Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaş geldi 39 a oğlum 4 yaşındaydı niyetlendiğimizde şimdi oldu 7 :/.. Allah hayırlı zamanda versin sana da bana da. Benim oğlum doğal yollar oldu. Hiç beklemedik 3. ay gebeydim ben .En azından kafan rahatlar. Beyin sürekli oraya odaklı düşünemz. Onu da denedim der nasibini beklersin. Ben öyle düşünüyorum artık

Aminnn
İsteyen hak eden herkese, içinde bizeede nasip etsin insallahh
Doktoruma danışıp bi adım atıcam sanırım tüp bebekle ilgili
Hayırlısı neyse öyle olsun

Merhaba kızlar, bende rutınıme gore 10 unda adet olucam, ama 30 agustosta akıntım olunca bidaha lh testı yaptım koyu bir pik gördüm, bıraz burda arastırınca hamılelıkte de boyle olabılıyormus, yaşayan varmı bu durumu, baska ne belırtıler yasamıstınız?

Geç yumurtlamış da olabilirsin. Gebelik testi yap bakalım

Selam kızlar ben birşey öğrendim sizleri de bilgilendirmek istedim. Regl bitimi 3.gun sonra 110 adet besmele yi bir kağıda yazıp strece ardından bir beze sarıp üzerimizde taşırsanız hamile kalabilirsiniz tabiki inançla yapmak önemli ben bu ay yapicam ilişki esnasında bile üzerimizde olacakmis forum da bi kac kişi yapmış hamile kalmışlar

Canım regl bitiminde 3 gün sonra mı reglin 3. Günü mü

Canım regl bitiminde 3 gün sonra mı reglin 3. Günü mü
Canım çok araştırdım regl bitimi 3 Gün sonra diyolar forum da bi bayanla konuştum az önce o regl bitince hemen yaptım 2 ay sonra gene kaldım dedi bazilarida 3. Gün yapmış benim bugün reglim bitiyor ben pazartesi hazirlicam çünkü öğlen e kadar yazın diyolar salı günü doktor randevum var yapamam

M mavili_yeshll bak canim yapan arkadaşada etiketledim seni bende yapicam inanarak yaparsak neden olmasin Allah büyük ❤

Eklentiler

• Screenshot_20210902-232413.png
    384,1 KB · Görüntüleme: 40
Eylül ekibinde biri gebe kaldığını öğrendi. Bayadır da deniyorlarmış. Bu ay onu yapmıştı. İlişki sırasında bile yanıma aldım demişti.

Eylül ekibindeki kadında regl takip eden cuma günü cuma ezanı okunmadan demişti.. Bende yapsam mı 5 gün oldu =)

Eşinizin varikoseli çift taraflı mı acaba ve kaçıncı derece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…