- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.481
işte bende de yok o zaman dün ovülasyonum (7 gün var bata) hayaley çıktı ikinci çizgim o zaman tamam bu ay bende de yokDün ovulasyon da yaptım ben çok koyu değildi ama önce ki ay bata yakın yaptığımı ve silik çizgi bile çıkmadığını hatırlıyorum
Ovulasyon testini baz almayın bence onun test ettiği hormon farklı hcg farklı hem daha 7 gün varmış durun bakalım birazcık sabırişte bende de yok o zaman dün ovülasyonum (7 gün var bata) hayaley çıktı ikinci çizgim o zaman tamam bu ay bende de yok
Tabi ki yalnız hissettiğimiz çok zaman oluyor, ama sonra geçip gidiyor. Hiç bir duygu ebedi kalmaz ki zaten.. Burda regl olup üzüldüğümüzün haberi de bir kaç güne geçiyor, hamile olup güzel haberi verdiğimizin haberi de evet çok mutluluk verici ama o da bir kaç güne artık olağan karşılanıyor. Umutsuzluk ve stres gebeliğin en büyük dülmanu lütfen umutsuzluğa kapılmayınBı önceki gün olmuştu artık ümidim kalmadi hiç sizler de yalnız hissediyormusunuz bu konuda zaman zaman
ah şu sabır bu konuda bende hiç olmuyor nedense bugün 6 gün kaldı akşam işten eve gidince tekrar yaparım da umudum yok benim ya herkes erkenden öğrendi bende hiç akıntı falan yok sıfır yani sadece karın ağrısı hafif hafif bel ağrısı var onlarda belki adet belirtisidirOvulasyon testini baz almayın bence onun test ettiği hormon farklı hcg farklı hem daha 7 gün varmış durun bakalım birazcık sabır
yaptım sabah canımSorma pandemi biterse yoğunlukta azalacak aslında özellerde maddi açıdan zorluyor sağlık sigortası en iyisi ama o da ekstra maliyet ne yapsak bilemiyorum Aynen çok sevinirim sana zahmet bir tane ovülasyon yapabilir misin herkes öyle anlamış neredeyse :)
aaaaaa t çizgisi demekki herkeste çok çok koyu çıkmıyormuuuuuuş e sen hamilesin ama az çıkmış çizgi ayyyy tekrar sevindim ya :) Allah razı olsun :)yaptım sabah canım
ne demek canım :) :) ayrıca bende de akıntı yoktu hala da yok belirtiler kişiye özel oluyo demek ki onlara fazla kafanı takma :)aaaaaa t çizgisi demekki herkeste çok çok koyu çıkmıyormuuuuuuş e sen hamilesin ama az çıkmış çizgi ayyyy tekrar sevindim ya :) Allah razı olsun :)
Ayy belliydi ama :) :) tebrik ederim canııım :) güzel artışların olur inşallahhhhRabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Bende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyumah şu sabır bu konuda bende hiç olmuyor nedense bugün 6 gün kaldı akşam işten eve gidince tekrar yaparım da umudum yok benim ya herkes erkenden öğrendi bende hiç akıntı falan yok sıfır yani sadece karın ağrısı hafif hafif bel ağrısı var onlarda belki adet belirtisidir
oy ne güzel haberler bunlarRabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
şu sözün aynı ben aslında normalde beyaz beyaz hep akıntım olur bu ay hiç akıntım yok ya ayyyy kızlar bu ay inşallah bende aranıza katılırım :)Bende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyum
İnşallah hepimizinAyy belliydi ama :) :) tebrik ederim canııım :) güzel artışların olur inşallahhhh
İnşallah canım benim hayırlısıylaşu sözün aynı ben aslında normalde beyaz beyaz hep akıntım olur bu ay hiç akıntım yok ya ayyyy kızlar bu ay inşallah bende aranıza katılırım :)
Aminnn kuzumVerdim bekliyorumEvet 22si doğum günümde çatlama olmuştu ayy Allahım inşallah bana en güzel hediyeyi vermiştir..
Yaaa çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy bende dün akşam yapmıştım ovu testi benimde böyle çıkmıştı. Dur atayım bak. Ya çok heyecanlanıyorum ama gidip kan vermeye korkuyorum biraz. Son 5 kaldı Adetime.yaptım sabah canım
Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallahRabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
22 çatlama olmuştu senin de sanırım.Ayy bende dün akşam yapmıştım ovu testi benimde böyle çıkmıştı. Dur atayım bak. Ya çok heyecanlanıyorum ama gidip kan vermeye korkuyorum biraz. Son 5 kaldı Adetime.