Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz Esra son günlerde hep bi polemik var boşver. Herkesin fikri kendine

Kızlar bir şey sorabilir miyim çok aklıma takıldı gece gece sabah yaptığım gebelik testi vardı ilk 3 dakikada boş deyip attım ama şimdi tesadüfen gördüm belirgin bir pembelik var çizgi gibi sizce var mıdır kuruma çizgisi midir?

Hayır böyle eleştirince eline ne geçiyor yada polemik yaratınca birini böyle yermeye çalışınca mutlu mu oluyorsunuz ben anlayamıyorum . O gördüğü bi fikri paylaşmış sen yap yada yapma . Aşağılayarak konuşma hakkını sana kimse vermiyor . Besmelenin faziletlerinden haberin yok sanırım…. Burda sadece üzerinde taşımak soru işareti bırakabilir . Bu kadar sorunsa sayı kısımları sen 109 yada 101 kez oku .

Maviesra kuzum sende boşver artık cidden çok iyi niyetli bi insansın ama burda eleştiremenimiz çoooook herşeyi çok bilenimizzz çokkkk o yüzden umursama kendini üzme

yyaprak ve S skulentvera günaydın kızlar yenilediniz mi testleri? Bu topiktekileri çok sevdim hiç bırakıp gidesim gelmiyo
evet canım maalesef dün yaptığım test bozukmuş o pembelik o yüzden çıkmış ilk defa başıma gelmişti çok umutlanmıştım.... yapacak bir şey yok önümüzdeki aya tekrar deneyeceğim artık.....

Öbür ay pozitifi görürsün inşallah canım her şey vaktine esirdir sonuçta. 1 ay daha yaklaştın bebeğine Allahın izniyle

Öbür ay pozitifi görürsün inşallah canım her şey vaktine esirdir sonuçta. 1 ay daha yaklaştın bebeğine Allahın izniyle
inşallah bilmiyorum belki de nasibimde yok hiç olamayacğım.... artık bu fikre alışmaya çalışıyorum belki de başkalarının çocuklarını sevmek en doğrusu bilmiyorum...

Bacım inanmıyorsan yapmazsın olur biter. Ben de genelde inanmam böyle sayılı şeylere ama kimsenin inancına da karışmam. Birisinin umutla sarıldığı inanmak istediği bir gerçeğe neden saçma sapan şeyler deyip uslupsuz bir şekilde laf söylüyorsunuz? İyi insan olmak farklı bir şey gerçekten ama bu cidden kötülük yani. Allah iyi niyet versin ne diyeyim!
. Canım doktor takip edecekse zaten gerek yok ovulasyona hobi olarak yine yap ama eheh bu arada kolay gelsin, ev taşırken hamile kalan çok ahha

inşallah bilmiyorum belki de nasibimde yok hiç olamayacğım.... artık bu fikre alışmaya çalışıyorum belki de başkalarının çocuklarını sevmek en doğrusu bilmiyorum...
Vazgeçmek için her yolu denemiş olmak lazım. Her yolu dene sonuçta rabbim bir sürü ilmi bize vesile kılmış. Neyin vesile olacağını bilemeyiz. Ablam dediğim birisi 13 yıl sonra denemediğim tedavi kalmadı pes ettim dediği ayda hamile kalmıştı. Aradan 1.5 sene sonra 2. Cocukalrı doğal yollarla sürpriz olmuştu. En kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah dua edeceğim bugün senin için

Günaydın kızlar

3 gün önce hormon testi yapmıştım. Doktorum kontrole geldiğinde bakarız demişti, şimdi baktım enabıza yüklenmiş. Bakar mısınız bir sorun mu var? İnternetten baktım referans değerlere ama pek anlayamadım. Selizay Maviesra L Larissa Z zahrada ve diğer arkadaşlar

Eklentiler

• Screenshot_20210904-095418_e-Nabz.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 74
çok teşekkür ederim ama doktorlar ne aşılama ne tüp bebek hiç birini yapmıyorlar geçenlerde florance nıghtıngale hastanesinde doktor bunlar için çok çok erken tedaviye bu kadar iyi bir bünye ile başlamayalım dedi.... artık ne yapsam bilmiyorum doktor senin kesinlikle normal yollardan olur diyor e 11 aydır neden olmuyor 1 yıl olsa da hsg çektireceğim artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…