- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.021
Değerler iyi canım sıkıntı etmeGünaydın kızlar
3 gün önce hormon testi yapmıştım. Doktorum kontrole geldiğinde bakarız demişti, şimdi baktım enabıza yüklenmiş. Bakar mısınız bir sorun mu var? İnternetten baktım referans değerlere ama pek anlayamadım.Selizay @Esrakcshn L Larissa @zahrada ve diğer arkadaşlar
Canım pes etmek yok, yeni bir başlangıç bu. Bir ay dediğin su gibi geçil gidiyor.Kızlar günaydın. Bu ayda benim umutlar bitti.kırmızı alarm ile birlikte kırmızı kart yedim. Silin beni listeden.
henüz gelmedi ama ben de aynı beni de silin önümüzdeki aya inşallah diyelim...Kızlar günaydın. Bu ayda benim umutlar bitti.kırmızı alarm ile birlikte kırmızı kart yedim. Silin beni listeden.
Kuzu 1 ayın kalmış zaten.. Regl biter bitmez de gidip hsg filmini çektirebilirsin onun kimseye bağlayıcılığı yok. İğne veya aşılamaya geçmeden önce en az 6 ay önceden çekilmiş olanı kabul ediyorlar. Kırmızlar bittikten sonra hsg çektirmeyi düşünebilirsin en azından 1 ayı geçirmek için motivasyonun olurçok teşekkür ederim ama doktorlar ne aşılama ne tüp bebek hiç birini yapmıyorlar geçenlerde florance nıghtıngale hastanesinde doktor bunlar için çok çok erken tedaviye bu kadar iyi bir bünye ile başlamayalım dedi.... artık ne yapsam bilmiyorum doktor senin kesinlikle normal yollardan olur diyor e 11 aydır neden olmuyor 1 yıl olsa da hsg çektireceğim artık....
Değerler iyi görünüyor canımGünaydın kızlar
3 gün önce hormon testi yapmıştım. Doktorum kontrole geldiğinde bakarız demişti, şimdi baktım enabıza yüklenmiş. Bakar mısınız bir sorun mu var? İnternetten baktım referans değerlere ama pek anlayamadım.Selizay @Esrakcshn L Larissa @zahrada ve diğer arkadaşlar
o zaman adetten sonra mı çekiliyor şu şişli echomarda çektireyim randevu alayım adet geçsin deKuzu 1 ayın kalmış zaten.. Regl biter bitmez de gidip hsg filmini çektirebilirsin onun kimseye bağlayıcılığı yok. İğne veya aşılamaya geçmeden önce en az 6 ay önceden çekilmiş olanı kabul ediyorlar. Kırmızlar bittikten sonra hsg çektirmeyi düşünebilirsin en azından 1 ayı geçirmek için motivasyonun olur
Umarım öyle olur canım ama üzülüyor işte insan.Yapacak birşey yok beklemekten başka. Teşekkür ederim kuzum.Canım pes etmek yok, yeni bir başlangıç bu. Bir ay dediğin su gibi geçil gidiyor.
Benim doktorum da 1 sene dolmadan hiç bir şey yapmamayı söylemişti. Hem sevinmen lazım sağlıklısın elhamdülillah sadece vaktini bekliyoçok teşekkür ederim ama doktorlar ne aşılama ne tüp bebek hiç birini yapmıyorlar geçenlerde florance nıghtıngale hastanesinde doktor bunlar için çok çok erken tedaviye bu kadar iyi bir bünye ile başlamayalım dedi.... artık ne yapsam bilmiyorum doktor senin kesinlikle normal yollardan olur diyor e 11 aydır neden olmuyor 1 yıl olsa da hsg çektireceğim artık....
bu da ayorucu sanki derdinin ne olduğunu bilmiyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ne olacak böyle bilmiyorum 10 ay evet ama o da her ay harıl harıl çalışılmış değildi yani bilmiyorum artık...Benim doktorum da 1 sene dolmadan hiç bir şey yapmamayı söylemişti. Hem sevinmen lazım sağlıklısın elhamdülillah sadece vaktini bekliyorabbim dermansız dert vermesin inşallah hiç kimseye..
Stresin ne sorunun kuzum .. Stres oluşan yumurtanın kalitesini etkiliyormuş . Ovulasyon takibi yaptığımız bayan bana o şekilde söyledi genelde çiftler vazgeçtiği zaman olmasının sebebi vücutta artık stres hormonunun olmaması diye . Bakma bende çok stres yapıyorum ama bu ay bana bi rahatlama geldi bol bol dualar ettim ve şunu düşündüm ne kadar paralarsam paralıyım kendimi çocuğumun doğacak tarihi belli yada olmayacaksa olmayacağı belli biraz akışına bırakmak lazım. Biraz da sakince beklememiz lazım . Mesela ben bu ay ara vericem ovulasyona kullandığım iki ay boyunca 10-12 arası pik 13.gün yumurtlama gördüm bu regl den sonra bunları düşünmeden sadece içimden geldiği zamanları değerlendirip dualar edicem . Biraz stresten uzak olmak için yürüyüşlere çıkıcam akşamları falan artık işleyişi değiştirmem gerekiyor çünkü :) sende bu şekilde biraz sakinleşip düşünmemeye çalışırsan Allah’ın izniyle olur kuzum bence :)bu da ayorucu sanki derdinin ne olduğunu bilmiyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ne olacak böyle bilmiyorum 10 ay evet ama o da her ay harıl harıl çalışılmış değildi yani bilmiyorum artık...
Hayır çok mantıklı bunu benden düşündüm yeminle sen seslendirdinKızlar az önce tek başıma oturmuş avokado yerken ne düşündüm, mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, içindeki çekirdekler nokta nokta bissürü yumurta var sanki, avokado rahme tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar, avokadonun şekli hamile bir kadın gibi, hatta karnından kocaman bebesi bile çıkıyor, mucizevi değil miya da ben tek başıma kafayı yedim
‘Stresin senin sorunun ‘ düzeltiyim klavye de yanlış yazmışım S skulentveraStresin ne sorunun kuzum .. Stres oluşan yumurtanın kalitesini etkiliyormuş . Ovulasyon takibi yaptığımız bayan bana o şekilde söyledi genelde çiftler vazgeçtiği zaman olmasının sebebi vücutta artık stres hormonunun olmaması diye . Bakma bende çok stres yapıyorum ama bu ay bana bi rahatlama geldi bol bol dualar ettim ve şunu düşündüm ne kadar paralarsam paralıyım kendimi çocuğumun doğacak tarihi belli yada olmayacaksa olmayacağı belli biraz akışına bırakmak lazım. Biraz da sakince beklememiz lazım . Mesela ben bu ay ara vericem ovulasyona kullandığım iki ay boyunca 10-12 arası pik 13.gün yumurtlama gördüm bu regl den sonra bunları düşünmeden sadece içimden geldiği zamanları değerlendirip dualar edicem . Biraz stresten uzak olmak için yürüyüşlere çıkıcam akşamları falan artık işleyişi değiştirmem gerekiyor çünkü :) sende bu şekilde biraz sakinleşip düşünmemeye çalışırsan Allah’ın izniyle olur kuzum bence :)
Üzülme bebeğimUmarım öyle olur canım ama üzülüyor işte insan.Yapacak birşey yok beklemekten başka. Teşekkür ederim kuzum.
Gerçekten yorucu. Ayda 2 Max 3 gün olasılığın var denk getirmeye çalış sonra ayın sonunu bekle oldu mu olmadı mı? Her gün beynin arka planında bu konu duruyo. Sonra bu döngü devam ediyo... Belirsizlik çok yorucu Bi durum. İnşallah Bi an önce iç ferahlığı verir rabbim sizebu da ayorucu sanki derdinin ne olduğunu bilmiyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ne olacak böyle bilmiyorum 10 ay evet ama o da her ay harıl harıl çalışılmış değildi yani bilmiyorum artık...
aynen bende senin gibi düşünüyorum da işte bakalım ayın 7 si gelsin de olayım atlatayım şu ilk hüznü üzerimden en başından yine her şey başlayacak....Üzülme bebeğimEn beklenmedik anda gelir belki mucizemiz
Amin inşallah gerçekten de tam böyleGerçekten yorucu. Ayda 2 Max 3 gün olasılığın var denk getirmeye çalış sonra ayın sonunu bekle oldu mu olmadı mı? Her gün beynin arka planında bu konu duruyo. Sonra bu döngü devam ediyo... Belirsizlik çok yorucu Bi durum. İnşallah Bi an önce iç ferahlığı verir rabbim size
yyaprak ve S skulentvera günaydın kızlar yenilediniz mi testleri? Bu topiktekileri çok sevdim hiç bırakıp gidesim gelmiyo
Her ay sağlıklı olduğumuza şükredip küllerimizden doğacağızaynen bende senin gibi düşünüyorum da işte bakalım ayın 7 si gelsin de olayım atlatayım şu ilk hüznü üzerimden en başından yine her şey başlayacak....
CanımmmmEki Görüntüle 2910869
Kızlar kan sonucum çıktı bebe time da ikinci çiGi görünürken sabah erken gebelik testi yaptım silikte çıkmamıştı.