Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım haftasonu çok bakamadım ya sende gebelik oldu değilmi tebrik ediyorum seni hemen bi kısa özet geç bana :) yaş kaç aydır deniyorsunuz neler yaptınız sorun sıkıntı varmıydı belirtiler kaç günde öğrendn vs :anneadayı:
Sağlıklı ilerlerse inşallah bebişim benimle :) sat 6 agustos bat 3 eylüldü. canım 19 agustosta yumurtlama 20 de çatlama oldu. 29unda test yaptım silik çıktı kan verdim geldim hcg 20 çıktı :) Takip edeceğiz artık.
yaşım 25, 3 aydır deniyoruz, bu ay ovulasyon testi kullandım onun faydası oldu çünkü yumurtam bi gecede çatladı 2 3 gün pik görürürm sanmıştım ama öyle olmadı hatta şüpheye düştüm burdaki kızlar çatlamış bi günde dediler. 17 19 20 21 değerlendirdik. Hatta 20yi iki kere değerlendirdik sabah akşam :KK70: :KK70: nolur nolmaz... Evde çörek otu yağı kapsülü vardı yumurta olgunlaştırdığını duymuştum pik gününe kadar onu içtim pikten sonra bıraktım, folik asit 1 aydır içiyorum. Bi hastalık vs yoktu bildiğimiz kadarıyla eşimde de bende de.

maalesef doğru canım ya çok çok dolu en iyisi özelde takip etmen en azından kalp atışlarını falan duysan biraz daha için rahat ederdi İstanbul bile çok dolu onu bilmiyordum hamilelik belirtisi olduğunu ama ben pek sanmıyorum ovülasyon yapıyorum her gün hiç bırakmadan ama koyuluk olmadı henüz adete de 7 gün kaldı zira en kötü soğuk aldım anlayacağın bu ay da gol değil :KK43:
benim regl gününe 2 gün kala anca koyulaşmıştı ovulasyon ateşe gelince gerçekten 37.2-1 öyleydi normalde 36.6-5 gezerdi hepp

maalesef doğru canım ya çok çok dolu en iyisi özelde takip etmen en azından kalp atışlarını falan duysan biraz daha için rahat ederdi İstanbul bile çok dolu onu bilmiyordum hamilelik belirtisi olduğunu ama ben pek sanmıyorum ovülasyon yapıyorum her gün hiç bırakmadan ama koyuluk olmadı henüz adete de 7 gün kaldı zira en kötü soğuk aldım anlayacağın bu ay da gol değil :KK43:
Şu pandemi bi bitseydi. Bi şekilde gidiyoruz ama maddi açıdan zorluyor bu sağlık sistemindeki doluluk...
O ovulasyon olayı gerçek mi ya ben yanıldığını duydum. Evde 1 tane vardı herhalde sabah bulsam da yapsam size yardımı olur belki...

benim regl gününe 2 gün kala anca koyulaşmıştı ovulasyon ateşe gelince gerçekten 37.2-1 öyleydi normalde 36.6-5 gezerdi hepp
yaaaaaaaa böyle şeyler okuyunca hevesim geri geliyor ya ama yine de çok ümitlenmek istemiyorum bakacağım son günlere kadar buralardayım (hep buradayım da gerçi :) ) zaten en kötü test yaptığım zaman testi de burada paylaşırım :)

Şu pandemi bi bitseydi. Bi şekilde gidiyoruz ama maddi açıdan zorluyor bu sağlık sistemindeki doluluk...
O ovulasyon olayı gerçek mi ya ben yanıldığını duydum. Evde 1 tane vardı herhalde sabah bulsam da yapsam size yardımı olur belki...
benm gittiğim özel hastanede beta-HCG ye 25 tl ye bakıyorlar

Teşekkürler evet bu şekilde denk geldi laboratuvardan ötürü doktor 4 gün demişti bize saat bulamadık 5 gün oldu açıkçası ama varikosel çıktı 1. Düzeyde
Canımmm çok geçmiş olsun.. test sonucuna baktım ama hiç anlamıyorum inanki, ama testi yaptıran bisürü arkadaş vardı biri elbet yazar heralde. İnş bi sorun çıkmaz. 1. Düzeyde olması çok sıkıntı yaratıyor muymuş peki?

Sorma pandemi biterse yoğunlukta azalacak aslında özellerde maddi açıdan zorluyor sağlık sigortası en iyisi ama o da ekstra maliyet ne yapsak bilemiyorum Aynen çok sevinirim sana zahmet bir tane ovülasyon yapabilir misin herkes öyle anlamış neredeyse :)

Canımmm çok geçmiş olsun.. test sonucuna baktım ama hiç anlamıyorum inanki, ama testi yaptıran bisürü arkadaş vardı biri elbet yazar heralde. İnş bi sorun çıkmaz. 1. Düzeyde olması çok sıkıntı yaratıyor muymuş peki?
Teşekkürler kuzuuu🥰 yani pek değil anladığım kadarıyla öğlen doktora sormuş olacağız ☺️

ben bu ay Ebru Ceylandan aldım testleri fakat surelab diye bir marka geliyor ve burada çok olumsuz yorumu var o firmanın görünce çekindim bakalım bu ay kalacak mıyım :)
Evet bende surelab dan çekindim. Bir de şu aralar takipteyim ilgilenemiyor pek. Bence testten ziyade ilgi önemli... Ben ilgiyi seçtim. minikkurabiye alarak... Bakalım deneyimlerimi yazarım sende yaz muhakkak =)

Sorma pandemi biterse yoğunlukta azalacak aslında özellerde maddi açıdan zorluyor sağlık sigortası en iyisi ama o da ekstra maliyet ne yapsak bilemiyorum Aynen çok sevinirim sana zahmet bir tane ovülasyon yapabilir misin herkes öyle anlamış neredeyse :)
Bulursam sabah yapayım inşallah :) sağlık sigortası hiç araştırmadım ciddi farkı oluyor mu acaba

yok direk lab.a gidiyorum beta baktırcam diyorm alıyorlar kanı. yarım saatte de netten bakıyorum. henüz hiç pozitif görmediğim içiin devamı yok :)) artık zaten kanda baktırmaktan da vazgeçtim.
Lab lar para alır tüm sigortalarda özel hastanede verirseniz almazlar aslında tabi hangisi uygun sizin için bilemiyorum ☺️

X