Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerler iyi canım sıkıntı etme

Kuzu 1 ayın kalmış zaten.. Regl biter bitmez de gidip hsg filmini çektirebilirsin onun kimseye bağlayıcılığı yok. İğne veya aşılamaya geçmeden önce en az 6 ay önceden çekilmiş olanı kabul ediyorlar. Kırmızlar bittikten sonra hsg çektirmeyi düşünebilirsin en azından 1 ayı geçirmek için motivasyonun olur

o zaman adetten sonra mı çekiliyor şu şişli echomarda çektireyim randevu alayım adet geçsin de

Benim doktorum da 1 sene dolmadan hiç bir şey yapmamayı söylemişti. Hem sevinmen lazım sağlıklısın elhamdülillah sadece vaktini bekliyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah hiç kimseye..

Benim doktorum da 1 sene dolmadan hiç bir şey yapmamayı söylemişti. Hem sevinmen lazım sağlıklısın elhamdülillah sadece vaktini bekliyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah hiç kimseye..
bu da ayorucu sanki derdinin ne olduğunu bilmiyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ne olacak böyle bilmiyorum 10 ay evet ama o da her ay harıl harıl çalışılmış değildi yani bilmiyorum artık...

Kızlar az önce tek başıma oturmuş avokado yerken ne düşündüm, mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, içindeki çekirdekler nokta nokta bissürü yumurta var sanki, avokado rahme tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar, avokadonun şekli hamile bir kadın gibi, hatta karnından kocaman bebesi bile çıkıyor, mucizevi değil mi ya da ben tek başıma kafayı yedim

bu da ayorucu sanki derdinin ne olduğunu bilmiyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ne olacak böyle bilmiyorum 10 ay evet ama o da her ay harıl harıl çalışılmış değildi yani bilmiyorum artık...
Stresin ne sorunun kuzum .. Stres oluşan yumurtanın kalitesini etkiliyormuş . Ovulasyon takibi yaptığımız bayan bana o şekilde söyledi genelde çiftler vazgeçtiği zaman olmasının sebebi vücutta artık stres hormonunun olmaması diye . Bakma bende çok stres yapıyorum ama bu ay bana bi rahatlama geldi bol bol dualar ettim ve şunu düşündüm ne kadar paralarsam paralıyım kendimi çocuğumun doğacak tarihi belli yada olmayacaksa olmayacağı belli biraz akışına bırakmak lazım. Biraz da sakince beklememiz lazım . Mesela ben bu ay ara vericem ovulasyona kullandığım iki ay boyunca 10-12 arası pik 13.gün yumurtlama gördüm bu regl den sonra bunları düşünmeden sadece içimden geldiği zamanları değerlendirip dualar edicem . Biraz stresten uzak olmak için yürüyüşlere çıkıcam akşamları falan artık işleyişi değiştirmem gerekiyor çünkü :) sende bu şekilde biraz sakinleşip düşünmemeye çalışırsan Allah’ın izniyle olur kuzum bence :)

Hayır çok mantıklı bunu benden düşündüm yeminle sen seslendirdin

‘Stresin senin sorunun ‘ düzeltiyim klavye de yanlış yazmışım S skulentvera

Gerçekten yorucu. Ayda 2 Max 3 gün olasılığın var denk getirmeye çalış sonra ayın sonunu bekle oldu mu olmadı mı? Her gün beynin arka planında bu konu duruyo. Sonra bu döngü devam ediyo... Belirsizlik çok yorucu Bi durum. İnşallah Bi an önce iç ferahlığı verir rabbim size

Amin inşallah gerçekten de tam böyle

aynen bende senin gibi düşünüyorum da işte bakalım ayın 7 si gelsin de olayım atlatayım şu ilk hüznü üzerimden en başından yine her şey başlayacak....
Her ay sağlıklı olduğumuza şükredip küllerimizden doğacağız dünyanın sonu değil kuzum demek ki bekletiyorsa Rabbim güzelleştiriyordur. Allahu Teala kuluna üç şekilde cevap verirmiş
Evet der istediğini verir
Hayır der iyisini verir
Bekle der en iyisini verir
Rabbim yolundan şaşırtmasın belki daha çok dua edip ona yaklaşmamızı istiyordur Allah’ın ol demesiyle olacak evladımız için bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…