- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.441
Günün geçti mi kuzum3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün geçti mi kuzum3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
eylül ayına geldik ama ağustos grubu iyi gidiyordu yaGünün geçti mi kuzum
Bizim yakıt yarı yolda bitti kuzu biz Eylül den devamkeeylül ayına geldik ama ağustos grubu iyi gidiyordu ya
:) :) sağol canım sağlıkla devam eder inşallah :)Canım güzel artmış maaşallah..
Sperm sayısı morfoloji vs hersey var kâğıtta canim ve degerler resmen dibe çökmüş bizimMerhaba canım iyi geceler. Benim eşim 2 doz biontech oldu geçen hafta içinde sperm testi verdi ama bu milyon olayını göremedim ben nerde yazdığınıbaktım ama kağıda. Eşime sadece ileri hareketli sperm düşük demiş.
eylül ayına geldik ama ağustos grubu iyi gidiyordu ya
Ismi nedir bizim ki thancss one diye boş beleş bir ilaç 2 ayda 750 800 tl ödedik bugün doktor yok yarın gidicez hic bi ise yaramamış ve iyice değerleri kötülemiş o iyice sizinki ne kullaniyoCanım benim eşimede 350 tl lik takviye vitamin hap verdi onu kullanıyor. Ay bende korktum şimdi
Bize thancss one diye bi ilaç verdi keşke bilinen sizin ilaçlardan vereydi boşuna dünya para verdikBiz bıontech olduk geçen haftalarda yaptırdık spermiyogramın ikincisini proxeed kullandığımız İçin 3 ay gayet normal hiç bir sıkıntı yok bizimkinde çok şaşırdım
eşim 2 doz oldu. ben aşı olduğum ay gebe kaldım. 18 de aşı olmuştum. Şuan için bi sorun yok inşallah olmazda :) gebeyken ağır bi şekilde covid olmaktansa aşı olmanızı öneriririm kesinlikle dedi doktorum. Hatta çok üzülmüşler aşısız bi gebe hayatını kaybetmiş bebeğide küvezdeymiş bunu anlattı kendinize bunu yapmayın dedi. En nihayetince herkesin kendi kararı tabi....Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah
Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınız Bir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…
Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…
evet aldığı takviye alakalı bir durum bence çünkü 3 ay kullandık 2 şer doz aşılarımızı olduk bir de benim eşim maalesef sigara içiyor 2 tane ürolog gördü (bir tanesinin görmesi beni tatmin etmedi) ikisi de sperm gayet iyi dedi hiç bir sıkıntın yok denemeye devam dediler o aşı kaynaklı değil bence benim yakınımda 2 doz aşı olduğu ay hamile kaldı çünküBize thancss one diye bi ilaç verdi keşke bilinen sizin ilaçlardan vereydi boşuna dünya para verdik
canım ilacın içeriğine baktım. proxeed in iki şasesinin yanı sabah akşam olan içeriğinin fazlası var thancss one da tek şase de. gayet iyi görünüyor içeriği. ilaç içeriklerine bakın.Ismi nedir bizim ki thancss one diye boş beleş bir ilaç 2 ayda 750 800 tl ödedik bugün doktor yok yarın gidicez hic bi ise yaramamış ve iyice değerleri kötülemiş o iyice sizinki ne kullaniyo
Tatlım asi karşıtı olsaydık asi olmazdık asi öncesi test sonuçlarım elimde asi sonrası da elimde neler mi yiyoruz hayet sağlıklı beslenen bi çifttiz alkol sigara yok özellikle esim spor yapan insan kimseye yalan borcum yok beni eskilerden tanıyan arkadaşlarım var buraya senin tabirinle saçma sapan bisey yazmak için üye olmadım bu bir ikincisi asi olup hamile kalan çok insan var ve son olarak ben eşimin takviye kullanarak asi sonrası değerlerinin düşmesine şaşırdım dedim sana iyi gelen bana iyi gelecek diye bir şey yok bu konu alakal i tartismicam elimde zaten test sonuçlarım da MEVCUT. Benim esim 3. Doz da olmak isteyen biriydi ayrıca. Size iyi günler dilerim.Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah
Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınız Bir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…
Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…
evet maalesef kaçtı bu ay daha olması çok çok zor ama takibe devam edin bence belki 2. yumurtlama olurKızlar moralim çok bozuk ovulasyon takibi yapmaya başlamıştım evvelsi gün yumurtlama dün de catlamayi gördüm eşimin ailesinin evine gelmiştik günü degerlendiremedik benim bu ay da yalan olmuştur di mi ben bu kadar çabalarken bunları yaşamak çok zoruma
Baktık alırken canim baya her vitamin var yükseltmesi gerekiyor zaten ama neden böyle oldu bilemiyorum 3. Sperm testimiz ve ilk defa 5 milyon cikticanım ilacın içeriğine baktım. proxeed in iki şasesinin yanı sabah akşam olan içeriğinin fazlası var thancss one da tek şase de. gayet iyi görünüyor içeriği. ilaç içeriklerine bakın.
Benim yakınımda hamile kaldi zaten ben hamile kalınmaz demiyorum asi öncesi 2 test 20 ve 30 milyon asi sonrası 5 milyon bunlar 3 4 ay arayla yapılan testler çünkü tedavi için doktor önerdievet aldığı takviye alakalı bir durum bence çünkü 3 ay kullandık 2 şer doz aşılarımızı olduk bir de benim eşim maalesef sigara içiyor 2 tane ürolog gördü (bir tanesinin görmesi beni tatmin etmedi) ikisi de sperm gayet iyi dedi hiç bir sıkıntın yok denemeye devam dediler o aşı kaynaklı değil bence benim yakınımda 2 doz aşı olduğu ay hamile kaldı çünkü
Kuzum bize Art-Med diye takviye vitamin ilacı verdi. 3 ay kullanmasını söylemiş. Bizde onu 350 tl ye aldik. Istersen gittigin zaman dr. Soyle bi.Ismi nedir bizim ki thancss one diye boş beleş bir ilaç 2 ayda 750 800 tl ödedik bugün doktor yok yarın gidicez hic bi ise yaramamış ve iyice değerleri kötülemiş o iyice sizinki ne kullaniyo
Canım yumurtlama gördüğünüz gün ya da onun önceki günü ilişki oldu mu? Sadece çatlamada olmadıysa dert etme. Spermlerin 72 saate kadar canlı kalma şansı varKızlar moralim çok bozuk ovulasyon takibi yapmaya başlamıştım evvelsi gün yumurtlama dün de catlamayi gördüm eşimin ailesinin evine gelmiştik günü degerlendiremedik benim bu ay da yalan olmuştur di mi ben bu kadar çabalarken bunları yaşamak çok zoruma