır denilmişti 1 eylülde adet olmam gerekiyordu bu hesaba göre bugün hala olmadım o zaman o lekelenme yumurtlama lekelenmeai olmamış mı oluyor
16. gün bugün çünkü

Bence ben artık erkek olduğuna kanaat getirdim adını değiştirmiş yemezler ama .. Sledva2040 yapmış kendini akıllı sanıyor

Baktırdım hsg çekildi, tüpler açık
Hormonlar normal
Yumurta takibi yapıldı
Eşimin sperm değerleri normal, varikosel var ama spermleri etkileyecek düzeyde değil o yüzden suan bi tedavi önermediler ona
Bi sadece sperm dna analizi kalmıs yaptırmadğımız o aklıma geldi bugün, acaba onda mı bi sıkıntı var diye düşündüm
Senin yasın benden büyük ama yine varmıs bi tane bebişin=)
O doğal yolla mı oldu yoksa tedaviyle mi
Nasip eder rabbim insallah sanada kısa zamanda

Dediğim gibi tüpe çok niyetliyim aslında ama olmassa sonrası benim için büyük üzüntü ondan çekimserim
Ama öyle yada böyle benim için doğru yol o gibi duruyor, olcağı varsa 2 senede olurdu çünkü nromal yolla bi şekilde
Olmuyor işte

karşılıklı vitamin takviyesi aldnzmı

karadenizkizi1982 Canım sana özelden ulaşmak istedim ama yazamıyorum sana özelden mümkünse görüşebilirmiyiz.

Gebelik testi yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…