Bence de öyle yap.. Güzel bi doktora git.. Doktorun morali sana bakışı çok önemli… Ben bilerek devlete gittim.. Kendime özel doktor da ayarlamıştım. Ama gittiğim hastane kadın doğum du.. Oradaki bütün doktorlar bence bizi çok iyi anlıyordu. İlk doktor sadece soru sordu herşey normal telaş yapılacak birşey yok ama detaylı inceleyelim gene de dedi hormonları girdi sisteme ultrason için yönelendirdi. Ultrason gittiğim doktor ile hemşire çok ilgilendiler. Sistemde adım çıkmadı olsun muayne edelim sorun çıkarsa sistem girişi için uğraşırız dedi. İnanmazsın 10 dk ultrason inceledi. Tek tek defalarca yumurtaları saydı hemşire not aldı. Sonra 1 sene olmadığını öğrenince gene de gelin süreci anlatayım dedi. Kağıda yazdı… Ama kapıda beklerken yanımda duran 3-4 tane kadın vardı. Biri tüp bebek için onay almyaa çalışıyor öbürü ilaca rağmen yumurta görünmüyor diğeri kv ile yaşıyor baskı altında…Hepsi gerçekten sorunu olanlardı onların yanında kapris yapıyorum gibi geldi.
Ayşe duman ile de görüşmüştüm telefonda o kadar beni anlamadığını anladım ki hemen kafamdan sildim. Şimdi başka bir doktor ayarladım o kadında çok sevecen bizi anlıyor.. Bize böyle birşey lazım