Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ovulasyon da yaptım ben çok koyu değildi ama önce ki ay bata yakın yaptığımı ve silik çizgi bile çıkmadığını hatırlıyorum
işte bende de yok o zaman dün ovülasyonum (7 gün var bata) hayaley çıktı ikinci çizgim o zaman tamam bu ay bende de yok

Bı önceki gün olmuştu artık ümidim kalmadi hiç sizler de yalnız hissediyormusunuz bu konuda zaman zaman
Tabi ki yalnız hissettiğimiz çok zaman oluyor, ama sonra geçip gidiyor. Hiç bir duygu ebedi kalmaz ki zaten.. Burda regl olup üzüldüğümüzün haberi de bir kaç güne geçiyor, hamile olup güzel haberi verdiğimizin haberi de evet çok mutluluk verici ama o da bir kaç güne artık olağan karşılanıyor. Umutsuzluk ve stres gebeliğin en büyük dülmanu lütfen umutsuzluğa kapılmayın🤲

Ovulasyon testini baz almayın bence onun test ettiği hormon farklı hcg farklı hem daha 7 gün varmış durun bakalım birazcık sabır 😌
ah şu sabır bu konuda bende hiç olmuyor nedense bugün 6 gün kaldı akşam işten eve gidince tekrar yaparım da umudum yok benim ya herkes erkenden öğrendi bende hiç akıntı falan yok sıfır yani sadece karın ağrısı hafif hafif bel ağrısı var onlarda belki adet belirtisidir

Sorma pandemi biterse yoğunlukta azalacak aslında özellerde maddi açıdan zorluyor sağlık sigortası en iyisi ama o da ekstra maliyet ne yapsak bilemiyorum Aynen çok sevinirim sana zahmet bir tane ovülasyon yapabilir misin herkes öyle anlamış neredeyse :)
yaptım sabah canım

Eklentiler

• IMG_20210901_105411.jpg
    IMG_20210901_105411.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 87
ah şu sabır bu konuda bende hiç olmuyor nedense bugün 6 gün kaldı akşam işten eve gidince tekrar yaparım da umudum yok benim ya herkes erkenden öğrendi bende hiç akıntı falan yok sıfır yani sadece karın ağrısı hafif hafif bel ağrısı var onlarda belki adet belirtisidir
Bende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyum

Bende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyum
şu sözün aynı ben aslında normalde beyaz beyaz hep akıntım olur bu ay hiç akıntım yok ya ayyyy kızlar bu ay inşallah bende aranıza katılırım :)

yaptım sabah canım
Ayy bende dün akşam yapmıştım ovu testi benimde böyle çıkmıştı. Dur atayım bak. Ya çok heyecanlanıyorum ama gidip kan vermeye korkuyorum biraz. Son 5 kaldı Adetime.

Eklentiler

• 20210831_210155.jpg
    20210831_210155.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 47
Ayy bende dün akşam yapmıştım ovu testi benimde böyle çıkmıştı. Dur atayım bak. Ya çok heyecanlanıyorum ama gidip kan vermeye korkuyorum biraz. Son 5 kaldı Adetime.
22 çatlama olmuştu senin de sanırım. yagmurseverr yagmurseverr de 22 de çatlama demişti. öğrendi şimdi. şüphen varsa versen çıkar muhtemelen ama erken öğrenmenin kafa rahatlığı hariç hiç bi faydası yok sabırlı biriysen bekle batı :) :) Ben gibi sabırsızsan bilemicem :KK70:

X