Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni çok güzel özetlemişsin. Hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor ve sürekli bir kısır döngü...
Ne iş, ne çocuk, ne istediğim diğer şeyleri dön dolaş gel aynı yere.... Bundan ibaret...
Sıkıldım, bunaldım, üzüldüm hem de çok.
İngilizcen var.. Kitap çeviri işine girebilirsin az parası ama kafanı dağıtır… Yabancı şirketler web site düzenleme işleri yaptırıyor kelime başına ücret veriyor.. Şimdi web siteleri patladı.. Web sitelerine blog yazabilirisn.. gene online işlerde instagram içerik üreticiliği baya popüler hale geldi.. Bunlara bakabilirsin.. ücretsiz yapayım dersen bambu gibi online gönüllü eğitmenlik ile İngilizce ders verebilsin… Online dergicilik eğitimi alıp kendi alanınla ilgili dergi yazabilirsin böylece arkadaşlarına tekrardan iletişim ağlarını genişletirsin.. Armuttan hesap açıp bütün bu işler ile ilgili fiyat teklifi de alabilirsin.. Ne bilem aklıma bunlar geldi kafanı dağıtabilirim belki diye düşündüm 🤩

Kızlar hamilelerin duası kabül olur derler…..İçinizde daha önce konuştuğumuz, dertleştiğimiz arkadaşlarım da var…İnşallah en doğru ve hayırlı zamanda hamile kalır ve yavrularınıza kavuşursunuz…🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🥰😘♥️ Unutmayın klişe bir laf gibi gelebilir ama stres çok etkiliyor eğer bir sağlık sorunu yoksa, biliyorum elinizde değil ama güzel düşünmeye çalışın, lütfen…Allah’ım en kısa zamanda mutluluk göz yaşları yaşatsın hepinize…🙏

Kızlar hamilelerin duası kabül olur derler…..İçinizde daha önce konuştuğumuz, dertleştiğimiz arkadaşlarım da var…İnşallah en doğru ve hayırlı zamanda hamile kalır ve yavrularınıza kavuşursunuz…🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🥰😘♥️ Unutmayın klişe bir laf gibi gelebilir ama stres çok etkiliyor eğer bir sağlık sorunu yoksa, biliyorum elinizde değil ama güzel düşünmeye çalışın, lütfen…Allah’ım en kısa zamanda mutluluk göz yaşları yaşatsın hepinize…🙏

Normalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım. MaviSasa234 MaviSasa234
Canım benim üzülüp kendini yipratma Allah büyük bizler daha bi kac ayda yıprandık senelerce uğraşıp çocuğu olmayan arkadaşlar var yada 3 4 yıl korunup uğraşmadan hemen ertesi ay hamile kalanlar var nasip kısmet bizim sinavimizda bu elbet başarı ile gecicez ama bugün ama yarın inanıyorum güzel günler bizide bulacak her regl donemi üzüntü ağlama yaşıyoruz rabbim mucizemizi daha cok bekletmeden bize versin inşallah ne diyim :KK43:

Amin canim insallahhh

kızlar adetime 7 gün var ama bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum iş yerinde eziyet olmaya başladı böyle sancılarım varsa tutmadı diye düşünüyorum sizce ağrı kesici almalı mıyım bir de çok halsizim yorgun hissediyorum çok 😢

L Larissa kuzu sen yumurtlama masajı galan var ya onları yaptın mı? Ben geçen ay yapmıştım sanki çatlama o yüzden çabuk oldu gibime geliyor 😌 Bir de karar bu sefer minnikkurabiye yazan sayfadan ovulasyon testleri alacağım.. Bakalım biri biz gözetleyince nasıl olacak🥲
Yok canım yapmadım hiçbi şey. Sadece havuç yedim 18inde. Aaa hani yapmıyodun ovu dayanamıyo insan dimi 😄

kızlar adetime 7 gün var ama bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum iş yerinde eziyet olmaya başladı böyle sancılarım varsa tutmadı diye düşünüyorum sizce ağrı kesici almalı mıyım bir de çok halsizim yorgun hissediyorum çok 😢
Al benden de o kadar alt karnım ve belim çatlıyor gün içinde ağrı kesici almamak için zor tutuyorum kendimi çok umudumda yok ama yine de ne olur ne olmaz diye almıyorum

Benim ablamd aynı şekilde.. Sahip çıkan olmayınca işte… sende tutunacak dal aramışssın ve belki de çocuklar üzerinden olan bu imtihan seni bağladı herşey.. Sende bekle bakalım 3. Hangi süpriz ile gelecek😌
Aynen kimse yok sende kendini ezdirmemek İçin hep bi sinirli hep bi savaş halindesin bekliyorum bakalım Allah cümlemize nasip etsin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yok canım yapmadım hiçbi şey. Sadece havuç yedim 18inde. Aaa hani yapmıyodun ovu dayanamıyo insan dimi 😄
Ya işte bir umudun peşinde koşturuyorum 😅 Tatili unutmuştum🙈 Eşim ile konuşurken aklıma geldi gez toz derken yorgunuz deyip günü kaçirmayayım dedim. Bit de burada biri yazmıştı minikkurabiye testleri daha hassas diye baktım genel yorumda hassasiyet üzerinden bir de bunu deniyeyim dedim. Mesajlara da hızlı dönüş yapıyormuş uzman görüşü gerekli gibi… Amman be bilem hepsi bahane keyifler şahane diyelim 😁😁

yani bu kadar erkenden ağrı kesici alsam bile sıkıntı olur mu ya gebelik varsa bile çok çok erken sonuçta diye düşünüyorum bilemiyorum :KK43:

yani bu kadar erkenden ağrı kesici alsam bile sıkıntı olur mu ya gebelik varsa bile çok çok erken sonuçta diye düşünüyorum bilemiyorum :KK43:
Valla ben icki de ictim neler neler yaptim . Ilac da ictim. Mesela ogrenmeden onceki gece de icki ictim halbuki hamiley misim:) takilma okadar . Ilk zamanlarda ogrenmeden once yaptiklarinin bir zarari olmuyor genelde. Benim kuzenim antibiyorik kullanmisti doktor bisey olmaz henuz yeni oluyo demisti . Takilma o kadar.

Valla ben icki de ictim neler neler yaptim . Ilac da ictim. Mesela ogrenmeden onceki gece de icki ictim halbuki hamiley misim:) takilma okadar . Ilk zamanlarda ogrenmeden once yaptiklarinin bir zarari olmuyor genelde. Benim kuzenim antibiyorik kullanmisti doktor bisey olmaz henuz yeni oluyo demisti . Takilma o kadar.
o zaman bir tane alayım zaten 7 gün var daha adete bir şey olmaz diye düşünüyorum bel ağrımda çok zorluyor ofiste eziyet oldu ayakta bilgisayarda çalışamam da yani :KK43:

Ya işte bir umudun peşinde koşturuyorum 😅 Tatili unutmuştum🙈 Eşim ile konuşurken aklıma geldi gez toz derken yorgunuz deyip günü kaçirmayayım dedim. Bit de burada biri yazmıştı minikkurabiye testleri daha hassas diye baktım genel yorumda hassasiyet üzerinden bir de bunu deniyeyim dedim. Mesajlara da hızlı dönüş yapıyormuş uzman görüşü gerekli gibi… Amman be bilem hepsi bahane keyifler şahane diyelim 😁😁
Ben testi ebru ceylan’dan almadığım halde kadın bana cevap verdi var ya hiç boş bırakmadı mesajımı. O yüzden bu ay regl olsaydım ondan alıcaktım ben kesiiinnn. İyi kalpli bi insan ya o kazansın isterim nedense😄 onun testleri de baya hassas diye biliyorum kuzu ondan almış mıydın? Ay şimdi ondan al diyomuş gibi olmasında yanlış anlaşılmıyım yani testi ondan almadığım halde cevaplamıştı ana konu bu 😂😂😂

Ben testi ebru ceylan’dan almadığım halde kadın bana cevap verdi var ya hiç boş bırakmadı mesajımı. O yüzden bu ay regl olsaydım ondan alıcaktım ben kesiiinnn. İyi kalpli bi insan ya o kazansın isterim nedense😄 onun testleri de baya hassas diye biliyorum kuzu ondan almış mıydın? Ay şimdi ondan al diyomuş gibi olmasında yanlış anlaşılmıyım yani testi ondan almadığım halde cevaplamıştı ana konu bu 😂😂😂
ben bu ay Ebru Ceylandan aldım testleri fakat surelab diye bir marka geliyor ve burada çok olumsuz yorumu var o firmanın görünce çekindim bakalım bu ay kalacak mıyım :)

ben bu ay Ebru Ceylandan aldım testleri fakat surelab diye bir marka geliyor ve burada çok olumsuz yorumu var o firmanın görünce çekindim bakalım bu ay kalacak mıyım :)
Bi kendi markası bi de güvendiğim marka diye söylüyo canım ama bilemedim. Kaset olanlar surelab heralde strip olanlar kendi markası. Ben de 2 ay laboquick kullandım ama gayet memnundum. Ondan da memnun olmayan var 🤷🏻‍♀️

Bi kendi markası bi de güvendiğim marka diye söylüyo canım ama bilemedim. Kaset olanlar surelab heralde strip olanlar kendi markası. Ben de 2 ay laboquick kullandım ama gayet memnundum. Ondan da memnun olmayan var 🤷🏻‍♀️
evet sanırım öyleymiş kaset test olanlar surelab marka geliyor yani bilgilendirme için söylüyorum içinden iki tane de gebelik testi çıkıyor ben ekstra laboquick de almıştım her ikisini de kullanıyorum bakalım inşallah önümüzdeki aya gerek kalmaz :)

X