- 8 Mart 2020
- 676
- 515
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.421
Bir üroloji doktoru sperm sayısını düşürebilir diyordu ama bilimsel olarak ne kadar doğruluğu var bununla ilgili bir makale okumadım.Sinovac olduk 2 doz hemde gerçekten bütün değerler sıfırlanmış resmen birde takviye ilaç vermişti doktor sizlerede varmi böyle durum merak ettim
Kesinlikle . Demek ki aşıların dedikodusu doğruymuş…Doktorumuza sorcaz olmadi birdaha yaptırıcaZ testdaha önceden yaptıranlar varsa bence meraktan bile olsa sperm testi verip karşılaştırmalı
Merhaba canım iyi geceler. Benim eşim 2 doz biontech oldu geçen hafta içinde sperm testi verdi ama bu milyon olayını göremedim ben nerde yazdığınıbaktım ama kağıda. Eşime sadece ileri hareketli sperm düşük demiş.Iyi geceler kızlar eşi asi olup sperm testi yaptıran varmı bizim 30 milyondan 5 milyona düşmüş şok olduk bütün değerleri azalmış hatta birde 2 aydır takviye kullanmıştım 360 tl lik bi ilaç vermişti 1 aylık fiyatı bubende hormin testi yatırabilirsem yarın doktora gidicem regl 3 günü acaba benim değerlerde degistimi merak ettim
Ben Geçenlerde aşı karşıtı olan bi doktora denk geldim izledim videolarını kesinlikle önermiyordu çocuk düşünenlere … Ve dedikodu çıkmıştı doğurganlık ile alakalı şu an hiç iyi şeyler hissetmiyorumMerhaba canım iyi geceler. Benim eşim 2 doz biontech oldu geçen hafta içinde sperm testi verdi ama bu milyon olayını göremedim ben nerde yazdığınıbaktım ama kağıda. Eşime sadece ileri hareketli sperm düşük demiş.
Canım benim eşimede 350 tl lik takviye vitamin hap verdi onu kullanıyor. Ay bende korktum şimdiIyi geceler kızlar eşi asi olup sperm testi yaptıran varmı bizim 30 milyondan 5 milyona düşmüş şok olduk bütün değerleri azalmış hatta birde 2 aydır takviye kullanmıştım 360 tl lik bi ilaç vermişti 1 aylık fiyatı bubende hormin testi yatırabilirsem yarın doktora gidicem regl 3 günü acaba benim değerlerde degistimi merak ettim
Vurdurmadim vurdurmayida düşünmüyorum. Boşuna aşı karşıtı değilmişim demekki.Ben Geçenlerde aşı karşıtı olan bi doktora denk geldim izledim videolarını kesinlikle önermiyordu çocuk düşünenlere … Ve dedikodu çıkmıştı doğurganlık ile alakalı şu an hiç iyi şeyler hissetmiyorum
Ben çalıştığım için mecbur vurduruyorumVurdurmadim vurdurmayida düşünmüyorum. Boşuna aşı karşıtı değilmişim demekki.
Çalıştığınız için mecbursunuz. Aslında mecbur değilsiniz de mecbur birakiliyorsunuz. İnşaAllah bir sıkıntı teşkil etmez.Ben çalıştığım için mecbur vurduruyorumEşimde aynı şekilde ilk dozlarımızı olduk
Biz bıontech olduk geçen haftalarda yaptırdık spermiyogramın ikincisini proxeed kullandığımız İçin 3 ay gayet normal hiç bir sıkıntı yok bizimkinde çok şaşırdımIyi geceler kızlar eşi asi olup sperm testi yaptıran varmı bizim 30 milyondan 5 milyona düşmüş şok olduk bütün değerleri azalmış hatta birde 2 aydır takviye kullanmıştım 360 tl lik bi ilaç vermişti 1 aylık fiyatı bubende hormin testi yatırabilirsem yarın doktora gidicem regl 3 günü acaba benim değerlerde degistimi merak ettim
Kız maşallahhh kan mı versenn3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
Offf kanda çıkmaz diye çok korkuyorumKız maşallahhh kan mı versenn
Ayy inş hemen kan ver.. Hayırlı olsun sağlıkla artsın inş...3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
artık kan veeeer3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
yazdıklarına aynen katılıyorum.. bende aşılı gebe kalma oranı ile aşısız gebe kalma oranı arasında yapılan bir araştırmanın bir makalesini okumuştum.veriler az tabiki ama ortada anlamlı bir farkın olmadığı görülmüş.Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah
Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınızBir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…
Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…
Gidiyorumartık kan veeeer
UmarımÇalıştığınız için mecbursunuz. Aslında mecbur değilsiniz de mecbur birakiliyorsunuz. İnşaAllah bir sıkıntı teşkil etmez.