Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktık alırken canim baya her vitamin var yükseltmesi gerekiyor zaten ama neden böyle oldu bilemiyorum 3. Sperm testimiz ve ilk defa 5 milyon cikti
evet canım bende baktım şimdi gayet iyi içeriği, proxeed plustan daha uyguna geliyor ve içeriği daha iyi. bence eşiniz stres yapmış olabilir. üç hafta sonra tekrarlarsınız. bi de rutin kanlarına baktırın belki enfeksiyon vs başka bir durum vardır.

Insanları yargılamadan iftira atmayın ben saçma sapan bisey demedim tarihler ile mevcut burda asiyi kötülemiyorum insan gibi fikir almak istedim beni mayıs grubundan bir çok arkadaşım tanır hic kimseyle kötü kavga veya saldırgan amaçlı yazım olmamıştır inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız arkadaşlar sevgiyle kalın

Eklentiler

• IMG_20210901_094050_833.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210901_094022_093.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20210901_093955_987.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 48
Kuzum bize Art-Med diye takviye vitamin ilacı verdi. 3 ay kullanmasını söylemiş. Bizde onu 350 tl ye aldik. Istersen gittigin zaman dr. Soyle bi.
Perşembe esim gidicek canim bakalim ben ege universitesine randevu alcam zaten tüp bebek icin başvuru yapıcaz belki orda başka takviyeler bile verebilirler teşekkür ederim şifa olsun insallah

Canım ben seni aylardır biliyorum gruplardan kötü niyetli bir şey yazmayacağına da eminim. Sen de kendi yaşadığını aktarıyorsun. Başıma bu geldi o arada da aşı olduk ondan mı acaba diyorsun. Sperm bir çok etkenden etkileniyor ben aşıdan olduğunu sanmıyorum. Acaba bizde de olmuş mudur diye bile düşünmedim okuyunca. Ama zaten içinde şüphe olan kızları çok etkileyebilecek bu okudukları yorum. Hep diyoruz ya psikoloji çok önemli moral çok önemli diye. Eminim aşıyı dert edip morali sıfır olacak kızlar olacak burda. Arkadaşların tepkisi de ondan oldu bence. Birbirimizi gerip daha da stres yaratmayalım karşılıklı. Zaten hepimiz stres altındayız senin için de en güzelini diliyorum. Bize lazım olan 1 sperm sıkma canını o da yeter nasipte varsa..

Teşekkür ederim canim benim aklıma kötü etkilenicek insanlar gelmedi bi an moralim bozuldu dertlestmek istedim bizde çok şaşırdık tekrar edicez başka hastanede zaten tüp bebek tedavisi ne başvuruyoruz hakkımızda hayırlısı olsun ❤

Perşembe esim gidicek canim bakalim ben ege universitesine randevu alcam zaten tüp bebek icin başvuru yapıcaz belki orda başka takviyeler bile verebilirler teşekkür ederim şifa olsun insallah
Teşekkür ederim canım İnşaAllah hepimize şifa olur. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile. Sizede şifa diliyorum canım. İnşaAllah değerler en kısa zamanda düzelir.

Benim yakınımda hamile kaldi zaten ben hamile kalınmaz demiyorum asi öncesi 2 test 20 ve 30 milyon asi sonrası 5 milyon bunlar 3 4 ay arayla yapılan testler çünkü tedavi için doktor önerdi
ben anladım sizi fakat aşı dışında bir şey de olabilir aşı olupta böyle durumla karşılaşılan hiç yok ben de sağlık çalışanıyım normalde o yüzden size çok şaşırdım bazı enerji içecekleri bile sperm sayısını etkiler ama aşı profilaktik bir tedavi sperm problemi olsa çalışmalardan elbet birisinde ortaya çıkar sorunu bulmanız açısından söylüyorum yani

verdin mi kanı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Bu ara da testinde bence de çizgi var :) 22sinde çatlama olmuştu senin değil mi yanlış hatırlamıyorsam
Verdim bekliyorum Evet 22si doğum günümde çatlama olmuştu ayy Allahım inşallah bana en güzel hediyeyi vermiştir..

Ekstra bise kullanmadım esim kola dahi içmez sadece takviye yazdi doktor ismide thancs one diye vitamin yarin urologa sorcaz canim bugün izinli doktor bakalim o ne dicek testi tabi ilerde tekrar edicez

Inşallah gebelik vardır ne zamandır deniyordun birde sende veya esse problem varmı canim baktirdinizmi hic ve son olarak çatlamayı mi değerlendirdiniz
İnşallah 6 aydır deniyoruz detaylı baktırmadım ama klasik testlerde bir şey çıkmamıştı bu ayda olmazsa baktırmak istiyorum. Hayır 18nden 23üne kadar full değerlendirdik bu sefer sabahları özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…