- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.501
Ayy canım çok sevindim senin adına. Bak dün neler konuşuyorduk bugün mutlu haberini aldık. Çok sevindim kuzum rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebiş.Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Sağlıkla gelsin inşallah amin canim ❤Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Takviye falan kür yaptin mi peki canimBende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyum
Kuzum değilim aslında hiç sabırlı değilim sadece 3 yıldır olduğu gibi bu ayda negatif görmekten korktugum için bekliyorum. Ama simdi arkadas benimle aynı olunca keşke gitseydim sabah varsaydım aile hekimliginde.22 çatlama olmuştu senin de sanırım.yagmurseverr de 22 de çatlama demişti. öğrendi şimdi. şüphen varsa versen çıkar muhtemelen ama erken öğrenmenin kafa rahatlığı hariç hiç bi faydası yok sabırlı biriysen bekle batı :) :) Ben gibi sabırsızsan bilemicem
Canım belirtilerini ve şüphelerini ne zamanlar degerlendir din ovu kullandın mi çatlama ne zaman oldu. Adete kaç gun vardı.bu bilgileri paylaşabilirmisin arkadaşlara ve hepimize bilgi olsun diye soruyorum.Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Ya canım boşver uğraşma ya senin kötü niyetli olmadığını biz biliyoruz her kişi kendinden bilir işi. Uğraşma sen boşver .Insanları yargılamadan iftira atmayın ben saçma sapan bisey demedim tarihler ile mevcut burda asiyi kötülemiyorum insan gibi fikir almak istedim beni mayıs grubundan bir çok arkadaşım tanır hic kimseyle kötü kavga veya saldırgan amaçlı yazım olmamıştır inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız arkadaşlar sevgiyle kalın
Bende bu sabah verdim pek umudum yok ama olsun çıkmadık candan umut kesilmezKuzum değilim aslında hiç sabırlı değilim sadece 3 yıldır olduğu gibi bu ayda negatif görmekten korktugum için bekliyorum. Ama simdi arkadas benimle aynı olunca keşke gitseydim sabah varsaydım aile hekimliginde.
onun belli bi saati var sabah erken gitmeyince almıyorlar tabi. Duramazsan yarın erkenden gidersin :)Kuzum değilim aslında hiç sabırlı değilim sadece 3 yıldır olduğu gibi bu ayda negatif görmekten korktugum için bekliyorum. Ama simdi arkadas benimle aynı olunca keşke gitseydim sabah varsaydım aile hekimliginde.
onun belli bi saati var sabah erken gitmeyince almıyorlar tabi. Duramazsan yarın erkenden gidersin :)
Yada özele gidip verebilirsin hemenCanım belirtilerini ve şüphelerini ne zamanlar degerlendir din ovu kullandın mi çatlama ne zaman oldu. Adete kaç gun vardı.bu bilgileri paylaşabilirmisin arkadaşlara ve hepimize bilgi olsun diye soruyorum.
Çok teşekkür ederim inşallahTebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallahneler yaptınız kaç gün değerlendirdiniz ovülasyon dönemini
Bende şimdi gitmediğime pişman olmadım değil. Keşke gitseydim diye yakınıyorum şuanBende bu sabah verdim pek umudum yok ama olsun çıkmadık candan umut kesilmez
Bana yakin ozel yok canim en yakın özel bile 40 dakika var aramdaYada özele gidip verebilirsin hemen
Çoook teşekkür ederimAyy canım çok sevindim senin adına. Bak dün neler konuşuyorduk bugün mutlu haberini aldık. Çok sevindim kuzum rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebiş.
Bu şiddetli bel ve sancıya yarına kadar olmazsam eğer sabah gidip vericem. Koydum kafayaonun belli bi saati var sabah erken gitmeyince almıyorlar tabi. Duramazsan yarın erkenden gidersin :)
Hayır canım şuan erken diyorlarSenin eşin sperm baktırdı mı?
Bende hormon testi verdim devletteki hastaneden doktorum ayrılmış başka kadın dogumcuda izinliymis bende aile hekimine gittim ama 2 gün sonra cikicak dedi ne kadar sağlıklı veya değil bilmiyorumBende bu sabah verdim pek umudum yok ama olsun çıkmadık candan umut kesilmez
Benim yakınBana yakin ozel yok canim en yakın özel bile 40 dakika var aramda
Onu muhafaza ediyorlardır güzelce hiç merak etme kötü düşünme iyi düşün iyi olsun kuzumBende hormon testi verdim devletteki hastaneden doktorum ayrılmış başka kadın dogumcuda izinliymis bende aile hekimine gittim ama 2 gün sonra cikicak dedi ne kadar sağlıklı veya değil bilmiyorumkan bozulabilir uzak yerdeymis labaratuari meraktan verdim clife kullandım geçen ay bide bu ay devam ediyorum gerçekten etki ediyormu merak ettim
Yaaaa çoook sevindim yaşasınnnRabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar